حل شده ساخت پرتال
سلام دوستان من می خواستم یک پرتال درست کنم (2 تا حلقه که وقتی پلیر توی حلقه اول پرید از دومی در بیاد)
واسه این کار این دستور رو دادم که وقتی پلیر بالا تر از حلقه اول بود و بهش برخورد کرد ست پوزیشن شه به حلقه دومی ولی تو طول مرحله بازیم تعداد بیشتری حلقه نیازه و وقتی حلقه جدید درست می کنم دوباره به همون حلقه خروجی که اول ساختم ست پوزیشن میشه چتور میتونم بهش بگم که به حلقه بعدی پورتال بشه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام 
درست متوجه نشدم چطور حلقه های جدید رو درست میکنید ولی فکر میکنم با استفاده uid بتونید.
مثلا یه متغیر دارید و میگید وقتی حلقه جدید ساخته شد , مقدار متغیر بشه مقدار uid اون حلقه
و بعد وقتی میخوایید بگید که به کدوم حلقه ست پوزیشن بشه , بگید به اونی که uid برابره با مقدار متغیر.

پاسخ

سپاس شده توسط: arian
(1397/7/28، 02:32 عصر)shazde نوشته است: سلام 
درست متوجه نشدم چطور حلقه های جدید رو درست میکنید ولی فکر میکنم با استفاده uid بتونید.
مثلا یه متغیر دارید و میگید وقتی حلقه جدید ساخته شد , مقدار متغیر بشه مقدار uid اون حلقه
و بعد وقتی میخوایید بگید که به کدوم حلقه ست پوزیشن بشه , بگید به اونی که uid برابره با مقدار متغیر.

حلقه ی جدیدی قرار نیست ساخته بشه حلقه ها تو طول مرحله چیده شدن
[تصویر:  Untitled.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
شما میتونید با uid کار کنید
مثلا بگید اگه برخورد کرد با حلقه ی اول و اگه uid حلقه اول برابر بود با 1 
حالا یه ساب اونت باز کنید و بگید اگه uid حلقه ی بعدی(که پلیر باید از اونجا ظاهر بشه) 2 بود , پلیر ست پوزیشن بشه به اسپرایت حلقه.
  پاسخ

(1397/7/29، 08:49 صبح)shazde نوشته است: سلام
شما میتونید با uid کار کنید
مثلا بگید اگه برخورد کرد با حلقه ی اول و اگه uid حلقه اول برابر بود با 1 
حالا یه ساب اونت باز کنید و بگید اگه uid حلقه ی بعدی(که پلیر باید از اونجا ظاهر بشه) 2 بود , پلیر ست پوزیشن بشه به اسپرایت حلقه.
دمت گرم
یعنی برای هر حلقه باید یک ایونت بنویسم؟فقط اون قدر تو سنگین شدن پروژه تاثیری نداره که؟ تو هر مرحله شاید حداکثر 10 تا حلقه ورودی و خروجی باشه
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خواهش میکنم 
نه چیز خاصی نداره که نگران سنگین شدن باشید.
  پاسخ

سلام.
این سورس هم خیلی خلاصه اس و میتونه کمکتون کنه.
البته یه باگ ریز داره اونم اینه که برای پرتالهایی که پلیر ازشون خارج میشه ( مثل 2 و 4 و الی  آخر ) باید جوری تنظیم کنید که Y پلیر یکم پایین تر قرار بگیره و الا پلیر هی از این پرتال میره به بعدی !!! 
تو سورس این کار رو کردم و با توجه به عکسی که از محیط بازی فرستادید فکر نکنم مشکلی پیش بیاره.
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، arian ، ᔕinaᗪehghani
(1397/7/30، 11:54 صبح)h3n نوشته است: سلام.
این سورس هم خیلی خلاصه اس و میتونه کمکتون کنه.
البته یه باگ ریز داره اونم اینه که برای پرتالهایی که پلیر ازشون خارج میشه ( مثل 2 و 4 و الی  آخر ) باید جوری تنظیم کنید که Y پلیر یکم پایین تر قرار بگیره و الا پلیر هی از این پرتال میره به بعدی !!! 
تو سورس این کار رو کردم و با توجه به عکسی که از محیط بازی فرستادید فکر نکنم مشکلی پیش بیاره.

داداش خیلی مچکرم ازت
فقط میشه بگی نسخه 262 رو از کجا دانود کردی؟ 4 از اون لینکی که واسه باز کردن سورس تو نسخه های قدیمی بود استفاده کردم ولی ولی وقتی فایل رو میارم تو  winrar همون فایل توشه و فایلی با فورمت caproj وجود نداره؟

دوستان یک راه دیگه ام پیدا کردم
هنگامی که پلیر بر خورد کرد با پورتال 1 نزدیک ترین پورتال 2 بهش رو انتخاب کن و پلیر رو به اون پرتال ست پوزیشن کن
[تصویر:  Untitled1.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط: ᔕinaᗪehghani
نقل قول: فقط میشه بگی نسخه 262 رو از کجا دانود کردی؟ [تصویر:  4.gif] از اون لینکی که واسه باز کردن سورس تو نسخه های قدیمی بود استفاده کردم ولی ولی وقتی فایل رو میارم تو  winrar همون فایل توشه و فایلی با فورمت caproj وجود نداره؟

سلام.
از این لینک میتونید آخرین نسخه رو دانلود کنید : https://www.scirra.com/construct2/releases

درباره ی وینرر هم سورس رو با گزینه open with توسط وینرر باز کنید. فایل یکی مونده به آخر میشه caproj.
  پاسخ

(1397/7/30، 05:11 عصر)h3n نوشته است:
نقل قول: فقط میشه بگی نسخه 262 رو از کجا دانود کردی؟ [تصویر:  4.gif] از اون لینکی که واسه باز کردن سورس تو نسخه های قدیمی بود استفاده کردم ولی ولی وقتی فایل رو میارم تو  winrar همون فایل توشه و فایلی با فورمت caproj وجود نداره؟

سلام.
از این لینک میتونید آخرین نسخه رو دانلود کنید : https://www.scirra.com/construct2/releases

درباره ی وینرر هم سورس رو با گزینه open with توسط وینرر باز کنید. فایل یکی مونده به آخر میشه caproj.

مچکرم واسه وقتی که گذاشتی بازش کردم
فقط اون portal.IID + 1
.iid
یعنی چی؟

پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 177 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: