یه انجین جدید در راهه Manu

درود دوستان عزیزم

یه چند روزیه توی فیسبوک یه انجین جدید به نام Manu داره تبلیغ میکنه. هنوز هم ریلیز نشده.برنامه نویسی نداره و خیلی زیاد از پرفورمنسش دارن تعریف میکنن. اگه دوست دارید تو سایتشون get manu رو بزنید تا به محض ریلیز شدن بتا اونو به ایمیلتون بفرستن و تستر انجین بشید. هم دوبعدی و هم سه بعدی داره.

سایت اصلی
MANU Video Game Maker | Video Game Software |

[تصویر:  manu_character_edito.png]

[تصویر:  Manu_Game_Preview.png]
[تصویر:  manu_timeline.png]
  پاسخ

انجین جالبی بنظر میاد و بنظر قدرت مند هستش در زمینه های مختلف و رابط کاربری نسبتا ساده ای داره ، فقط من موقع ثبت فرم کشور ایران رو دیدم در لوکیشن و امیدوارم در قسمت های بعدی هم همینطور کشور مارو ساپورت کنن و تحریم نشیم ! فک کنم بتونه انجین راضی کننده ای باشه ، حداقل تبلیغ و تصاویر ک اینو میگه باید در عمل تستش کرد : در ضمن ممنون از شما اقا مهرداد بابت معرفی 

پاسخ

سپاس شده توسط: Mehrdad ، shazde ، kakmamad
(1397/3/8، 10:15 صبح)Mehrdad نوشته است: درود دوستان عزیزم

یه چند روزیه توی فیسبوک یه انجین جدید به نام Manu داره تبلیغ میکنه. هنوز هم ریلیز نشده.برنامه نویسی نداره و خیلی زیاد از پرفورمنسش دارن تعریف میکنن. اگه دوست دارید تو سایتشون get manu رو بزنید تا به محض ریلیز شدن بتا اونو به ایمیلتون بفرستن و تستر انجین بشید. هم دوبعدی و هم سه بعدی داره.

سایت اصلی
MANU Video Game Maker | Video Game Software |

[تصویر:  manu_character_edito.png]

[تصویر:  Manu_Game_Preview.png]
[تصویر:  manu_timeline.png]
چقدر جالب که 3 بعدی هم داره! تشکر از شما که خبر های خوب رو همیشه به ما میگید.
ولی خدا کنه به درد بخور باشه و الکی وقتمون رو صرف یاد گرفتن این انجین نکنیم در حالی که می تونیم رو بازیمون کار کنیم.
اگر کمکت کردم میتونی سپاس رو بزنی
یا مثلا یه اعتباری چیزی بدی... 3 
  پاسخ

سپاس شده توسط: danials008 ، Mehrdad ، kakmamad ، shazde ، Zahra By

من یه پیام تو پی وی فیسبوک گذاشتم براشون و گفتم خواهشا برنامه رو بعد از ریلیز شدن subscribe نکنید. چون مثل کانستراکت 3 میشه و تو کشور ایران جواب نمیده این کارها. گفت فعلا تصمیم روی اینکار نداریم.
همچنین گفت ورژن آلفا اون ابتدای نیمه ی دوم 2018 برای افرادی که ثبت نام کردن رایگان ارسال میشه.

نقل قول: ولی خدا کنه به درد بخور باشه و الکی وقتمون رو صرف یاد گرفتن این انجین نکنیم در حالی که می تونیم رو بازیمون کار کنیم.

بدترین کار اینه که وقت خودت رو صرف این کنی که کدوم انجین بهتره. بهترین کار اینه که فقط تمرکز کنی روی بازیت بعد ببینی کدوم انجین سریعتر هدفت رو به تصویر میکشه. همه ی انجین ها از یه سری موارد مشابه مثل متغیر و کاندیشن و غیره استفاده میکنن. یعنی همشون عین همن.و سوییچ کردن بینشون راحته.
شما بچسب به بازیت. همین الان. با هر انجینی که دوست داری. وقتی یه گیم رو میسازی بعد میفهمی کم و کاستیهای خودت و انجین چی بوده. از دور نگاه نکن. بیا جلو و بساز. بذار شکست بخوری. طوری نیست. تجربه ات رو میبره بالا. من اسمش رو شکست نمیذارم. "پیشروی به جلو" میذارم.

