ساخت راهنما
سلام دوستان 
من دارم یه بازی کلماتی میسازم که در اون کاربر باید یه جمله رو حدس بزنه و این جمله بعضا هم طولانیه .
حالا واسه راهنما 3 تا چیز میخوام در نظر بگیرم :
1 - یک یا دو کلمه اول جمله معلوم بشه .
2 - یک یا دو کلمه آخر جمله معلوم بشه .
3 - این مرحله رد بشه . 
اما سوال هایی که دارم : 
1 - چطور میتونم بگم در مورد 1 و 2 که کلمه اول جمله (یا مقدار متغیر چون جمله تو متغیره) مشخص بشه . یا کلمه آخرش ؟؟؟
2 - برای راهنمای دوم مورد بهتری سراغ دارید بگید . یعنی بهتر از نشون دادن کلمه آخر باشه . ضمنا بگم بازی اینجوریه که یه تصویر میاد و باید جملش رو حدس بزنی (غلطنامه نیست)
ممنون میشم اگه جواب بدید  4 4 4
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام دقیقا متوجه نشدم چه شکلیه اگه میتونی یه سورسی بفرست تا بشه یه کاریش کرد
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام 
متاسفانه نمیتونم سورسی بفرستم ، اما شما ببین : یه جمله رو کاربر باید تایپ کنه . مثلا : من بازیسازی را دوست دارم . اما این جمله معلوم نیست و کاربر باید حدسش بزنه . حالا میخوام بگم مثلا روی یه گزینه "معلوم شدن اول جمله ، 30 سکه " زد 30 سکه ازش کم بشه و مثلا "من" جمله نوشته بشه . چون مراحل بازی زیاده میخوام ببینم راه حل کلی هست . مثلا وقتی رو این گزینه زد ، اول متغیر پیدا بشه . اصلا شما فک کن یه متغیره میخوای کلمه اولشو به کاربر نشون بدی . از چه اونتی استفاده میکنی ؟؟؟
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اگه واقعا میخای کمک بگیری درست توضیح بده که دقیقا میخای چکار کنی .حداقل با رسم شکل توضیح بده. 21
دقیقا نمیدونم بازیت چه شکلیه.
آیا با کیبورد باید تایپ کرد یا باتن حروف رو باید تاچ کرد تا جمله نوشته بشه.خدا خیرت بده حداقل درست توضیح بده منکه گیج شدم.

پاسخ

سپاس شده توسط:
این عکس بازی :
[تصویر:  Untitled.png]
ببین یه عکس تو قاب میاد و طبق اون عکس باید یه جمله ای که قبلا به سیستم دادم رو بنویسید. حالا اومدیم و یارو مغزش نکشید جمله رو حدس بزنه ، پس بازدن روی کلید علامت سوال ، سه گزینه براش میاد .همونایی که اول تاپیک گفتم . با اونا میتونه مرحله رو برای خودش اسون کنه . حالا یکی از اون گزینه ها اینه که اول جمله ای که من به سیستم دادم براش معلوم بشه . حالا میخوام ببینم چطور میتونم بگم اول جمله پیدا بشه ؟؟؟ در واقع جمله یه متغیر تکستی هست و در واقع باید اول متغیر نمایان بشه . حالا اینو چطوری بگم . خوبه ، متوجه شدی  39

ضمنا همونطور که اول تلپیک گفتم قراره سه تا گزینه بیاد : 
1 - نمایان شدن اول جمله 
2 - نمایان شدن آخر جمله 
3 - رد شدن از این مرحله 
دومیه رو خودم خوشم نمیاد ازش . میخواستم ببینم پیشنهادی دارید برای دومی ؟؟؟
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
چندوقت پیش یه تایپیک اساسی در مورد ساخت این نوع بازی درست شده بود و برای همین قسمت راهنما توضیح داده شده بود.
اونو پیدا کنید فکر میکنم مشکلتون حل بشه.

http://construct2.ir/search.php?action=r...d=0&page=1

http://construct2.ir/showthread.php?tid=...8%AA%DB%8C
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام برادر این سورس رو درست کردم فک کنم دقیقا همون چیزی باشه که تو میخای.امیدوارم بدردت بخوره.

kalamat

فقط کمی باگ  داره. امیدوارم بتونی رفعش کنی.

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، ARKEYA

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 179 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: