موضوعها: 4
سپاسها: 0
6 سپاس گرفتهشده در 5 ارسال
سلام من یه برنامه ای رو ساختم که توی یه قسمت برنامه وقتی میخواد یه لی اوت باز بشه به خاطر دستورات و گرافیک حدود 10 ثانیه طول میکشه سوالی که دارم اینه که آیا راهی وجود داره که تو اون ده ثانیه اولا اجازه تاچ کردن رو از کاربر بگیرم و دوما تو این ده ثانیه یه چیزی تو مایه های لودینگ یا پروگرس بار داشته باشم؟
موضوعها: 36
سپاسها: 5825
2904 سپاس گرفتهشده در 1521 ارسال
سلام
اون 10 ثانیه کلا کاربر هی چی هم تاچ کنه عمل نمیکنه چون جزئی از بازی نیست اون صفحه
شما تنها کاری که میتونید بکنید اینه که یه عکس توی کوکون آپلود کنید که بجای اون 10 ثانیه , اون عکس رو نشون بده
مثلا میتونید توی عکسه هم چندتا نکته در مورد بازی بنویسید که کاربر تا لود شدن بازی , متن ها رو بخونه.
موضوعها: 27
مکان: کاشان
سپاسها: 674
547 سپاس گرفتهشده در 274 ارسال
منظور ایشون از ده ثانیه مثلا ده ثانیه تا لیوت باز شد و بارگذاری شد هست
شما می توانید یه متغیر درست کنید و بگید هر وقت لودینگ تموم شد متغیر1 بشه و برای تاچ هم بزارید هر وقت روی کلید کلیک شد اگر 1 بود کار کنه و در غیر اینصورت که 0 است کار نمی کنه
خوشبختی نمیتونه مسافرت کردن باشه، داشتن باشه، بدست آوردن باشه یا حتی پوشیدن !
خوشبختی یک تجربه معنوی از زندگی کردن هر دقیقه از زندگیتان با عشق، لذت و قدردانی است
__دنیس ویتلی
موضوعها: 12
سپاسها: 40
25 سپاس گرفتهشده در 13 ارسال
به نظر من بهترین راش استفاده از پلاگین ابزار اندروید قسمت show progres dialog هست
به این صورت که بذاری موقعی که فلان اسپرایت تاچ شد و میخواد وارد لایوت بعدی بشه این پروگرس ظاهر بشه( با متن دلخواه مثلا درحال بارگذاری...)
و وقتی لایوت بعد کامل شد این پروگرس رو hide کنی