ساخت مواردی مانند نوار سلامتی و ...
سلام دو تا سوال دارم اول از همه اینکه چجوری میتونم نوار سلامتی برا پلیرم بسازم که تا تیر خورد ازش کم بشه؟چون این کار تو گیم میکر خیلی راحته ولی تو کانستراکت نمیدونم باید چکار کنم.
سوال دومم اینه که اگه بخوام یه چیزی مثل همین نوار سلامتی بسازم که از یه جایی به بعد دنبال پلیر بره و از صفحه خارج نشه چکار باید بکنم.(اینو میدونم که باید تو یه لایه با پارالاکس 0 بریزمش ولی اینطوری از اول تو کل بازیم هست در صورتی که من میخوام از یه جایی به بعد باشه و از صفحه خارج نشه)
لطفا کمک کنید 63 63 63
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام دوست عزیز
در مورد سوال اولتون سورس زیر میتونه کمکتون بکنه 

جون

و در مورد سوال دومتون من نفهمیدم .اگه میشه بیشتر توضیح بدید
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
(1397/2/29، 03:53 عصر)Hamidreza نوشته است: سلام دوست عزیز
در مورد سوال اولتون سورس زیر میتونه کمکتون بکنه 

جون

و در مورد سوال دومتون من نفهمیدم .اگه میشه بیشتر توضیح بدید

ممنونم ازتون.
ببینید فرض کنید من یه جایی از بازیم یه تفنگ گذاشتم که میخوام وقتی تفنگ رو برداشت علاوه بر قابلیت شلیک یه عکس تفنگ هم بالای تصویر کنار نوار سلامتی بیاد که بدونه که تفنگ داره در واقغ مث نوار سلامتیه منتهی از اول نیست بلکه از یه جایی به بعد مثلا وقتی تفنگ رو خورد میاد 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام 
خب اينکه خيلي راحته ،فقط کافيه اسپرایت عکس تفنگ رو بزارید از ابتدای بازی ولی پنهان باشه ، بعد بگید تفنگ رو که گرفت اون آشکار بشه . برای اینکه دنبالتون بیاد باید از تنظیمات اون لایر ، آخری رو روی 0,0 بزارید . به همین راحتی
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
(1397/2/29، 04:26 عصر)محمد 82 نوشته است: سلام 
خب اينکه خيلي راحته ،فقط کافيه اسپرایت عکس تفنگ رو بزارید از ابتدای بازی ولی پنهان باشه ، بعد بگید تفنگ رو که گرفت اون آشکار بشه . برای اینکه دنبالتون بیاد باید از تنظیمات اون لایر ، آخری رو روی 0,0 بزارید . به همین راحتی
آهان درسته خیلی ممنونم ازتون 41
  پاسخ

سپاس شده توسط:
درباره یئوال اولتون
می تونید از tiledbackground استفاده کنید سپس یک متغیر گلوبال جکن (مثلا health) بسازید سپس یک ایونت Every tick بسازید و توی قسمت اکشن بنویسید که طول اون tiled bacground برابر با متغیر باشه 
سپس ایونت هایی بنویسید که مثلا وقتی پلیر تیر خورد از اون متغیر کم بشه
یا مثلا از progress bar ها استفاده کنید و از set progress برای تغیر مقدار progress استفاده کنید
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: