موضوعها: 25
سپاسها: 62
41 سپاس گرفتهشده در 26 ارسال
سلام من از یک on start of layout برای کل دستورات لایاوت استفاده کردم هم برای وب استورج و هم برای پین و مارکت
اما سیو کار میکنه ولی پین و بقیه دستورا نه برا همین دو تا on start of layout ساختم و وب استورج رو از بقیه جدا کردم
الان توی تست خوده کانستراکت خوب و کامل کار میکنه می خوام ببینم بعد از خروجی گرفتن مشکلی پیش نمیاد بابت اینکه دوتا on start of layout دارم
موضوعها: 33
مکان: Iran
سپاسها: 700
551 سپاس گرفتهشده در 286 ارسال
سلام
از نظر دو تا on start of layout قرار دادن ، مشکل خاصی وجود نداره.
اما کلا مشکلی که دارید خیلی عجیبه !
موضوعها: 9
مکان: مشهد
سپاسها: 168
286 سپاس گرفتهشده در 139 ارسال
سلام
مشکل من با لوکال استوریج این بود که کلا با (On start of layout و on end of layout ) قهر کرده بود و اصلا کار نمیکرد
متغیر ها رو ذخیره و بارگذاری نمیکرد مجبور شدم چندین بار با چند نوع متفاوت بهش شرط بدم اما فرقی نکرد و بعد از
خروجی ذخیره و بارگذاری متغیر ها از روی لوکال انجام نمیشد . فقط در خروجی اینگونه بود
مجبور شدم تمام سیو ها رو بر روی Array انجام بدم که بدون مشکل انجام شد و خیلی عالی بود
به نظرم اگر متغیری دارید که در اجرا موارد مورد نظرتان دخیل هستند و اگر با Coccon خروجی میگیرید حتما بر روی Array انها را تنظیم و بعد با لوکال استوریج ذخیره و بارگذاری کنید
موضوعها: 36
سپاسها: 5825
2904 سپاس گرفتهشده در 1521 ارسال
سلام نه مشکلی نیست من توی همه بازیام از لوکال استورج استفاده کردم ، هم توی آن اسارت هم اند آو لی اوت