موضوعها: 1
سپاسها: 0
0 سپاس گرفتهشده در 0 ارسال
سلام خسته نباشید
میخاستم بدونم درآمد بازی های کنسولی که الان در مارکت های اندرویدی به فروش گزاشته میشن حلاله یا حروم؟
موضوعها: 42
مکان: اراک
سپاسها: 428
679 سپاس گرفتهشده در 323 ارسال
علیک سلام، اگه منظورتون از بازی های کنسولی همون بازی هاییه که قبلا رو میکرو و سگا و پی اس وان اجرا میشدن و الان رو اندروید پورتشون میکنند، به نظر من اینکارو نکنید. من متاسفانه فقه نخوندم که با قاطعیت بگم حرومه یا حلال.
اما با توجه تخصصم میتونم بگم پول اینکار اصلا ارزشی نداره که بخواد حلال یا حروم باشه.
شما سورس یه بازی رو برمیدارید و پورتش میکنید رو اندروید و منتشرش میکنید، بعدش چی؟
البته این فقط یه نظره، لازم نیست اصلا اینو جدی بگیرید...
موضوعها: 43
مکان: اصفهان
سپاسها: 1173
1097 سپاس گرفتهشده در 469 ارسال
اکثر این بازی ها خارجی هستن(همه)و مرجع برخی مرجع تقلید ها درآمد از این بازی هارا مشکل ندونستند.حالا شمام اینو از مرج تقلیدت بپرس ببین چی میگه.
بهترین کار و ساده ترین همینه.
موضوعها: 36
سپاسها: 5825
2904 سپاس گرفتهشده در 1521 ارسال
سلام قبلا بار ها در این موارد (تقریبا موضوعات مثل هم هستن)تایپیک زده شده
ولی من یه نکته رو میگم و تمام
شما خودتون راضی هستید از ساخته ی شما ، شخص دیگه ای به رایگان استفاده کنه و به درآمد برسه و هیچی به شما نرسه؟
مثلا شما یه بازی ساختید و یکی بیاد و اون رو برای خودش منتشر کنه و ازش درامد بدست بیاره
شما خوشحال میشید که اون شخص براش زحمت کشیده (دزدیده سورس رو) و بازی شما رو به اسم خودش منتشر کرده؟
البته استثنا هم داریم ، ممکنه اون سورس بازی بصورت رایگان بوسیله ی سازنده اش پخش شده باشه که در اینصورت مسلما اشکالی نداره ازش استفاده کنید.