موضوعها: 1
سپاسها: 507
641 سپاس گرفتهشده در 295 ارسال
خطاطیاشو بده به میر عماد.
موضوعها: 19
سپاسها: 23
38 سپاس گرفتهشده در 22 ارسال
به نظرم میتونید تم برنامتون رو تم مذهبی بزارید. یعنی محیط برنامتون دارای نماد های اسلیمی باشه که با طراحی های گرافیکی میتونه خیلی زیبا بشه نمونه هاش هم در اینترنت هست و هم برنامه هاش توی بازار و ...
موضوعها: 284
سپاسها: 544
1602 سپاس گرفتهشده در 917 ارسال
ممنون از نظراتون دوستان
اما کلماتی بودن بازی سبکش مثل امیرزا هست . یعنی مثلا چند حرف داده میشه و باید با اونها کلمه ساخته بشه . این چیز هایی که گفتید واسه اینجور بازی خوب نیستن . اگه بازم ایده ای دارید ممنون میشم بگید .
موضوعها: 9
سپاسها: 10
121 سپاس گرفتهشده در 28 ارسال
مجبوری؟ خب تو به جای مسجد بیا روی کیفیت بازیت کار کن، اینجوری در آمدت هم بیشتر میشه
اگه هدفت پول باشه قبل از اینکه مسجد به چشم بیاد محتوای بازی به چشم میاد و مورد توجه قرار میگیره، سعی کن بازی خوب بسازی
نه یه سری نماد در کنار هم که فقط برای اینکه بازی اسلامی بشه
موفق باشی
دوست عزیز این ایده که به فکرم زد دوست داشتم عملی بشه . وگرنه بازی گرافیک لازم رو داره و نگران اون نیستم اما دوست دارم مسجد هم تو بازی باشه . خیلی چیز جالبیه که نمادی از دین و فرهنگ توی بازی باشه . اگه ایده ای دارید بفرمایید . ممنون
موضوعها: 19
سپاسها: 23
38 سپاس گرفتهشده در 22 ارسال
اگه دقت کنی تو امیرزا چند تا قسمت هست که تو هرکدومشون چندتا مرحله هست.
مثلا یکیشون نونوا یکی دیگه ...
میتونی یه مرحله بزاری که یه مسجد مانند باشه با گرافیکایی مثل امیرزا که کارتونی و ساده و جذاب باشه .
امید وارم مفید باشه البته این چیزی که گفتم خلی کلی هست و باید خودت روش فکرکنی و اگه پسندیدی گسترشش بدی
یه توصیه میکنم برا هرکی که این پیامو میخونه اونم اینه که از ساده ترین کارها تا سخت ترین ها و از بد ترین کارها تا بهترین کار هاتون هیچ وقت به دنبال پول نباشید و به خاطر پول کاری رو انجام ندید...
این ایده هم خیلی خوب نبود البته برای من ، چون من نمیخوام بازی دقیقا شبیه امیرزا باشه . اما در کل ممنون از ایدتون