اکانت کانستراکت 3
خب شما که مثل کف دستت کانستراکت 2 رو میشناسی ، بگو فرق کانستراکت 3 چیه با 2 ؟؟؟؟ خروجی مستقیم میده ؟؟؟ نمیده ؟؟؟؟ شما که پیشکسوتی یه توضیحی درمورد کانستراکت 3 بده روشن شیم . با این پستی که شما گذاشتی ، مطمئن شدم کانستراکت رو شما ساختی ،اشتباهی به اسم سیرا ثبت شده .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/10/23، 10:12 صبح)محمد 82 نوشته است: خب مگه کانستراکت 3 خروجی مستقیم میده ؟؟؟؟ 
نمیشه پروژه کانستراکت 2 رو توی کانستراکت 3 که قراره رایگان بشه اپلود کنیم خروجی مستقیم بگیریم اگه این امکان رو داره ؟؟؟ 

والا خوندم یجایی که خروجی مستقیم میده و فکر کنم از اونجایی که کانستراکت 3 روی وب هستش نیازی به نصب موارد اضافی روی کامپیوتر برای خروجی نیست...
پروژه کانستراکت 2 رو خداروشکر میشه گذاشت تو نسخه 3 ولی مشکل اینجاست که برای خروجی نیاز به پرداخت پوله!!
  پاسخ

سپاس شده توسط:
با این اطلاعاتی که آقا قاسم داد که 4 روز قراره رایگان بشه . فک کنم خروجیش هم رایگان بشه . (دوستان اگه غلط میگم راهنمایی کنید) و اگه خروجی مستقیم هم بده که فوق عالی میشه .
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
محمد جان . کانستراکت 3 خروجی آندروید رو خودش میده :

[تصویر:  qpel_screenshot_2019-01-14_create_your_o..._★★★★★.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82
یعنی مستقیم ؟؟؟ خب اینطوری که خیلی عالیه . ممنون از پاسختون فقط دوتا سوال :

1 - به نظرتون خروجی با خود انجین بهتره یا وینوس ؟؟؟؟
2 - این کانستراکت 3 نرم افزار نداره که بشه دانلود کرد و فقط تحت وبه ؟؟؟
3 - این چندروزی که قراره رایگان بشه ، میشه مثلا اکانتی ساخت که برای همیشه بتونیم رایگان استفاده کنیم یا بعد این چندروز دوباره پولی میشه و فایده ای نداره ؟؟؟؟
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mehrdad
بله با سرور خودش مستقیم میکنه براتون

1- من با وینوس کار نکردم. ولی چیزی که خود برنامه خروجی بده قطعا در صدر همه ی خروجی هاست

2- ادیتورش با مرورگر باز میشه. من نسخه ی رایگانش رو تست کردم . عالی بود. اتفاقا این یه اشکال نیست این نهایت هنرمندیه یه برنامه است که همه جا در دسترستونه. شما فرض رو بذارید که رو گوشیتون که دسترسی به کامپیوتر ندارید یه لحظه بخواهید یه ایونت بنویسید خب این خیلی کمک میکنه. البته شاید نسخه ی تحت دسکتاپ هم بذاره یا گذاشته. من رودمپش رو ندیدم.

3- بعید میدونم بتونید همیشه داشته باشید. چون دوباره پولی میشه و باید براش سالیانه پرداخت کنید.

پ . ن : کانستراکت 3 فوق العاده است. درسته که سالیانه میگیره و این اصلا برای ما ایرانی ها جالب نیست. اما به جرات میگم میتونید بازی های تریپل ای رو براحتی باهاش بسازید. یه بار دیدم که بحث بر سر ساخت Ori روی کانستراکت 3 بود و اینکه این انجین میتونه از پسش بر بیاد. که میاد.
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، ghasem ، mostafanastary

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: