مشکل در پیاده سازی پرداخت درون برنامه ایی
سلام دوستان عزیز
یه بازی آنلاین دارم میسازم
تو بازیم قراره پرداخت درون برنامه ای استفاده کنم
و قراره هر موقع کاربر خواست  مثلا گلوله تفنگ رو بخره و اگه گلوله هاش تموم شد بازم بره بخره
این چجوری میشه پیاده کرد و اینکه موقع استفاده از پلاگین شناسه محصول تو مایکت رو میخواد اون فیلد رو چی بزنم؟
تیم بازی سازی روژ

از سایتمون دیدن کنید

پاسخ

سپاس شده توسط:
خب توی پنل مایکت ، اولا یه بازی با پکیج نیم بازی اصلیتون اپلود کنید . بعد توی قسمت پایین سمت چپ یه قسمت داره به نام پرداخت درون برنامه . یه دکمه برای ساخت پرداخت درون برنامه جدید داره . اون رو بزنید و شناسه دلخواه و توضیح و قیمت محصول رو وارد کنید و نوعش رو روی خریدنی بزارید . اینجوری هربار که گلولش تموم شد و خواست بخره میتونه گلوله بخره و مشکلی پیش نمیاد .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
(1397/6/30، 08:21 عصر)محمد 82 نوشته است: خب توی پنل مایکت ، اولا یه بازی با پکیج نیم بازی اصلیتون اپلود کنید . بعد توی قسمت پایین سمت چپ یه قسمت داره به نام پرداخت درون برنامه . یه دکمه برای ساخت پرداخت درون برنامه جدید داره . اون رو بزنید و شناسه دلخواه و توضیح و قیمت محصول رو وارد کنید و نوعش رو روی خریدنی بزارید . اینجوری هربار که گلولش تموم شد و خواست بخره میتونه گلوله بخره و مشکلی پیش نمیاد .

خب من هنوز بازیمو تموم نکردم و خروجی نگرفتم

و قصد داشتم برای ویندوز خروجی بگیرم
تیم بازی سازی روژ

از سایتمون دیدن کنید

پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
توی خروجی ویندوز نمیتونید درون پرداخت مایکت یا بازار رو تست کنید.
باید حتما خروجی اندروید بگیرید و همونطور که دوستمون گفت خرید رو انجام بده کاربر.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
برای اینکار اگر پرداخت درون برنامه ای ویندوز ساخته شده برا کانستراکت
از اون استفاده کنید
یه سرچ در سیررا و یوتیوب بکنید
خوشبختی نمیتونه مسافرت کردن باشه، داشتن باشه، بدست آوردن باشه یا حتی پوشیدن !
خوشبختی یک تجربه معنوی از زندگی کردن هر دقیقه از زندگیتان با عشق، لذت و قدردانی است
__دنیس ویتلی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
از پلاگین windows store فک کنم بشه استفاده کرد.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
برای ویندوز که نمیدونم اما برای اندروید باید یه پروژه ساده یا خالی رو با پکیج نیم پروژه در حال ساختتون خروجی بگیرید و اپلود کنید (اپلود کردن به نشانه منتشر کردن نیست که دوست عزیز) . بعد از طریق پروژه اپلود شده برای خودتون پرداخت درون برنامه بسازید و داخل بازیتون کنید . 
یه مورد دیگه ، دوست عزیز اگه دقت کنید مایکت واسه محصولات اندرویدی هست و نمیتونید اون رو توی یه برنامه ویندوزی اجرا کنید . اگرم اینکار رو بکنید و بازی رو منتشر کنید ، غیرقانونیه . برای برنامه ویندوز میتونید از پلاگین زرین پال استفاده کنید و از خود سایت زرین پال . ***البته من این پلاگین اقا میلاد رو امتحان نکردم ، نمیدونم رو ویندوز جواب میده یا نه ***

مثل اینکه فقط برای اندرویده این پلاگین و نمی تونید استفاده کنید . باید دنبال یه راه دیگه باشید . اما استفاده از پرداخت درون برنامه های مایکت و بازار و ... مارکت های اندرویدی ، فقط در صورتی مجازه که برنامتون توی اون مارکت منتشر بشه و در غیر اینصورت غیرقانونیه . حواستون باشه تو درد سر نیفتید .

دوست عزیز راه حل مشکلتو پیدا کردم . باید از پلاگین همراه پی آقا میلاد استفاده کنی. توی این تاپیک دیدمش که خودشون لینک هم دادن . بهتره یه نگاه بهش بندازید : لینک تاپیک

البته لینکی که آقا میلاد تو تاپیک دادن ارور 404 میده . لینک درستش اینه "لینک خرید پلاگین" . انشااله موفق میشید .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: miladesign ، shazde ، mhammadahdi

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 177 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: