سیاهی صفحه بعد از اسپلش کوکون
سلام دوستان بازم من به کمکتون نیازمند شدم 15 

من خروجی برنامه رو از کوکون که میگیرم و وقتی بازی رو اجرا میکنم توی گوشی (چندتا گوشی تست کردم) ، بعد از اسپلش کوکون صفحه سیاه میاد و با حدود ۷-۸ ثانیه بعد وارد بازیم میشه 17 این طولانی بودنش برای چیه ؟ آیا باید مورد خاصی رو رعایت میکردم و نکردم ؟؟؟
من الان بخوام این بازی رو به مشتری تحویل بدم ، مطئنم که از این تاخیر ایراد میگیره ، خواهش میکنم راهنماییم کنید چیکار کنم این مشکل برطرف بشه ، ممنونم یک دنیا 1
  پاسخ

سپاس شده توسط:
این مشکل رو کسی تابحال نداشته ؟ چون من سرچ کردم در انجمن و پاسخی نگرفتم تاپیک زدم 2
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
این چند ثانیه سیاهی طبیعیه و بسته به قدرت گوشی بین 5 تا 10 ثانیه طول میکشه.
تنها راهی که شما دارید اینه که توی کوکون یه عکس رو یه عنوان اسپلش وارد کنید تا اون چندثانیه سیاهی بجاش اسپلش شما پخش بشه.
مثلا یه عکس باشه که توش نوشته شده باشه در حال اتصال ایمن به سرور(اگه بازیتون آنلاینه).
  پاسخ

سپاس شده توسط: narges63ab ، kakmamad
(1397/3/30، 12:59 عصر)shazde نوشته است: سلام
این چند ثانیه سیاهی طبیعیه و بسته به قدرت گوشی بین 5 تا 10 ثانیه طول میکشه.
تنها راهی که شما دارید اینه که توی کوکون یه عکس رو یه عنوان اسپلش وارد کنید تا اون چندثانیه سیاهی بجاش اسپلش شما پخش بشه.
مثلا یه عکس باشه که توش نوشته شده باشه در حال اتصال ایمن به سرور(اگه بازیتون آنلاینه).

واقعا مرسی همیشه راهنماییاتون عالیه ،نمیدونستم میشه برای اون سیاهی عکس جایگزین کرد !!!

برنامه خود منم یه اسپلش کوچیک داره ، پس بهتره از برنامه حذفش کنم و به کوکون اضافش کنم ، چه راه حل خوبی دادین 63  
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
سلام .شازده کاملا درست میگه
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اجرای بازی در گوشی selno 2 2,385 1403/10/23، 12:35 صبح
آخرین ارسال: Tggi
Sad خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 125 1403/8/25، 02:09 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  گروه انجمن کانستراکت sahabia-games 0 1,205 1401/4/30، 04:17 عصر