موضوعها: 284
سپاسها: 544
1602 سپاس گرفتهشده در 917 ارسال
خب شما که مثل کف دستت کانستراکت 2 رو میشناسی ، بگو فرق کانستراکت 3 چیه با 2 ؟؟؟؟ خروجی مستقیم میده ؟؟؟ نمیده ؟؟؟؟ شما که پیشکسوتی یه توضیحی درمورد کانستراکت 3 بده روشن شیم . با این پستی که شما گذاشتی ، مطمئن شدم کانستراکت رو شما ساختی ،اشتباهی به اسم سیرا ثبت شده .
با این اطلاعاتی که آقا قاسم داد که 4 روز قراره رایگان بشه . فک کنم خروجیش هم رایگان بشه . (دوستان اگه غلط میگم راهنمایی کنید) و اگه خروجی مستقیم هم بده که فوق عالی میشه .
یعنی مستقیم ؟؟؟ خب اینطوری که خیلی عالیه . ممنون از پاسختون فقط دوتا سوال :
1 - به نظرتون خروجی با خود انجین بهتره یا وینوس ؟؟؟؟
2 - این کانستراکت 3 نرم افزار نداره که بشه دانلود کرد و فقط تحت وبه ؟؟؟
3 - این چندروزی که قراره رایگان بشه ، میشه مثلا اکانتی ساخت که برای همیشه بتونیم رایگان استفاده کنیم یا بعد این چندروز دوباره پولی میشه و فایده ای نداره ؟؟؟؟
موضوعها: 25
سپاسها: 536
1256 سپاس گرفتهشده در 271 ارسال
بله با سرور خودش مستقیم میکنه براتون
1- من با وینوس کار نکردم. ولی چیزی که خود برنامه خروجی بده قطعا در صدر همه ی خروجی هاست
2- ادیتورش با مرورگر باز میشه. من نسخه ی رایگانش رو تست کردم . عالی بود. اتفاقا این یه اشکال نیست این نهایت هنرمندیه یه برنامه است که همه جا در دسترستونه. شما فرض رو بذارید که رو گوشیتون که دسترسی به کامپیوتر ندارید یه لحظه بخواهید یه ایونت بنویسید خب این خیلی کمک میکنه. البته شاید نسخه ی تحت دسکتاپ هم بذاره یا گذاشته. من رودمپش رو ندیدم.
3- بعید میدونم بتونید همیشه داشته باشید. چون دوباره پولی میشه و باید براش سالیانه پرداخت کنید.
پ . ن : کانستراکت 3 فوق العاده است. درسته که سالیانه میگیره و این اصلا برای ما ایرانی ها جالب نیست. اما به جرات میگم میتونید بازی های تریپل ای رو براحتی باهاش بسازید. یه بار دیدم که بحث بر سر ساخت Ori روی کانستراکت 3 بود و اینکه این انجین میتونه از پسش بر بیاد. که میاد.