حل شده استفاده از تایم در کانستراکت برای بازی سازی
سلام من با گانستراکت یگ بازی ساختم که دران میخواهم از تایمر دران استفاده کنم یعنی بعد از ۲دیقه یا ۳ دیقه یگ تصویر در بازی نمایان شود اما  نمیدونم که چگونه این کارا انجام دهم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
چگونه نداره 22

اگر میخواید کاربر توی بازی باشه محاسبه بشه که سر و تهش معلومه .
اگرم میخواید حتی کاربر وقتی از بازی بیرون بود هم این تایم انجام بشه و وقتی کاربر وارد شد مثلا ی پیغامی بده که باید از طریق سرور یا هاست و به عبارتی برنامه نویسی سمت سرور بکنید ؛ البته آسون هست .

موفق باشید
  پاسخ

سپاس شده توسط: danials008 ، shazde ، amiria703
(1397/9/25، 12:38 عصر)Sarbazdost نوشته است: سلام من با گانستراکت یگ بازی ساختم که دران میخواهم از تایمر دران استفاده کنم یعنی بعد از ۲دیقه یا ۳ دیقه یگ تصویر در بازی نمایان شود اما  نمیدونم که چگونه این کارا انجام دهم

سلام.
از ایونت Compare Time استفاده کنید.
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
سلام 
همانطور که دوستان اشاره کردند انجام این کار مشخصه
اگر میخواید هر بار که لیوت اجرا شد درخواست شما یا همان تصویر نمایان بشه Compare time رو پیشنهاد نمیدم چون اگر لیوت شما ریست بشه Time اصلی کانستراکت ریست نمیشه 
باید یک متغیر ایجاد کنید از نوع Global اسمش رو هرچی دوست داشتید بزارید به عنوان مثال Timer
در شروع لیوت (On Start Of lay..) این متغیر رو 0 کنید
و بعد دستور بدید Every 1 sec ، مقدار 1 به متغیر Timer اضافه بشه
تا اینجا تایمری ساختید که زمان رو برای شما محاسبه میکنه و قابلیت ریست شدن داره
و بعد میتونید بگید در هر زمانی که دوست داشتید عکس نشون بده ، تکست تایپ کنه ، بازی شروع شه و یا هرچیز دیگه

موفق باشید
[تصویر:  Hurricanes.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، amiria703
(1397/9/25، 11:12 عصر)amiria703 نوشته است:
(1397/9/25، 12:38 عصر)Sarbazdost نوشته است: سلام من با گانستراکت یگ بازی ساختم که دران میخواهم از تایمر دران استفاده کنم یعنی بعد از ۲دیقه یا ۳ دیقه یگ تصویر در بازی نمایان شود اما  نمیدونم که چگونه این کارا انجام دهم

سلام.
از ایونت Compare Time استفاده کنید.
1 منون سپاس گزارم
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 179 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: