پرداخت درون برنامه ای
سلام دوستان
من میخوام برای اولین بار داخل بازیم پرداخت درون برنامه بزارم . 
اما اصلا بلد نیستم ، به خاطر همین چند تا سوال داشتم . میخواستم ببینم :
۱ - این کلید عمومی و اینا چیه و ما قبل از این که فایل apk بازی رو توی بازار آپلود کنیم چطور باید به این پنل پرداخت درون برنامه ای بریم ؟
۲ - یه سری کد و این چیزا توی صفحه پایین توسط کافه بازار داده شده . ما اگه بخوایم بازی رو با کانستراکت بسازیم باید این کد ها تو بازی باشه ؟؟؟ اگه جواب بله است ، چطور ؟؟؟
صفحه مستندات
۳ - اگه چیز دیگه ای هست خودتون بگید چون من اصلا بلد نیستم این پرداخت درون برنامه رو 
خیلی ممنون  20 20 20 20 20 20 20
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
برای دسترسی به پنل توسعه دهندگان باید با کامپیوتر برید تو سایت کافه بازار و از اونجا ثبت نام کنید
آموزش پرداخت درون برنامه ای هم تو انجمن هست اما تقریبا این شکلی هست
باید تو سایت کافه بازار به عنوان توسعه دهنده ثبت نام کنید بعد برنامه رو آپلود کنید تا کافه بازار یه کلید عمومی
بهتون بده بعد باید محصولاتتون رو ثبت کنید وبرای هر کدوم یه شناسه تعریف کنید.
توی کانستراکت هم باید در شروع بازی کلید عمومی رو به برنامه بدید تا کافه بازار و برنامه به هم وصل بشن
بعدش باید با اکشن های مربوط با پلاگین و با اون شناسه ها محصولات رو خریداری کنید
اینم یه پلاگین برای خرید درون برنامه ای
پرداخت درون برنامه تمام مارکت ها
اون کد ها مربوط با زمانی هست که دارید با جاوا برنامه مینویسید و به کانستراکت هیچ ربطی نداره
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
خب یعنی اگه با یه بازی دیگه که آپلود کردی بری توی پرداخت درون برنامه کلید عمومی بگیری ، اشکال نداره برای یه بازیه دیگه که داری میسازی استفاده کنی ؟؟؟
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
کلید عمومی رو گرفتید مال هر برنامه ای میتونید استفاده کنید ولی پکیج نیم رو محض احتیاط مثل هم بزارید
و محصولات رو هم باید توی پنل بازار(توی پنل همون برنامه ای که قبلا گذاشتید) اضافه کنید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1396/6/1، 03:34 عصر)shazde نوشته است: سلام
کلید عمومی رو گرفتید مال هر برنامه ای میتونید استفاده کنید ولی پکیج نیم رو محض احتیاط مثل هم بزارید
و محصولات رو هم باید توی پنل بازار(توی پنل همون برنامه ای که قبلا گذاشتید) اضافه کنید

از نظر کافه بازار این مورد مشکل داره ...

یعنی اگر شما از این روش استفاده بکنید و مثلا دوتا اپ رو با یک کلید مخصوص یک برنامه بخواید بفروش برسونید حتی امکان داره پولتون رو ندن ...

فکر میکنم این کارمخصوص افرادی مبتدی هست که اوایل درآمدی ندارند ...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام آره مشخصا اینی که میگید از نظر کافه بازار درست نیست
ولی ایشون فکر میکنم برای تست درون پرداخت میخوان اینکارو بکنن
یعنی میخوان از کلید عمومی یه بازی که آپلود کردن توی بازار استفاده کنن ببینن درون پرداخت درست کار میکنه یا نه
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei
(1396/6/1، 04:32 عصر)shazde نوشته است: سلام آره مشخصا اینی که میگید از نظر کافه بازار درست نیست
ولی ایشون فکر میکنم برای تست درون پرداخت میخوان اینکارو بکنن
یعنی میخوان از کلید عمومی یه بازی که آپلود کردن توی بازار استفاده کنن ببینن درون پرداخت درست کار میکنه یا نه

من فکر کردم میخواید بهش بگید این کار رو هم میتونه بکنه ، چون خودم همچین اتفاقی برام افتاده بود و حدود 100 . 150 ت پولم که رفت هیچ جریمه ای هم شدم و پنل توسعه دهندگی اصلیم رو حدود 3 سال پیش از دست دادم ، قضیه این اسم حسام3 و اسم مستعار هم از همونجا شروع شد ، بعده ها اجازه دادن با همون اسم حسن ثنایی دوباره فعالیت بکنم اما پنل قبلیم همچنان بخاطر همون مشکل بسته هست ...
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
دوستان ، من نمیخوام تست کنم . 
من میخوام برای بازی جدیدم پرداخت درون برنامه بزارم و اصلا هم قصدم تست نیست . لطفا درست راهنمایی کنید . نکنه پنلم بسته بشه چون خیلی دردسر داره  13 13 13 13
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
شما بازیتون رو اول آپلود میکنید توی بازار بعد از قسمت درون پرداختش میرید و کلید عمومی رو میگیرید و میزارید توی بازیتون و بعد محصولات(آی دی محصولات که توی بازی تعریف کردید) و توضیحاتش و قیمتش رو وارد میکنید توی بازار 
بعد از بازی دوباره خروجی میگیرید (نسخه اصلی) و میفرستید برای بررسی
  پاسخ

سپاس شده توسط: ghasem
با این کارا مشکلاتی که برای hesam3 پیش اومده برای من پیش نیاد ؟؟؟ 13 13 13
ضمنا نمیشه از طریق یه بازیه دیگه که آپلود شده این کارا رو کرد ؟؟؟؟
یه چیز دیگه : نسخه اصلی رو باید توی قسمت بسته ها و با ورژن ۲ آپلود کرد ؟؟؟؟
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: