1396/4/30، 07:15 عصر
(1396/4/28، 09:06 صبح)hesam3 نوشته است:آقا کار با intel xdk رو به من هم یاد بدین من خروجی می گیریم بهم یک پکیج (package) میده و فایل apk نمیده راجع به فیلد(1396/4/28، 04:27 صبح)Dr.AR نوشته است: اقا دوتا راه حل پیدا کردم ولی . .
یکی کل فایلا رو بذاری تو فلدر بعد زیپ کنی. ولی خروجی زیپ 500 کیلوبایتی شد 113 مگ!
یکی هم تو Forum خود scirra گفته بود بجای Zip از Rar استفاده کن . که امتحان نکردم چون ویندوزم با winrar مشکل داره. شما امتحان کن خبرشو بده
خیلی وقت هست با این سایت کوکون کار نکردم ، باتوجه به سر بودن اینتل اصلا صلاح نمیدونم با این کوکون کار بکنم .
دوم اینکه ، در رابطه با rar بگم که تا جایی که یادم میاد فقط باید فایل بصورت فشرده و فایل www در اصل بصورت zip در بیاد و فقط فرمت zip در غیر اینصورت هنگام آپلود یا پایان آپلود ارور میده ...
درباره حجم پروژه هم بگم که بازم تا جایی که یادم میاد کوکون 4 تا خروجی میده ، وقتی این 4 تا خروجی در یک فایل قرار میگیرند این حجم 120 . 130 مگ عادیه ... فکر نکنم هنوز کسی رکورد من و شکسته باشه یک خروجی 280 مگابایتی گرفته باشه![]()
در نهایت فایل arm رو از داخل زیپ اکسترکت میکنید ساین میکنید و منتشر میکنید و تمام
minimum android api
target android api
هم یه توضیحی بدید ممنون میشم
و دیگه اینکه خروجی cordova از سایت کوکون رو با حجم 40 مگابایت بهم داده یک موزیک پلیر ساده که پیش ساخته بوده رو آپلود کرده بودم زیاده حجمش؟ باید برای خروجی بهتر کوردوا چه گزینه هایی رو در کانستراکت و چه گزینه هایی رو در سایت کوکون انتخاب کرد؟