کدام تبلیغ درون برنامه ای بهتر است؟
سلام من یک ایده دارم که میخوام از یک تبلیغ با در آمد خوب استفاده کنم به نظر شما کدام تبلیغ درون برنامه ای خوب هست. آیا تبلیغات خارجی حتما باید بازی داخل گوگل پلی باشه اگه نه چند تا نمونه بذارید و تبلیغات ایرانی هم معرفی کنید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام 
من که از تپسل استفاده میکنم و خیلی هم خوبه . البته میتونید از عدد هم استفاده کنید اما تنوع محصولات تپسل بیشتره . اگرم میخواید استفاده کنید با یه سرچ تو انجمن میتونید راه استفادش رو ببینید .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
سلام پلاگین درون برنامه ای هم همین آخری که آقا میلاد فرستادن خوبه

پرداخت درون برنامه تمام مارکت ها
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/6/15، 05:55 عصر)محمد 82 نوشته است: سلام 
من که از تپسل استفاده میکنم و خیلی هم خوبه . البته میتونید از عدد هم استفاده کنید اما تنوع محصولات تپسل بیشتره . اگرم میخواید استفاده کنید با یه سرچ تو انجمن میتونید راه استفادش رو ببینید .

خب چقد از تپسل در آمد داشتی و آیا از عدد استفاده کردی و اگه استفاده کردی چقد از اون درآمد داشتی

تبلیغات خارجی آیا حتما بازی باید داخل گوگل پلی باشه یا نه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
تبلیغات خارجی رو نمیدونم بهتره با پشتیبانی خوشون صحبت کنید اما تپسل هم از هر تبلیغ 10 تومن میده ، بد نیست . ما تا الان 20 هزار تومن باهاش درامد داشتم .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdiyar ، shazde ، Amirhesam.KH
(1397/6/15، 08:22 عصر)Kiarash نوشته است:
(1397/6/15، 05:55 عصر)محمد 82 نوشته است: سلام 

خب چقد از تپسل در آمد داشتی و آیا از عدد استفاده کردی و اگه استفاده کردی چقد از اون درآمد داشتی

تبلیغات خارجی آیا حتما بازی باید داخل گوگل پلی باشه یا نه

درامد که به سایت پذیرنده مربوط نمیشه شما هرچقدر بازی یا برنامتون دانلود بخوره درامدتون هم بیشتر میشه قطعا.

به عنوان مثال موقع جام جهانی من اپلیکیشن جام جهانی رو با جاوا نوشتم و داخل بازار پخش کردم و داخل منو برنامه اون پایین فقط یک بنر از عدد گذاشتم.

برنامه من 9k دانلود خورد و از همون یک بنر 50t درامد داشتم.

حالا تبلیغاتمو بیشتر میکردم قطعا نتیجه خیلی بهتری داشتم.

ولی برای بازی مشکلی که عدد داره اینه که تبلیغات ویدیویی نداره و فقط میتونید با استفاده از پلاگینی که آقا میلاد نوشته تبلیغات بنری و تمام صفحه رو پیاده سازی کنید.

اما تپسل تبلیغات ویدیویی داره.

شما میتونید از هر دوتا سایت استفاده کنین.
MR ANDROID

[تصویر:  64gfa8akeqkr_t.jpg]

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، smrm
میشه درباره تبلیغات خارجی هم توضیح بدید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/6/17، 01:32 عصر)Kiarash نوشته است: میشه درباره تبلیغات خارجی هم توضیح بدید

متاسفانه کار نکردم و اطلاعی ندارم از تبلیغات خارجی 2
MR ANDROID

[تصویر:  64gfa8akeqkr_t.jpg]

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 229 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,595 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: