کاراکتر بازی
سلام 
دوستان یک سوال داشتم من دارم روی بازی کار میکنم و این بازی ممکن1 یا 2 ماه وقتمو بگیره .
به نظر شما کاراکتر اماده بگیرم بهتره یا کاراکتر شخصی بدهم یک نفرو واسم درست کنه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام 
اگه تازه کار هستید برای نمونه بهتره فعلا چند کار اولتون که برای تمرین و آشنایی هست رو با گرافیک آماده بسازید تا حرفه ای بشید . بعد که حرفه ای شدید و خواستید بازی های قدرتمند تری بسازید ، بهتره از گرافیست و گرافیک منحصر به فرد خودتون استفاده کنید . (در صورت گرفتن گرافیست ، شدیدا توصیه میشه پس از ساخت بازی گرافیک اون رو با برنامه ای که توی انجمن هست قفل کنید تا کسی نتونه به اونها دسترسی داشته باشه ) .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: javad094 ، shazde
قبلا بازی ساختم (البتع یک  سال پیش 21 )
و انتشار ندادم میخوام این بازی رو انتشار بدهم و با بالاترین کیفیت ممکن که میتونم بسازم.
و این بازی قراره برای کامپیوتر بشه و دارم کد هاشو اماده میکنم 

البته من چند روز پیش تاپیک یکی از دوستان رو دیدم که بازیشون را انتشار دادند که البته با مدل های اماده و خوب از اب در نیومده بود و میشه گفت کلا کپی بودند بنظر خودم بهتره ازکاراکتر های شخصی استفاده کنم.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بله اگه اطمینان دارید داستان و گیم پلی بازی قوی و گیرا هست ، بهتره از گرافیست استفاده کنید .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  درخواست گرافیک برای بازی مشابه Hill Climb Racing king coder 1 3,062 1399/7/23، 01:31 عصر
آخرین ارسال: FARZAD BLACK
  درخواست گرافیک مثل fort conquer M.gh 2 3,024 1398/10/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: M.gh
  حل شده در خواست اسپرایت ترسناک هیچکس 5 4,565 1398/5/29، 12:24 صبح
آخرین ارسال: هیچکس
  بک گراند amir.mohammad.sadegpour 0 1,804 1398/5/23، 01:59 عصر
آخرین ارسال: amir.mohammad.sadegpour
  حل شده درخواست اپرایت فوتبالیست از بالا و بگراند فوتبالی هیچکس 1 2,364 1398/5/15، 10:18 عصر
آخرین ارسال: oak

پرش به انجمن: