(سوال) نحوه کسب درآمد از بازیسازی
سلام

سوالی که الان مطرحه اینه که چطوری از بازیهایی که میسازیم مخصوصا بازیهایی که با کانستراکت میسازیم کسب درامد کنیم؟

بازیهایی که با کانستراکت درست میشه رو چطوری میشه ازش کسب درآمد کرد؟ فعلا تنها مارکت ایرانی همین بازار هست و بقیه که از رده خارج هستن و توی همین بازار هم بازیهای پولی ایرانی زیر 100 تا خرید دارن میمونه بازیهای درون پرداخت که برای کانستراکت موجود نیست (من ندیدم) تازه از همین دورن پرداختها هم فکر نکنم کسی پولی بپردازه و همه به فکر استفاده رایگانند و اگه کلا رایگان هم منتشر بشه که نمیشه باهاش هزینه ها رو جبران کرد

مارکتهای خارجی هم نظیر گوگل پلی که ما رو تحریم کردن و نمیشه بازی پولی توش فروخت + تحریم حسابهای بین المللی و غیره

تبلیغات توی بازی هم مشکلاتی از جمله مزاحم بودن از دید گیمر و به جای استقبال کردن موجب کنار گذاشتن بازی هم ممکنه بشه

مثلا چطوری میشه که بازیهایی توی گوگل پلی با قیمتهای 5 دلار بیش از 500 هزار نسخه یا حتی چند برابر بیشتر میفروشند؟ چطور میشه ما ایرانیا هم یه همچین کاری بکنیم؟

تا جایی که مشخصه اینه که بازیهای ایرانی جایی در دل کاربران ندارند و باید به فکر ساخت بازیهای خارجی و منتشر کردنش در مارکتهای خارجی باشیم چون توی ایران فوق فوقش یکی دو نمونه موفق پیدا بشه

میخوام نظر شما دوستان رو هم بدونم و با هم دیگه همفکری کنیم تا به راه حل هایی دست پیدا کنیم

اگر تجربه ای و نظری در این زمینه دارید بیان کنید تا شاید بزودی ما هم بتونیم جزو افراد موفق در مجامع جهانی باشیم

پاسخ

سپاس شده توسط:
اگه بازی ای که میسازیم خوب ساخته بشه، مطمئنا طرفدار و درامد خودشو داره...
اون بازیهای ایرانی ای که زیر 100 تا فروش دارند هم خب میشه گفت جزئ بازیهای ضعیف هستند و یا اینکه کاربران تمایلی به اونه نشون نمیدن

برای مثال اولین بازی من (گرا) که با کانستراکت ساخته شد...
اولین بازیم بود ولی حدود 200 تا فروش کرد که من اصلا خودم انتظار فروش نداشتم...
درسته اصلا 200 تا به چشم نمیاد.. اما بعنوان اولین بازی ای که ساخته بودم بنظرم خوب فروش کرد.
  اي قلم در حرفهايت اثري نيست 

از آشنا براي من خبري نيست 

آمد اين جمعه هم گذشت اي خدا  

از يوسف فاطمه خبري نيست 
  پاسخ

سپاس شده توسط: mehdi70 ، Vizmark#
اگر دقت کرده باشید بازیهای پولی توی کافه بازار فقط چند مورد انگشت شمار هستند که تونستن 10 الی 20 هزار نسخه بفروشن نمونه ای مثل گذرگاه یا نمونه درون پرداخت خروس جنگی با 500 هزار دانلود که تعداد این بازیها انگشت شمار هستند

اگر همین بازیها بصورت انگلیسی توی مارکتهای معروف منتشر میشدن مطمعنا اوضاع پیشرفتشون چندین برابر میشد

کاش حداقل بازی ساخته شده رو میشد فروخت به یک پابلیشر و خود اون شرکت منتشر کننده میفروختش توی ماکرتهای جهانی یا مثلا بر اساس درصدی مثلا یه درصدی سازنده و یه درصدی پابلیشر برداره در این صورت سازنده دیگه نگرانی فروش نداره و خود پابلیشر براش میفروشه و سودش هم یا درصدی یا کلا از سازنده بازی رو بخره
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خدا کنه تا وقتی ما بتونیم یه بازی خوب بسازیم تحریمای بانکی رو بردارن تا ما هم بتونیم مثل بقیه بازی سازای دنیا پول دربیاریم . البته همین الانشم اگه شما یه فامیل یا یه دوست قابل اعتماد مقیم خارج کشور داشته باشی میتونی بازیت رو با یکم مشکل تو گوگل پلی بفروشی . 
  پاسخ

سپاس شده توسط: mehdi70
من انشالله مرداد شروع میکنم به ساخت پلاگین درون پرداخت بازار برای کانستراکت (قول نمیدم)

به اضافه : بازی اول من پرواز آتشین که یه چیز خیلی ساده رکوردی رایگان بود 350 بار دانلود شد ! و بیشتر از 1000 امتیاز توی بخش ثبت امتیازش ثبت شده !
  پاسخ

سرنوشت تحریمها هم که متاسفانه اصلا معلوم نیست برداشته میشه یا نه یا اینکه اصلا قراره کی برداشته بشه

_______

به نظرتون پرداخت درون برنامه بازار ممکنه سود داشته باشه؟

مثلا بازی که 5 هزار دانلود داشته باشه از این تعداد چند نفر از کاربران ایرانی حاظرن پول بدن؟ بعد حالا اگه بخوایم اینو مثایسه بکنیم با گوگل پلی اون موقع چطوری میشه

پاسخ

سپاس شده توسط:
متاسفانه اکثر حرفاتون درستند. برای انتشار بازی در مارکت های خارجی باید یک نفر مورد اعتماد خارجی داشته باشی که حساب خارجی داشته باشه (که خوشبختانه من دارم) یا از سایت هایی که برنامه/بازی رو در گوگل پلی منتشر میکنن استفاده کنید که جدیدا یکیشون که من عضوش بودم  ایمیل داده که به دلیل توافق و برداشته شدن تحریم ها دیگه سایت ما غیر فعال شد در حالی که هنوز حساب بین المللی نداریم 22

پیشنهاد: مارکت ایران اپس رو هم دست کم نگیرید. فروش خیلی خوبی داره (خودم از 2 تااپ حدود دو تومن درآمد از این مارکت داشتم)

شک نکنید که اگه یک بازی با ایده جدید و خوب با گرافیک مناسب بسازید درآمد خوبی نصیبتون میشه. بازی هایی که دانلود خوب ندارن اکثرشون یا تکراری هستند یا گرافیک ضعیفی دارن.

شرایط دیده شدن بازی در گوگل پلی خیلی سخته. باید تبلیغات وسیعی انجام بدید تا تو یکی از لیست ها نمایش داده بشه. مثلا همون بازی fruit craft در بازار 100 هزار دانلود داشته در پلی استور 5 هزار تا !!
البته ممکنه شانس بیارید کاربران پلی استور از بازیتون خوششون بیاد. اون وقته که نونتون تو روغنه  4

رو تبلیغات عدد هم حساب نکنید. چون نیاز به اینترنت داره و دسترسی ایرانیا به اینترنت کمه
[تصویر:  iyi4_6-28-2015_6-38-49_am.png]
  پاسخ

سلام
الان نون تو بازی ماجرایی سریالیه
مثل ۴۱۱۴۸ و حریم 
سعی کنید بازی ماجرایی درست کنید
-----
تبلیغات منبع درآمد حساب نمیشه 
گیریم روزی ۲۰۰ بار روی تبلیغات کلیک شد
روزی ۴ هزار تومن به چه درد خوره ؟
-----
ولی اگه بتونید برید به گوگل پلی و تبلیغات مناسبی داشته باشید 
نونتون تو روغنه
-----
دوستان کلا یه پیشنهاد کلی دارم
در کنار بازیسازی به ساخت اپلیکیشن هم فکر کنید
بازار فوق العاده پرسود و پرپتانسیله
یعنی کافیه یه ایده خوب داشته باشه
۲ میلیون درآوردن از بازار رو شاخشه
برای ساخت اپ هم لازم نیست برید جاوا یاد بگیرید
همون بیسیک فور اندروید بهتره
-----
یه چیزی هم همیشه یادتون باشه
هیچ وقت رو یه محصول حساب باز نکنید
چنتا اپ تو چنته داشته باشید که فروش هر کدوم متوقف شد
بعدی هنوز زنده باشه
قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود

! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط: mehdi70 ، seyed
حتی اگه بهترین بازی ایرانی هم باشه فکر نکنم کسی ازش استقبال بکنه انگار ما ایرانیا طلسم شدیم 4

شما فقط فرض کن به طور مثال اگه یه بازی مثل aa قبل از اینکه ایده اش به ذهن سازنده خارجی برسه به ذهن یه ایرانی میرسید و توی بازار میگذاشت بنظرت چه کسی ازش استقبال میکرد؟ اگه کاملا رایگان میذاشت شاید 10 یا دیگه فوقش 100 هزار دانلود میشد ولی در گوگل پلی چندین میلیون دانلود داشته!! بیشتر منظورم سر اینه که بازی ایرانی اصلا جواب نمیده چه بدترین باشه و چه بهترین اصلا نمیدونم چرا اینطوریه ولی ایرانیا حمایت نمیکنن

ولی فقط کافیه یه بازی توی خارج گرفته باشه همونو بزاری توی بازار غوغا میکنه الان یه چند تا بازی خارجی هستش توی بازار مبلغاشون همگی بین 5 الی 10 هزار تومانه ببین فقط چقدر فروش داشتن که عمرا هیچ بازی ایرانی نمیتونه تو فروش به گرد پاشون برسه حالا اگه همون بازیا با همون کیفیت و فقط ایرانی بودن با مبالغ کمتر هم نمیتونستند بفروشن

همونطور که اشاره کردید اولا تحریمیم که نمیتونیم توی گوگل بزاریم دوما نمیتونیم تبلیغات وسیع بکنیم

بازی سازی خیلی بهتر از ساخت اپلیکیشن هست چون شما مثلا میرید بیسیک یاد میگیرید که فقط برای اندروید برنامه بنویسید در صورتی که توی بازی سازی در انجین یک بار بازی رو میسازید و فقط خروجی اندروید و ای او اس و ویندوز فون وخلاصه خروجی های متفاوتی گرفته میشه که این خودش یه مزیت خیلی بزرگه که گستردگی زیادی داره

اینطوری که معلومه کارمون خیلی سخت شد و فکر نکنم بشه توی این کار موفقیت قابل توجه ای کسب کرد با این اوضاع
  پاسخ

سپاس شده توسط:
خب عزیز کافه بازار طبق آماری که من تو یک سایت مشاهده کردم 2 میلیون کاربر داره (منظور کابرانی هستند که ثبت نام کردند تو کافه بازار) و پلی استور حدود 2 میلیار کاربر !! (البته 2 میلیارد به نظر خودم یکم زیاد امیاد) حالا معلومه که دانلود پلی استور باید خیلی بیشتر از کافه بازار باشه.

درسته. ایرانیا از این سبک از بازیا خوششون نمیاد

بازی های ایرانی هم کم فروش ندارن. نمونش مثل گزر گاه - 41142 (یه همچین اسمی داشت) - جنگ خلیج - ویراژ

نظر من اینه که علت دیگه ی فروش کم بازی های ایرانی بی کیفیت بودن و تتکراری بودنشونه. شما یک بازی ایرانی با یک ایده جدید و خوب بگو که فروش نداشته باشه. البته گرافیک هم مهمه. خیلیا عقلشون به چشمشونه (منظورم کاربران کافه بازار هستش) (البته توهین نشه ها)

در مورد برنامه نویسی: درسته که 80 درصد درآمد برنامه-بازی سازان مربوط میشه به بازی سازان اما برنامه نویسی تو ایران سود خوبی داره. حتی یک برنامه خیلی ساده

[تصویر:  iyi4_6-28-2015_6-38-49_am.png]
  پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: