1396/6/1، 10:58 عصر
(1396/6/1، 08:45 عصر)محمد 82 نوشته است: با این کارا مشکلاتی که برای hesam3 پیش اومده برای من پیش نیاد ؟؟؟![]()
![]()
ضمنا نمیشه از طریق یه بازیه دیگه که آپلود شده این کارا رو کرد ؟؟؟؟
یه چیز دیگه : نسخه اصلی رو باید توی قسمت بسته ها و با ورژن ۲ آپلود کرد ؟؟؟؟
150 . 200 هزار ت پولی نیست ، ما پیش گیری میکنیم برای زمان هایی که مبلغ بالاتر از 10 میلیون میره فیلم در نیارن ...
بعدشم ، عمر هر برنامه بسیار عالی در کافه بازار 6 ماه هست ، بعد 6 ماه از کافه بازار حذف میکنید ، بروز رسانی مستقیم میذارید و درگاه مستقیم میدید و کاربران رو با درگاه خودتون میکشونید تا خرید بکنند ...
بعدشم شازده گفت چیکار کنید ( اول برنامه رو آپلود میکنید ، کد پرداخت درون رو میگیرید ، میزنید کانستراکت ، دوباره خروجی میگیرید ، همونطوری هم که خودتون فهمیدید برای خروجی بعدی نسخه رو هم باید بالاتر ببرید و به همین روال ... )
نکته ای که من توی کانستراکت انجام میدم که این کد رو از اول کارم میگیرم ، یعنی چی ؟
یعنی اول یک پروژه جدید میزنم ، دوتا عکس روش میندازم ، آیدی هارو اماده میکنم و یک خروجی وب ویو میگیرم ( دلیلش اینه که خروجی وب ویو حجم کمتری داره و زیر 30 ثانیه انجام میگیره ) بعد آپ میکنم کافه بازار ، کد پرداخت رو دریافت میکنم و بعد شروع میکنم به ساخت بازیم ... دفعه بعدی دیگه خروجی که دلم میخوام میگیرم ، حالا یا وب ویو پلاس یا کانواس پلاس ...
موفق باشید