تغییر اندازه و چرخش اسپرایت با تاچ
با سلام
شاید دیده باشید تو بعضی از بازی ها کاربر میتونه با دو تاچ وقتی انگشت هاش رو از هم دور میکنه اسپرایت بزرگ میشه و وقتی انگشتاش رو نزدیک به هم میکنه اسپرایت کوچک میشه و وقتی دو تا انگشتش رو میچرخونه اسپرایت میچرخه میخواستم بدونم با کانستراکت هم میشه همچین کاری کرد یا نه اگه کسی بلده راهنمایی منه یا یک سورس بذازه.
با تشکر.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام فک کنم بشه.ولی ببخشید کمی درگیرم وقت ندارم سورسشو بسازم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خواهش میکنم کمکم کنید میخوام بازی جدیدم رو شروع کنم که نیاز به این ویژگی داره اگه تو کانستراکت میشه همچین کاری کرد تا من ساخت بازیم رو شروع کنم وگنه این بازیو بیخیال شم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
چهارتا متغییر تعریف کن. Touch1_X , Touch1_Y , Touch2_X , Touch2_Y 

از پلاگین TouchWarp _rex استفاده کن.
با دستور on Nth touch برای تاچ شماره 0 Touch.x و Touch.y رو توی متغییر های Touch1 ذخیره کن .
دوباره با شرط on Nth Touch زیر مجموعه everytick مختصات تاچ رو توی متغییر های Touch2_xy دخیره کن.

بعد بزن everytick اون اسپرایتی که میخوای set height و set width بشه به اندازه اختلاف متغییرها .حالا میتونی تو طول اولیه هم ضرب کنی.
یا مثلا اختلاف متغییر ها رو تقسیم با طول اولیه اسپرایت جمع کنی. 

دیگه به خلاقیت خودت و بسته به چیزی که لازم داری هست. ولی روند کلی کار اینه.
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، erfab
یادم رفت .برای چرخش هم باید بگم. روند قبلی ولی ...

با استفاده از atan میتونی زاویه رو حساب کنی.
atan(Touch1_y-Touch2_y/Touch1_x-Touch_2x)

که در واقع آرک تانژانت اختلاف طول تاچ ها نسبت به اختلاف عرض تاچ ها رو حساب میکنه. که جوابش میشه زاویه.یعنی تاچ اول مختصاتش میره به متغییر تاچ دوم هم همین طور و دستور بالا زاویه خط بین دو تاچ رو میده. یه بار دیگه همین کار برای اختلاف Touch released و بعد اختلاف زاویه میشه میزانی که باید بچرخه. ببخشید حوصلم نمیشه بیشتر از این توضیح بدم. خودت سرنخ اومد دستت دیگه. یه کوچولو خلاقیت . . .

البته شاید روش های بهتر یا پلاگین های بهتر هم باشه.
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، erfab
درود ... در سمپلهای کنستراکت هست البته نمی دونم دارید یا نه اما سه مورد بود .. یه با خروجی بدید ببینید جواب میده ... پیروز باشید ... 

این لینک رو کیلیک کنید .

http://s9.picofile.com/file/8301166726/Touch.rar.html
  پاسخ

سپاس شده توسط: Dr.AR ، shazde ، erfab ، MohammadHadi
خیلی مممنون از پاسخ هاتون
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: