پلاگین سیستم ذخیره آنلاین OnStorage
(1397/6/13، 09:59 عصر)hesam3 نوشته است:
(1397/6/13، 09:40 عصر)miladesign نوشته است:
(1397/6/13، 08:56 عصر)hesam3 نوشته است: میلاد جان ، اگر میتونستی بخش ادد بزنی که از اول میگفتی دیگه 21
چون اونطوری از این سیستم میتونیم به عنوان ثبت نام هم استفاده کرد ...
من میام آیدی میذارم ، اگر این آیدی وجود داشته باشه ، حالا میام از دو ایونت اگر اطلاعات با موفقیت دریافت شد و نشد استفاده میکنم ... که البته این ایونت ، زیر مجموعه ای از ایونت " اطلاعات به درستی دریافت شد " یا نشد هست ///
که من بعدش میتونم داخل اون متغیر هایی که میخوام رو دریافت کنم یا اکشن دریافت اطلاعات رو بزنم ، که برای ورود به بازی من میتونم ازش استفاده کنم .

میشه بخش ادد ساخت. پس 3 تا اکشن میذارم. یکی همینی که الان موجوده. یکی فقط واسه ادد کردن و یکی فقط واسه ست کردن.

(1397/6/13، 08:56 عصر)hesam3 نوشته است: حالا طبق عکسی که الان این پایین میذارم ، میبنید که فقط ی سری از متغیر ها توی صفحه جا شده اند ... بقیه متغیر ها اونور هستن که اینطوری نمیشه به خوبی روشون مدیریت داشت ، باید یک نواری هم کار بذارید توی قسمت مدیریت داده ها تا اگر بزرگتر از صفحه بود این مشکل هم حل بشه :
http://s8.picofile.com/file/8336359084/0_0_0.png

این مشکل راحت حل میشه با ریسپانسیو کردن جدول که درستش می کنم.

(1397/6/13، 09:12 عصر)mhc نوشته است: نمی تونید اسمش رو باگ بزارید چون توی بازی شما شناسه کاربر ثابت هست  برای سیستم ورود من خواستم استفاده کنم اصلا امنیت نداشت شما الان اومدی یک متغیر پسود گذاشتی خب من به راحتی می تونم با وارد کردن player id پسور رو ببینم اگه بتونند یک بخش برای password برازند که رمز رو اینکیرپت کنه مثل md5 عالیه من دیروز تونستم با هاش سیستم ثبت نام رو لاگین رو راه بندازم ولی امنیت اصلا نداشت و به دوستان توصیه می کنم رو هاستشون ssl نصب اطلاعات بین اپ و سرور مانیتور نشه اگه مانیتور بشه به راحتی می شه تمام متغیر ها رو دستکاری کرد ولی من الان من این پلاگین رو با ultimate login ترکیب کردم بههترین نتیجه رو گرفتم کلا با 4 تا اونت بخش ثبت نام و لوگین در اومد

یک نوع متغیر از نوع md5 یا sha بهش اضافه می کنم.

خب همه این هایی که گفتید درست ...
اما متغیر پسورد نباید به طور کلی نمایش داده بشه ...
پلاگین شما تمامی متغیر هارو نمایش میده ، هر رمزی ی رمز شکنی هم داره ... پس شما نمیتونید مثلا با رمز نگاری کردنش امنیتش رو برقرار کنید ، به نظرم بهتره کلا از این سیستم برای ثبت نام و ورود استفاده نکنیم ، مگه اینکه پا فشاری داشته باشیم که فقط از این راه استفاده کنیم .

تنها راه حل مشکل استفاده ssl در هاست هست که اطلاعات اینکریپت شه اگه نباشه امنیتتون 0 هست مثلا من بازی خودم رو مانیتور کردم به صورت زیر هست 1
کد:
<--GET /my_games/storage/get.php?action=values&userId=:)&token=:)&lang=fa HTTP/1.1
Host: :)
Connection: keep-alive
User-Agent: Mozilla/5.0 (Linux; Android 4.4.2; G621-TL00 Build/HonorG621-TL00) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/46.0.2490.86 Crosswalk/17.46.460.1 Mobile Safari/537.36
Content-type: application/x-www-form-urlencoded
Accept: */*
Accept-Encoding: gzip, deflate
Accept-Language: en-us
-->
{
  "status": "success",
  "data": "{\"fields\":[\"user_id\",\"Gold\",\"toprecord\",\"Highrecord\",\"level\",\"Player_name\",\"password\"],\"types\":[\"varchar(64)\",\"int(11)\",\"int(11)\",\"int(11)\",\"int(11)\",\"varchar(10000)\",\"varchar(10000)\"],\"values\":[\"Hh\",\"102\",\"0\",\"65\",\"1\",\"\\u06af\\u0644\\u0627\\u0628\\u06cc\",\"hh\"]}"
}
این مثلا بخش دریافت اطلاعات هست
اینم بخش ویرایش متغیر
<--
POST /my_games/storage/post.php?action=setValues HTTP/1.1
Host: :)
Connection: keep-alive
Content-Length: 50
User-Agent: Mozilla/5.0 (Linux; Android 4.4.2; G621-TL00 Build/HonorG621-TL00) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/46.0.2490.86 Crosswalk/17.46.460.1 Mobile Safari/537.36
Origin: file://
Content-type: application/x-www-form-urlencoded
Accept: */*
Accept-Encoding: gzip, deflate
Accept-Language: en-us
<---

token=:)&lang=fa&gameId=1&userId=:)&Gold=:)
-->

{
  "status": "success",
  "data": "متغیر با موفقیت ویرایش شد"
}
خب همون جوری که دوستان می بینند می شه راحت اطلاعات خودتون رو پست کنید جا هایی که 1 گذاشتم می تونید عدد دلخواه خودتون رو بزارید البته بعضی جا هام برای حفظ امنیت خودم بوده در کل اگه ssl باشه اطلاعات خونده نمی شه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بله ولی هدف از ساخت این سیستم کارهای امنیتی نیست. فقط واسه ذخیره و بارگیری اطلاعات به صورت آنلاین هست. اون سیستم ورود و حتی پارسکور هم قابل هک شدن هستن.

قسمت جستجوی داده ها فعلا به دمو اضافه شد. هنوز به فایلی که قابل دانلود هست اضافه نشده.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mhc
(1397/6/13، 11:07 عصر)miladesign نوشته است: بله ولی هدف از ساخت این سیستم کارهای امنیتی نیست. فقط واسه ذخیره و بارگیری اطلاعات به صورت آنلاین هست. اون سیستم ورود و حتی پارسکور هم قابل هک شدن هستن.

قسمت جستجوی داده ها فعلا به دمو اضافه شد. هنوز به فایلی که قابل دانلود هست اضافه نشده.

به هر حال هرسیستمی امنیتش هم مهمه و تنها راه امنتیتی اینکه جلوی مانیتور اپلیکیشن رو بگیریم و تنها راه حل عملی هم ssl که اطلاعات دریافتی و ارسال معلوم نشه
  پاسخ

سپاس شده توسط: miladesign
دوستان تست کنید روی هاستهاتون چندتا متغیر از نوع String میتونید درست کنید بدون اینکه خطایی بده.

جدول داده ها هم توی دمو رسپانسیو شد.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/6/13، 11:16 عصر)mhc نوشته است:
(1397/6/13، 11:07 عصر)miladesign نوشته است: بله ولی هدف از ساخت این سیستم کارهای امنیتی نیست. فقط واسه ذخیره و بارگیری اطلاعات به صورت آنلاین هست. اون سیستم ورود و حتی پارسکور هم قابل هک شدن هستن.

به هر حال هرسیستمی امنیتش هم مهمه و تنها راه امنتیتی اینکه جلوی مانیتور اپلیکیشن رو بگیریم و تنها راه حل عملی هم ssl که اطلاعات دریافتی و ارسال معلوم نشه

کسی نمیاد بازی های ایرانی رو هک کنه ، مطمئنا اگر ضرر مالی به مثلا من بخوره میرم شکایت میکنم و مطمئن باشید پلیس فتا بدجور پیگیری میکنه ، کسی نمیاد بخاطر ی بازی خودشو تحت پیگرد قانونی قرار بده ...

(1397/6/13، 11:23 عصر)miladesign نوشته است: دوستان تست کنید روی هاستهاتون چندتا متغیر از نوع String میتونید درست کنید بدون اینکه خطایی بده.

برای من بیشتر از 2 تا نمیشه ... به سومی که میرسه ارور میده

(1397/6/13، 11:23 عصر)miladesign نوشته است: دوستان تست کنید روی هاستهاتون چندتا متغیر از نوع String میتونید درست کنید بدون اینکه خطایی بده.

برای من بیشتر از 2 تا میخوام بسازم ارور میده ...
کلا نمیسازه 22
  پاسخ

سپاس شده توسط: miladesign

دمو رو برسی کردم یک بخش توی جدول داده های گذاشتید مال order اون باگ داشت خودتون تست کنید متوجه می شید 
برای متغیر string هم بیشتر از 2 تا می زنه خطا در دیتابیس

(1397/6/14، 01:13 صبح)hesam3 نوشته است:
(1397/6/13، 11:16 عصر)mhc نوشته است:

کسی نمیاد بازی های ایرانی رو هک کنه ، مطمئنا اگر ضرر مالی به مثلا من بخوره میرم شکایت میکنم و مطمئن باشید پلیس فتا بدجور پیگیری میکنه ، کسی نمیاد بخاطر ی بازی خودشو تحت پیگرد قانونی قرار بده ...

به هرحال کسی که وقتی دست به هک می زنه اونقدر ها مهارت داره که رد پایی از خودش به جا نگذاره این حرف شما دقیقا مثل این می مونه که در خونه رو باز بزاری بعد دزد اومد زنگ بزنی پلیس شما اصول کار اینکه باید حداقل ها رعایت بشه هرگز نمی خوام بگم سیستم های طراحی شده توسط آقا میلاد باگ امنیتی داره تمام بازی های آنلاین توی دنیا این مشکل رو دارن توی نسخه اول کلش اف کلنس شما می تونستی به راحتی برنامه رو مانیتور کنی ولی رفته رفته اطلاعاتش رو اینکریپت کرد الان تمامی برنامه های فالور اینستاگرام که سکه هاشون آنلاین روی سرور ذخیره می شه این مشکل داره یک راحل ساده تر برای اینکه پول ssl ندین هست توی hacsses هاستتون دسترسی vpn رو ببندید یا از کلود فلر استفاده  کنید. شما که اینقدر برای ساخت بازی زحمت کشیدی کار عاقلانه ایی نیست که امنیتش رو هم کلا بی خیال بشی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/6/14، 10:20 صبح)mhc نوشته است: دمو رو برسی کردم یک بخش توی جدول داده های گذاشتید مال order اون باگ داشت خودتون تست کنید متوجه می شید 

چه باگی داره؟
مشکل String هم درست شد و تقسیم شد به 2 نوع String و Text.
String تا 256 کاراکتر جا داره و Text محدودیتی نداره ولی Text مقدار پیش فرض نداره.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آقا میلاد ای کاش ی زمانی رو میزاشتید فقط مختص امنیت برای پارسکو و آن استورج چون واقعا نیاز هست 
الان دوستان میخوان کله اطلاعات کاربرو روی این ذخیره کنن و اگر کاربر کمی بلد باشه راحت میتونه کله اطلاعات رو دست کاری کنه ن فقط برای خودش بلکه برای همه کاربران رو

پس در اینجا کاری از دست ما بر نمیاد ;(
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/6/14، 10:55 صبح)miladesign نوشته است:
(1397/6/14، 10:20 صبح)mhc نوشته است: دمو رو برسی کردم یک بخش توی جدول داده های گذاشتید مال order اون باگ داشت خودتون تست کنید متوجه می شید 

چه باگی داره؟
مشکل String هم درست شد و تقسیم شد به 2 نوع String و Text.
String تا 256 کاراکتر جا داره و Text محدودیتی نداره ولی Text مقدار پیش فرض نداره.

اون فلش های بالا پایین هستند order رو عوض می کنند محدوده کلیکیشون خیلی بزرگه توی دمو آخرین متغیر شما gold هست حالا روی نوار سیاه شما کلیک کنید باگ رو می بینید

(1397/6/14، 11:01 صبح)erfan002pooya نوشته است: آقا میلاد ای کاش ی زمانی رو میزاشتید فقط مختص امنیت برای پارسکو و آن استورج چون واقعا نیاز هست 
الان دوستان میخوان کله اطلاعات کاربرو روی این ذخیره کنن و اگر کاربر کمی بلد باشه راحت میتونه کله اطلاعات رو دست کاری کنه ن فقط برای خودش بلکه برای همه کاربران رو

پس در اینجا کاری از دست ما بر نمیاد ;(

من جوابتون رو دادم تو تایپیک ها کامل بخونید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/6/14، 11:02 صبح)mhc نوشته است: اون فلش های بالا پایین هستند order رو عوض می کنند محدوده کلیکیشون خیلی بزرگه توی دمو آخرین متغیر شما gold هست حالا روی نوار سیاه شما کلیک کنید باگ رو می بینید.

آها اون باگ نیست پلاگینی که استفاده کردم کل ستون ها رو sort میکنه. مجبور شدم ستون آخر رونامرئی کنم فقط.

در مورد امنیت هم تا موقعی که پروژه Open Source راحت میشه روش انکریپت کردن رو پیدا کنن.
  پاسخ

سپاس شده توسط: mhc

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Star پلاگین پرداخت درون برنامه تمام مارکت ها miladesign 94 62,512 1403/11/10، 04:25 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
Information پلاگین درون پرداخت بازار، مایکت، ایران اپس، پارس هاب، کندو و اول مارکت miladesign 120 82,487 1403/10/22، 07:49 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  پلاگین فارسی ارسال نوتیفیکشن آفلاین rezamms 11 9,970 1401/8/7، 03:50 عصر
آخرین ارسال: kamran_cn
  پلاگین درخواست لینک دانلود مثال های مجموعه پلاگین REX'S PLUGINS firooz 0 4,205 1401/6/13، 11:26 عصر
آخرین ارسال: firooz
  پلاگین درخواست پلاگین table یا 2d dictionary aliCo 0 1,615 1401/5/9، 03:24 صبح
آخرین ارسال: aliCo

پرش به انجمن: