مشکل پلاگین پوشه
سلام دوستان من از پلاگین پوشه تو  خروجی cocoon io استفاده کردم  ولی وقتی که اجراش می کنم (تو گوشی) از بازی می پره بیرون در حالی که وقتی اینترنت و خاموش می کنم و دوباره بازش می کنم مشکل حل می شه 22 22 22 کسی تازگیا از پوشه استفاده کرده؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
کسی استفاده نکرده؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام دوست عزیز . نمیدونم چرا ولی وقتی پلاگین پوشه رو به بازی اضافه میکنید و وقتی بازی رو نصب میکنید ، برای اولین بار فروس کلوز میده و دفعه دوم و دفعات بعد چه اینترنت خاموش و چه روشن باشه درست میره تو بازی . من هم همین مشکل رو داشتم و بازار مشکل گرفت و مجبور شدم این پلاگین رو از بازیم حذف کنم . البته فقط بازار اشکال میگیره و مایکت مشکلی با این وضع نداره .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
مال من اینطور نیست چون هر دفعه اینترنت روشنه فورس کلوز میده من خروجی cocoon io گرفتم تو حالت+ canvas پوشه کار می کنه فقط فورس کلوز میده ولی تو webview +, webview پوشه کار نمی کنه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
پلاگین چشمک تو خروجی کوکون مشکل داره(به لایسینس گیر میده موقع خروجی)
پلاگین پوشه هم من چیزی حدود ۲۰ بار خروجی گرفتم به هر شیوه ی ممکن که فکر کنید ولی کار نکرد یا برنامه فورس کلوز میده وقتی اینترنت روشنه(در این حالت نوتیفیکیشن دریافت میشه) و بازش می کنی یا باز می شه ولی نوتیفیکیشن دریافت نمی شه.
مورد اول وقتی پیش میاد که در بخش پلاگین های کوردوا در بخش پارامتر پوشه یا یک پارامتر ایجاد کرده باشید پارا متر pushe_token یا پارامتر دوم یعنی pushe-cr رو غلط زده باشید مثلا من Tm9ukQ== بود وقتی تو کوردوا کپی پست می کردم می شد ==Tm9ukQ یا اینکه خوردم یه چیز الکی می زدم (برای امتحان)
مورد دوم هم وقتی اتفاق می افته که هر دو پارامتر رو درست باشن(برنامه درست کار می کنه ولی نوتیفیکیشن دریافت نمی شه)
موند پلاگین وان سیگنال دوستان اگه کسی استفاده کرده اگه همچین مشکلی نداره بگید بخرمش
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
همونطور که توی تایپیک اصلی پلاگین پوشه گفتم , مشکلی نداره این پلاگین و من تستش کردم
یه پوش تستی هم فرستادم وقتی توی بازی بودم و باز هم فورس کلوز نداد و مشکلی پیش نیومد.
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: