ساخت نام کاربری
دست به کارشدم
شایشایدم نتیجه نده ولی خب من تلاش میکنم.
از طریق همین لینک و اینور اونور یه چیزایی پیدا میکنم و درست میکنم و آموزشش رو اگه موفق شدم به اشتراک میزارم و بهبه آقا محسن قول میدم که کاری به سورس ایشون نداشته باشم تا حق الناس نشه.
ولی یه نکته وجود داره که من سورس ایشون رو دیدم و یه چیزایی یاد گرفته باشم که ممکنه تو این آموزش استفاده کنم چون شاید تنها راهش برای یک سری مثائل همین باشه که تو سورس ایشون یاد گرفتم.
البته بماند که این راهش تو لینکی که دوست عزیزمون معرفی کردن بود.حالا تکلیف چیه.چون من نمیخوام دین کسی گردنم باشه.کمک کنید.تا من سریع تر شروع کنم.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Public ، shazde
(1397/4/19، 11:54 عصر)محمد هادی نوشته است: دست به کارشدم
شایشایدم نتیجه نده ولی خب من تلاش میکنم.
از طریق همین لینک و اینور اونور یه چیزایی پیدا میکنم و درست میکنم و آموزشش رو اگه موفق شدم به اشتراک میزارم و بهبه آقا محسن قول میدم که کاری به سورس ایشون نداشته باشم تا حق الناس نشه.
ولی یه نکته وجود داره که من سورس ایشون رو دیدم و یه چیزایی یاد گرفته باشم که ممکنه تو این آموزش استفاده کنم چون شاید تنها راهش برای یک سری مثائل همین باشه که تو سورس ایشون یاد گرفتم.
البته بماند که این راهش تو لینکی که دوست عزیزمون معرفی کردن بود.حالا تکلیف چیه.چون من نمیخوام دین کسی گردنم باشه.کمک کنید.تا من سریع تر شروع کنم.

خیلی هم عالی 
ما منتظریم . انشالله مابقی دوستان هم کمک میکنن

(1397/4/19، 08:47 عصر)mohsen_nasri نوشته است: سلام 
دوست عزیز قیمت از اول هم همون 4 تمن بوده زمان تغییر قیمت هم تقریبا دوماهی میشه بخاطر مناسبت ها قیمت کم شده بود 
قیمت رو به همون قیمت قبلی تغییر دادم یعنی همون 2تمن
اگه سوالی هم داشتی درخدمتم 

خدمت از ما س

ممنون بخاطر جوابتون  53 53 53

یه پیشنهاد دارم امیدوارم ناراحت نشید . اونم اینه که به جای اینکه ماهی بدید به ما . ماهی گیری رو یادمون بدید . شاید خیلی براتون سود آور نباشه اما تا اخر عمرمون فراموش نمیکنیم . مثلا الان خود بنده هر جا که فکر میکنم میبینم کانستراکت رو از اقا مجتبی قاسم زاده تهرانی یاد گرفتم و هنوزم اون بسم الله گفتنش تو گوشمه  4 (بسم ال.. رب اشرح لی صدری  . ویسر لی امری . و احلل عقدهٌ من لسانی . یفقهوا قولی )
فقط نمیدونم چرا حضورش داخل انجمن کم رنگ شده چون واقعا نسبت به مباحث مطرح شده علم داشت . مابقی دوستان هم که کمتر سر میزنن و راهنمایی میکنن .
رفقا ببخشید که گله میکنم اما مثال کوری عصا کش کوری دگر شد رو شنیدید . من که کم و بیش کانستراکت رو بلدم نمیتونم یه نفر دیگه رو درست و حسابی راهنمایی کنم . پس دوستانی که بلدن لطفاً و خواهشاً یه مقدار حضورشون رو پر رنگ تر کنن

از همه دوستان پیشاپیش ممنونم  53 53 53 53 53 53 53
  پاسخ

سپاس شده توسط:
با سلام 

این مبحث خیلی پیچیده نیست و ربطی به کانستراکت نداره شما باید با php بتونید اطلاعات رو از کاربر بگیرید و در دیتابیس ذخیره کنید بعد از این که موفق شدید این کارو انجام بدید میریم سراغ کانستراکت و با پلاگین ajax اطلاعات رو رد و بدل میکنیم 
از همین چند فایل php که توی سایت گذاشتم توی b4a هم استفاده کردم 

در مورد آموزشی که توی سایت سیرا هستش این آموزش فرم login هستش در صورتی که بنده هم تو فایل های php و هم سورس کانستراکت اطلاعات بازی رو ذخیره و بازیابی کردم 

به هرصورت آموزش این موضوع هم موجود هست و میتونید با ارتقا دادن فایل های ثبت امتیاز آقای قاسم زاده این کارها رو انجام بدید اگه کسی هم آموزشش رو منتشر کرد بنده اولین نفریم که استقبال میکنم 41

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
(1397/4/20، 10:30 صبح)mohsen_nasri نوشته است: با سلام 

این مبحث خیلی پیچیده نیست و ربطی به کانستراکت نداره شما باید با php بتونید اطلاعات رو از کاربر بگیرید و در دیتابیس ذخیره کنید بعد از این که موفق شدید این کارو انجام بدید میریم سراغ کانستراکت و با پلاگین ajax اطلاعات رو رد و بدل میکنیم 
از همین چند فایل php که توی سایت گذاشتم توی b4a هم استفاده کردم 

در مورد آموزشی که توی سایت سیرا هستش این آموزش فرم login هستش در صورتی که بنده هم تو فایل های php و هم سورس کانستراکت اطلاعات بازی رو ذخیره و بازیابی کردم 

به هرصورت آموزش این موضوع هم موجود هست و میتونید با ارتقا دادن فایل های ثبت امتیاز آقای قاسم زاده این کارها رو انجام بدید اگه کسی هم آموزشش رو منتشر کرد بنده اولین نفریم که استقبال میکنم 41
ابتدا تشکر میکنم بخاطر اینکه قیمت رو کم کردید . ممنونم

اما در مورد آموزش تقاضا میکنم اگر امکان داره  آموزش رو بصورت کامل انجام بدید و آموزش رو برای فروش بزارید

اینجوری اگر به مشکل بر بخوریم باز تا یه حدودی میتونیم خودمون ردیفش کنیم

ممنون از شما 53 53 53 53 53
  پاسخ

دوستان من دارم میسازم ولی آقا محسن شما رضایت داری.چون ممکنه به قول معروف نونت آجر شه و دین گرین من داشته باشی.

رضایت داری یانه؟
غایب
  پاسخ

خیر مشکلی نیست اموزش های زیادی هست توی اینترنت در این مورد 
اموزش رو بسازید منم استفاده میکنم اما اگه قراره همین سورس رو توضیح بدید بهتره با همین عنوان منتشر کنید نه یک اموزش جدا تا بقیه دوستان سردرگم نشن ضمن اینکه روش های زیادی برای ساخت فرم login وجود داره 
  پاسخ

آقا مثل سورس شما از کار در میاد.
کجا بذارم.میخواین برا اینکه حق شما ضایع نشه بدم به شما به فروش بذارید.من‌اگه خودم بذارم رایگان میذارم.
البته از روی سورس شما نیست ولی شبیه چون خودم به صورت سربسته پی اچ‌پی‌بلدم.
آقا اگه اینجا راحت نیستید تلگرام با آیدی Ilove53452 در خدمتم.
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Public
(1397/4/21، 09:53 صبح)محمد هادی نوشته است: آقا مثل سورس شما از کار در میاد.
کجا بذارم.میخواین برا اینکه حق شما ضایع نشه بدم به شما به فروش بذارید.من‌اگه خودم بذارم رایگان میذارم.

دوست عزیز یک سرچ توی انجمن سیرا بزن کلی سورس هست؛
تاپیک رو حل شده کن بی زحمت...
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: Amirhesam.KH
(1397/4/21، 10:30 صبح)Master Badfar نوشته است:
(1397/4/21، 09:53 صبح)محمد هادی نوشته است: آقا مثل سورس شما از کار در میاد.

دوست عزیز یک سرچ توی انجمن سیرا بزن کلی سورس هست؛
تاپیک رو حل شده کن بی زحمت...

الان به نظر شما تاپیک حل شده ؟

مشکل هنوز پا برجاست
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان من یک فایل ساخت نام کاربری در ویدال بیسیک دارم اگه رو کانستراکت اجرا میشه لینک بدم.

ساخته شده توسط خودم
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: