1397/2/30، 04:07 عصر
سلام بر همه دوستان

خوبید؟
راستش من یک تری دی کار هستم که در سطح تقریبا حرفه ای فعالیت میکنم ولی خیلی وقته حال و حوصله تری دی رو به دلایلی ندارم
و حدود 25 26 سال گیمر هستم و با انواع و اقسام کنسول و ... بازی کردم
خلاصه عشق بازی سازی دارم
اونم از نوع پیکسلی و 2 بعدی مثل بازی های سگا و میکرو و ....
جدیدا زدم تو کار یاد گرفتن هنر پیکسلی ( متاسفانه طراحی بلد نیستم و قلم نوری هم ندارم که کارو سخت میکنه )
و تو سایتی که کارهای تریدیم رو میزارم تاپیک زدم ببینم کسی پایه میشه یک بازی 2بعدی مثل کلانتر سگا بسازیم که متاسفانه کسی نبود. یعنی اونجا کلا طراحی کم کسی بلده تک توک
به هر حال تو اینترنت و یوتیوب چرخیدم ببینم برنامه بازی سازی چی پیدا میشه و با برنامه
construct 2 و gamesalad و .. آشنا شدم
ولی گیم سالاد مثل اینکه خروجی ویندوز نداره
گیم میکر هم که برنامه نویسی میخواد البته بدون برنامه نویسی هم میشه ولی سخته انگار
این کنستروکتور 2 یا هرچی تلفظش میکنید هستش که اینم انگار برای پی سی خروجی نداره یا داره nw.js میخواد که من نگرفتم چیه .یعنی میدونم یک برنامس ولی نمیدونم دقیقا قرار ما بازی رو مثلا ساختیم این چه کارش کنه

خلاصه سوالم این هستش
اولین راحت ترین برنامه که برنامه نویسی نخواد و باهاش بشه بازی های 2بعدی مثل Shovel Knight ( اگر بازی نکردید بازی کنید عالیه ) و شورش سگا و کلانتر سگا و خلاصه بازی های 2بعدی این شکلی ساخت چیه؟ بدون برنامه نویسی
برنامه زیاده ولی توشون این کنستراکت 2 و گیم سالاد راحت ترن انگار . منتهی یک چیزی میخوام بازی رو برای کامپیوتر خروجی بده. این کنستراکت برای کامپیوتر خروجی میده؟ منظورم تحت وب نیست. منظورم به صورت EXE مثل همین بازی هایی که هرروز داریم بازی میکنیم
و آموزش فارسی هم داره این برنامه؟ که در حد درست و حسابی آموزش بده که من بتونم یک بازی مثل بازی های که گفتم رو بسازم یا نه؟ چون آموزش خارجی هستش نوشته 60 بازی نگاه سطحی کردم همشون در حد بازی آتاری بود لامصب

برای اندروید هم خروجی میده راحت درسته؟؟ یک کامنت خارجی میخوندم طرف بازی ساخته بود بالای 100 مرحله میگفت لگ میزنه
البته نمیدونم کدوم پلتفرم بود
خوب خلاصه من نوبه نوبم تو این قضیه
راستی این ورژن های پولی رو نمیشه استفاده کرد؟ چون انگار پولی ها میشه برای کامپیوتر بازی رو داد :-؟ معمولیش تحته وبه
و این ورژن 3 رو دارید شماها؟
دیگه لطف کنید هرچی توضیح نیاز هستش خودتون بهم بدید ممنون میشم

راستی اگر یک روزی هوس کردید بزنید تو کار تری دی و این حرفها من سایت مصطفی تری دی عضوم و میتونم کمکتون کنم
آیدی من اونجا
madmaster 3d