میشه با کانستراکت کتاب ساخت ؟؟
لینک دادما !
  پاسخ

سپاس شده توسط: orache
من یه سورس اکلیپس خریدم ولی بعید میدونم بتونم ادیتش کنم !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اگه در حد 30 تا 50 مطلب مورد نظرمون باشه فکر کنم با کاستراکت بشه یه چیز زیبا ساحت ولی امکان جستجو وعلاقه مندی و سفارش سازی نداره فقط
  پاسخ

از علاقه مندی و جستجو و سفارش و هرچیز دیگه حالم بهم میخوره
اتفاقا تو کانستراکت از یه لحاظی خوبه اینه که نیازی نیست برنامت سر 4 چوب خاصی باشه و هر تغییری میشه توش داد اما متاسفانه نمیشه بابت هر 10 خط یه عکس گذاشت ... هم حجمش بالا میره و هم کیفیتش پایین میاد
  پاسخ

سپاس شده توسط:
حجم عکست مگه چقدره؟ بیشتر از 100 کیلو بایت در میاد؟

فقط مشکل اصلی که هست اینه که نمیشه هر عکس رو توی یک لیوت گذاشت باید یه فکر دیگه ای بکنیم

اگر بشه کاری کرد که با کلیک رو هر دکمه هر عکسی رو فراخوانی کنیم توی یک لیوت خیلی عالی میشد مثلا فکر کن 100 تا عکس داریم و 100 تا هم دکمه و یک لیوت که با کلیک روی دکمه ها عکسها از یه جایی فراخوانی میشد

کاش حداقل امکانات دیتابیس رو توی کانستراکت میذاشتن
  پاسخ

میتونی فایل Html بسازی توی کانستراکت با Browser لود کنی

نقل قول: کاش حداقل امکانات دیتابیس رو توی کانستراکت میذاشتن
Ajax چیه الان ؟
  پاسخ

پس الان اگه بخوایم با کلیک روی هر دکمه یه عکس رو فراخوانی کنیم توی یک لیوت

کدوم راه بهتره ajax یا html یا راه دیگه
  پاسخ

این سورس را که ساختم نگاه کنید دیگر نیازی نیست برای هر دکمه یک لیوت ساخت و برای هر دکمه یک اسپریت.
(بجای لینک http://www.ebi_ajax.rozblog.com/page/test لینک خود را بزارین و توی لینک خود چندتا لینک عکس بزارین)
  پاسخ

سورس رو بعدا میبینم الان با موبایلم
داداش برای هر عکس یه لیوت دیگه چیه ؟؟؟ یهانیمیشن میسازیم با 100فریم بعد 1دکمه میذاریم که تا کلیک کردیم 1فریم 1 فریم بره جلو و یه دکمه ب ای 1 فریم به عقب همین !! البتهمن اینطوری نمیخوام میخوام زیر هم باشه یعنی یه جوری اسلایدی باشه مثل کتاب ها که تاچ به سمت بالا میکنی صفحه میاد پایین
حجم عکس هرکدوم 300 کیلو میشه تازه کیفیت هم خوب نمیشه اگر بخایم سر هر موبایلی بیاریم باید از یه سیستمی مثل text استفاده کرد
.
.
صفحات html رو بارگذاری کنم یعنی چی ؟ یعنی اول یه سایت بسازم ؟ میدونین که با اندروید میشه با html هم کتاب ساخت ... تو این نمیشه با html ساخت ؟ یعنی کد های html رو مستقیم بسازیم و لودش کنیم (مثلا فایل html ای که تو دستاپ داریم ) ایا میشه ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
تقریبا از سورس چیزی نفهمیدم در ضمن فکر نکنم بشه یه کتاب 300 -400 صفحه ای ساخت 3
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: