مشکل در ساخت چند ابجکت از 1 ابجکت !
سلام من یه دشمن ساختم و یه عمر بالای سرش همینطور دشمن چپو راست میره و وقتی به یه شی ای خورد (شی مخصوص ) جهت حرکتش تغییر میکنه
حالا من میخام چند تا از این دشمن بسازم با چند تا عمر بالای سرشون که هرکدوم مربوط به خودشون باشه نه اینکه عمر یکی میاد پایین عمر بقیه هم بیاد پایین یا وقتی یه دشمن به شی برخورد کرد و تغییر جهت داد بقیه هم تغییر جهت بدن
چیکار باید بکنم ؟
ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام.
این مشکل مربوط می‌شه به پیک کردن، که اگه عجله ندارید و دیر نمی‌شه، اواخر جلسه‌ی سوم و اوایل جلسه‌ی چهارم دوره‌ی تابستانی، در این مورد مفصّل صحبت می‌کنیم (می‌شه حدود دو هفته‌ی دیگه).
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: orache
من یه پروژه برای یه نفر باید بسازم کلا 4 روز دیگه وقت دارم ... کار سختیه ؟ تنها چیزی که به ذهنم میزنه اینه که از هر دشمن و عمر 20 تا بسازم .. چون بازیه کامپیوتره و لول هاش کمه !
ولی کار دیگه ای میشه کرد به راحتی ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نه، زیاد سخت نیست. ابتدا فقط یک دشمن و یک عمر بسازید. بعد روی دشمن کلیک کنید و از نوار Properties از قسمت Container روی Create کلیک کنید، و بعد شیء مربوط به عمر رو انتخاب کنید.

حالا برای درست کردن دشمن جدید، لازم نیست یک عمر جدید هم به وجود بیارید. فقط چند تا نمونه‌ی دیگه از دشمن در لیوت به وجود بیارید. موقع اجرای بازی به صورت خودکار برای هر کدوم یک عمر هم به وجود میاد. البته برای تعیین مختصّات عمْرهاتون می‌تونید از کاندیشن On created شیء مربوط به عمر استفاده کنید.

با این کار پیک شدن هم همون طوری که می‌خواین انجام می‌شه. مثلاً می‌گید موقع برخورد تیر به دشمن، فلان بلا رو سر عمر بیار، این بلا فقط سر همون عمری در میاد که مربوط به اون دشمنه، نه بقیّه.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: orache ، seyed
ممنون درست شد
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,597 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: