موضوعها: 284
سپاسها: 544
1602 سپاس گرفتهشده در 917 ارسال
سلام دوست عزیز . نمیدونم چرا ولی وقتی پلاگین پوشه رو به بازی اضافه میکنید و وقتی بازی رو نصب میکنید ، برای اولین بار فروس کلوز میده و دفعه دوم و دفعات بعد چه اینترنت خاموش و چه روشن باشه درست میره تو بازی . من هم همین مشکل رو داشتم و بازار مشکل گرفت و مجبور شدم این پلاگین رو از بازیم حذف کنم . البته فقط بازار اشکال میگیره و مایکت مشکلی با این وضع نداره .
موضوعها: 19
سپاسها: 5
25 سپاس گرفتهشده در 13 ارسال
مال من اینطور نیست چون هر دفعه اینترنت روشنه فورس کلوز میده من خروجی cocoon io گرفتم تو حالت+ canvas پوشه کار می کنه فقط فورس کلوز میده ولی تو webview +, webview پوشه کار نمی کنه
موضوعها: 19
سپاسها: 5
25 سپاس گرفتهشده در 13 ارسال
پلاگین چشمک تو خروجی کوکون مشکل داره(به لایسینس گیر میده موقع خروجی)
پلاگین پوشه هم من چیزی حدود ۲۰ بار خروجی گرفتم به هر شیوه ی ممکن که فکر کنید ولی کار نکرد یا برنامه فورس کلوز میده وقتی اینترنت روشنه(در این حالت نوتیفیکیشن دریافت میشه) و بازش می کنی یا باز می شه ولی نوتیفیکیشن دریافت نمی شه.
مورد اول وقتی پیش میاد که در بخش پلاگین های کوردوا در بخش پارامتر پوشه یا یک پارامتر ایجاد کرده باشید پارا متر pushe_token یا پارامتر دوم یعنی pushe-cr رو غلط زده باشید مثلا من Tm9ukQ== بود وقتی تو کوردوا کپی پست می کردم می شد ==Tm9ukQ یا اینکه خوردم یه چیز الکی می زدم (برای امتحان)
مورد دوم هم وقتی اتفاق می افته که هر دو پارامتر رو درست باشن(برنامه درست کار می کنه ولی نوتیفیکیشن دریافت نمی شه)
موند پلاگین وان سیگنال دوستان اگه کسی استفاده کرده اگه همچین مشکلی نداره بگید بخرمش
موضوعها: 36
سپاسها: 5825
2904 سپاس گرفتهشده در 1521 ارسال
سلام
همونطور که توی تایپیک اصلی پلاگین پوشه گفتم , مشکلی نداره این پلاگین و من تستش کردم
یه پوش تستی هم فرستادم وقتی توی بازی بودم و باز هم فورس کلوز نداد و مشکلی پیش نیومد.