پاسخ

سپاس شده توسط: Navid ، danials008 ، kakmamad ، shazde ، ghasem ، Master Badfar
ممنون آقا مهرداد گل. ویدیوها و عکساشو تو اینستاگرام دیدم.بنظرم انجین بدرد بخور و با عرضه ایه.کار بچه های مجارستانه.امیدوارم بشه پلاگین براش ساخت .
حرفای شما کاملا درسته.

بدترین کار اینه که وقت خودت رو صرف این کنی که کدوم انجین بهتره. بهترین کار اینه که فقط تمرکز کنی روی بازیت بعد ببینی کدوم انجین سریعتر هدفت رو به تصویر میکشه. همه ی انجین ها از یه سری موارد مشابه مثل متغیر و کاندیشن و غیره استفاده میکنن. یعنی همشون عین همن.و سوییچ کردن بینشون راحته.

شما بچسب به بازیت. همین الان. با هر انجینی که دوست داری. وقتی یه گیم رو میسازی بعد میفهمی کم و کاستیهای خودت و انجین چی بوده. از دور نگاه نکن. بیا جلو و بساز. بذار شکست بخوری. طوری نیست. تجربه ات رو میبره بالا. من اسمش رو شکست نمیذارم. "پیشروی به جلو" میذارم. 
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، Mehrdad
بسیار عالی ، امیداورم از کانستراکت بهتر باشه که برای ساخت بازی های سه بعدی مجبور نشیم بریم یونیتی و برنامه نویسی یاد بگیریم . البته من این رو برای خودم میگم و نظر شخصیمه ، چون من خیلی عجولم حوصله یادگیری برنامه نویسی رو ندارم و میخوام سریع به نتیجه برسم وگرنه شاید خیلیا بخوان یونیتی یا بگیرن و با اون کار کنن .  4 4 4
ضمنا ممنون از آقا مهرداد 

ضمنا آقا چطوری باید ثبت نام کنیم تو سایتش ؟؟؟

خودم پیدا کردم
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mehrdad
من اول فکر کردم شبیه build box است. اما دیدم اصلا اینطور نیست و flexibility خیلی بالایی داره. طوریکه هر ژانر بازی رو به راحتی میسازه.

من دوباره بهشون گفتم که از فکر subscribe و پرداخت ماهیانه بیان بیرون. گفتم به سرنوشت کانستراکت 3 دچار میشن و ریزش مشتری پیدا میکنن. جوابشون این بود که احتمال خیلی زیاد یه لایسنس دائمی هم براش میذارن.

امیدوارم همینطور بشه. دوستان اگه تو فیسبوک هستین این پیجشونه. کلی ویدئو گذاشتن :
https://www.facebook.com/manuvideogamemaker/

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام بچه ها انجینش رو نگفتند با چی نوشتند؟ به قیافش فکرنم C# (.net) بخوره 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آقا مهرداد این انجین قراره برای سیستم عامل ویندوز هم منتشر بشه؟ اسکرین شات ها که مال سیستم عامل مک هستش

(1397/3/9، 06:54 عصر)mhc نوشته است: سلام بچه ها انجینش رو نگفتند با چی نوشتند؟ به قیافش فکرنم C# (.net) بخوره 
معمولا انجین ها رو با زبان های سطح بالایی مثل C++ مینویسن، احتمالا این انجین هم اینطوری باشه
  پاسخ

سپاس شده توسط: danials008 ، shazde
(1397/3/9، 07:25 عصر)mahdi_R8095 نوشته است: آقا مهرداد این انجین قراره برای سیستم عامل ویندوز هم منتشر بشه؟ اسکرین شات ها که مال سیستم عامل مک هستش

بله برای ویندوز هم هست
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، mahdi_R8095 ، danials008 ، hasansanaei

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تایپیک گفتگوی آزاد shazde 666 288,786 1403/9/21، 05:45 عصر
آخرین ارسال: Mmmmm
  سوال : استیم hasansanaei 1 1,981 1400/7/24، 11:18 صبح
آخرین ارسال: mostafanastary
  زبان برنامه نویسی M.Y 16 10,187 1400/6/19، 03:25 عصر
آخرین ارسال: Prince
  طرح صیانت مجلس شورای اسلامی M.Y 9 4,984 1400/5/26، 02:11 عصر