مشکل در بازی پلتفرمر
سلام دوستان من دارم یک بازی پلتفرمر می سازم و داخلش یک دوشمن هست که به سقف چسبیده و وقتی پلیر از زیرش عبور می کنه باید به سمته پلیر سقوط کنه. برای این کار به دوشمن رفتار بالت دادم و زیرش یک اسپرایت قرار دادم که وقتی پلیر بهش بر خورد کرد رفتار بالت فعال بشه فقط مشکل اینه که بعد از برخورد به اسپرایت همه ی دوشمنای لای اوتم سقوط می کنند . چتور می تونم کاری کنم که فقط دوشمن بالای اسپرایت سقوط کنه؟؟؟ ممنون میشم اگه کسی پاسخ بده
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
اسپرایت رو دراز تر کنید که برخورد بکنه با اسپرایت دشمن , وقتی پلیر هم بیاد بهش برخورد کنه , حالا هردوشون برخورد کردن با اون اسپرایته

شما توی اونت شیت بگید هروقت دشمن با اون اسپرایت برخورد کرده بود و پلیر هم با اون اسپرایت برخورد کرده بود , دشمن سقوط کنه , اینطوری چون بقیه دشمن ها با اون اسپرایت برخورد نکردن , سقوط نمیکنن و فقط همون یکی سقوط میکنه

هرچند میتونید از راه ساده تری هم استفاده کنید و بگید هروقت دشمن و پلیر مقدار y شون مساوی شد , دشمن سقوط کنه پایین.
به این شکل
کد:
ِDoshman > set y = player.y

این اونت

توی اکشن هم همونایی که برای سقوط گذاشتید رو بنویسید.
  پاسخ

سپاس شده توسط: arian
(1397/7/7، 05:51 عصر)shazde نوشته است: سلام
اسپرایت رو دراز تر کنید که برخورد بکنه با اسپرایت دشمن , وقتی پلیر هم بیاد بهش برخورد کنه , حالا هردوشون برخورد کردن با اون اسپرایته

شما توی اونت شیت بگید هروقت دشمن با اون اسپرایت برخورد کرده بود و پلیر هم با اون اسپرایت برخورد کرده بود , دشمن سقوط کنه , اینطوری چون بقیه دشمن ها با اون اسپرایت برخورد نکردن , سقوط نمیکنن و فقط همون یکی سقوط میکنه

هرچند میتونید از راه ساده تری هم استفاده کنید و بگید هروقت دشمن و پلیر مقدار y شون مساوی شد , دشمن سقوط کنه پایین.
به این شکل
کد:
ِDoshman > set y = player.y

این اونت

توی اکشن هم همونایی که برای سقوط گذاشتید رو بنویسید.

یک دونیا مچکرم ازت فقط یک سوال دیگه چتور تو این صفحه میتونم عکس لود بکنم؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
خواهش میکنم

توی تایپیک عکس بزارید؟

توی پیکوفایل عکستون رو آپلود کنید و بعد لینکش رو بزارید
یا لینکش رو باز کنید توی مرورگر و بعد از عکس کپی بگیرید و توی صفحه پیست کنید.
  پاسخ

سپاس شده توسط: arian ، smrm
(1397/7/7، 06:41 عصر)shazde نوشته است: خواهش میکنم

توی تایپیک عکس بزارید؟

توی پیکوفایل عکستون رو آپلود کنید و بعد لینکش رو بزارید
یا لینکش رو باز کنید توی مرورگر و بعد از عکس کپی بگیرید و توی صفحه پیست کنید.

ممنون 1
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
(1397/7/7، 05:43 عصر)arian نوشته است: سلام دوستان من دارم یک بازی پلتفرمر می سازم و داخلش یک دوشمن هست که به سقف چسبیده و وقتی پلیر از زیرش عبور می کنه باید به سمته پلیر سقوط کنه. برای این کار به دوشمن رفتار بالت دادم و زیرش یک اسپرایت قرار دادم که وقتی پلیر بهش بر خورد کرد رفتار بالت فعال بشه فقط مشکل اینه که بعد از برخورد به اسپرایت همه ی دوشمنای لای اوتم سقوط می کنند . چتور می تونم کاری کنم که فقط دوشمن بالای اسپرایت سقوط کنه؟؟؟ ممنون میشم اگه کسی پاسخ بده

از رفتار For Each میتونی اسفاده کنی و اونت هایی که میخوای مستقل(تک به تک) کار کنه رو زیر مجموعش قرار بدی(درگ کنی داخلش)
[تصویر:  v2vy_magry_game_logo_39;.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: arian

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 176 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: