عمر کانستراکت !!
                                                                  بسم الله الرحمن الرحیم

سلام به همه کانستراکتی ها !

من الان یه هفته هست که با کانستراکت آشنا شدم اوایل انگیزه خیلی زیادی برا کار با این برنامه داشتم ، ولی از وقتی که این سوال اومده تو ذهنم دیه دستو دلم به برنامه نمیره خیلی .

سوال اینه : این برنامه (کانستراکت) تا کی دووم میاره ؟

منظورم اینه که اگه من پنج شیش سال بشینم با این برنامه کار کنم و حرفه ای بشم ، بعدش ممکنه یه موتور بازی سازی دیگه بهتر از این بیاد و در واقع این کانستراکت دیگه به کلی دور انداخته بشه .

مثلا مثل همین بلایی که داره سر طراحی سایت با flash cs6 میاد و html به کلی جای اونو گرفته و فلش دیگه علنا کاربردی نداره .

امیدوارم منظورمو گرفته باشید  53

42 
:]   [email protected]   [:
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/11/27، 04:04 عصر)hp_cod نوشته است:
                                                                  بسم الله الرحمن الرحیم

سلام به همه کانستراکتی ها !

من الان یه هفته هست که با کانستراکت آشنا شدم اوایل انگیزه خیلی زیادی برا کار با این برنامه داشتم ، ولی از وقتی که این سوال اومده تو ذهنم دیه دستو دلم به برنامه نمیره خیلی .

سوال اینه : این برنامه (کانستراکت) تا کی دووم میاره ؟

منظورم اینه که اگه من پنج شیش سال بشینم با این برنامه کار کنم و حرفه ای بشم ، بعدش ممکنه یه موتور بازی سازی دیگه بهتر از این بیاد و در واقع این کانستراکت دیگه به کلی دور انداخته بشه .

مثلا مثل همین بلایی که داره سر طراحی سایت با flash cs6 میاد و html به کلی جای اونو گرفته و فلش دیگه علنا کاربردی نداره .

امیدوارم منظورمو گرفته باشید  53

5 . 6 سال  21
شما مثل ی آدم کاملا معمولی هم بشینی به یاد گیری 3 ماه دیگه میشی حرفه ای ، نمیدونم چطوری 5 . 6 سال گفتید ، حتی بخوای ی زبان برنامه نویسی به سختی C هم یاد بگیرید فکر نمیکنم بیشتر از 1 سال نهایتا وقت ببره .

در کل ، کانستراکت بهترین نیست ، بهتر از کانستراکت و باز بهتر از اون بهتر ها هم همین الانشم هستن ؛ شما اگر نگران اون هستی کلا نیا سمت بازی سازی  24

نکته آخر این هست که به جای اینکه شما بخوای از دووم آوردن یا نیاوردن کانستراکت بترسی ، سازندگان اون بیشتر میترسن و اگر لازمم باشه روزی از کار ( کاربرد ) بیوفته مسلما سازندگانش ی جوری دست به کار میشن .
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
ممنون از پاسختون 21

من دیدم آقا مجتبی همش تو فیلماشون میگن که از 12 سالگی (درست یادم نیست الان) کانستراکتو شروع کردن .الانم که ماشاالله بیش از ده ساله دارن کار میکنن و حرفه ای شدن . من هم تازه 5 شیش سال روکم گفتم خاستم بگم 10 سال.

42 
:]   [email protected]   [:
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام شما خودتان فهمید چه دارید می گوید  24 درسته اگر آقا مجتبی گفته من از 12 سالگی دارم با کانسترگت کار میکنم منظوریش این نبوده که حالامن تازه حرفه شدم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
نهایت کار موتور انجین ها وقتی که هسته ی برنامه قدیمی بشه و سازندگانش ازش حسابی کسب درآمد کردن به اوپن سورس شدن میکشه. 
یعنی بعد یه مدت میذارنش روی گیتاب و غیره تا هر کی دلش میخواد اونو توسعه بده و این اصلا چیز بدی نیست چون مردم و برنامه نویسان قدر خیلی بهتر میتونن نیازهاشون رو برطرف کنن. 

اما در مورد کانستراکت 2 نگرانیه دیگه ای دیده میشه. سازندگانش عملا دارن میذارنش کنار و اوپن سورسش هم نکردن!!. چون مانور اصلیشون رو گذاشتن روی کانستراکت 3 . توی سایت اصلی خودش هم مدام داره میگه بیایید سمت نسخه ی 3.

اونم که شرایط پرداخت جالبی نداره. سالی 100 دلار برای ایرانی ها جدای از دردسرهای پرداختیش , مبلغ کمی نیست.
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، Alireza3d ، shaygaaan ، ghasem ، danials008 ، keyhan
برید سمت یونیتی
نمی‌دونم شما ها میترسید یا میخواهید با یه انجین بازی سازی قدیمی و کم قدرت کار کنید.
مگه زبان برنامه نویسی سخته؟
کانستراکت۲ کلی مشکل داره مثل خروجی و امکانات و ...
یونیتی نسخه ی بدون کد نویسی اش هست .برید سمتش.
عمرتون رو با این چیزا هدر ندید. من خودم ۱ سال با کانستراکت۲ کار کردم ولی به هیچ جایی نرسیدم.
من فقط نظری دادم.
خوشبختی نمیتونه مسافرت کردن باشه، داشتن باشه، بدست آوردن باشه یا حتی پوشیدن !
خوشبختی یک تجربه معنوی از زندگی کردن هر دقیقه از زندگیتان با عشق، لذت و قدردانی است
__دنیس ویتلی
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/11/27، 05:12 عصر)Mehrdad نوشته است: نهایت کار موتور انجین ها وقتی که هسته ی برنامه قدیمی بشه و سازندگانش ازش حسابی کسب درآمد کردن به اوپن سورس شدن میکشه. 
یعنی بعد یه مدت میذارنش روی گیتاب و غیره تا هر کی دلش میخواد اونو توسعه بده و این اصلا چیز بدی نیست چون مردم و برنامه نویسان قدر خیلی بهتر میتونن نیازهاشون رو برطرف کنن. 

اما در مورد کانستراکت 2 نگرانیه دیگه ای دیده میشه. سازندگانش عملا دارن میذارنش کنار و اوپن سورسش هم نکردن!!. چون مانور اصلیشون رو گذاشتن روی کانستراکت 3 . توی سایت اصلی خودش هم مدام داره میگه بیایید سمت نسخه ی 3.

اونم که شرایط پرداخت جالبی نداره. سالی 100 دلار برای ایرانی ها جدای از دردسرهای پرداختیش , مبلغ کمی نیست.
سلام .
منظورتون اینه که ممکنه توی کار کانستراکت 2 اختلال بوجود بیاد و از کار بیفته یا اینکه دیگه اپدیت نشه ؟

چون به هر حال بیس کانستراکت زبان جاوا اسکریپت هست  و  از خودش چیز خاصی نداره . فقط دستوراتی رو که بهش دادیم رو به جاوا اسکریپت تبدیل میکنه . پس تا وقتی که این زبان توی html استفاده بشه کانستراکت هم کار میکنه مسلما.. 
مگر اینکه توی سرویس مولتی پلیر و خدمات انلاینش اختلال بوجود بیاد.  که اگه اونم یه برنامه نویس حرفه ای باشه میتونه حلش کنه. 
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mehrdad ، shazde ، shaygaaan
(1397/11/27، 08:00 عصر)alirezaa82 نوشته است: سلام .
منظورتون اینه که ممکنه توی کار کانستراکت 2 اختلال بوجود بیاد و از کار بیفته یا اینکه دیگه اپدیت نشه ؟

چون به هر حال بیس کانستراکت زبان جاوا اسکریپت هست  و  از خودش چیز خاصی نداره . فقط دستوراتی رو که بهش دادیم رو به جاوا اسکریپت تبدیل میکنه . پس تا وقتی که این زبان توی html استفاده بشه کانستراکت هم کار میکنه مسلما.. 
مگر اینکه توی سرویس مولتی پلیر و خدمات انلاینش اختلال بوجود بیاد.  که اگه اونم یه برنامه نویس حرفه ای باشه میتونه حلش کنه. 

درود

نه اختلال بوجود نمیاد . اما احتمال قوی تو آپدیت و بروزرسانی قطعا دیگه پشتیبانی نمیشه. به فروم خود سایت حتما سر بزنین بیشتر متوجه میشین . برای مثال اگه یه تکنولوژی جدید بیاد و   WebGL رو به نهایت سرعت برسونه این توی کانستراکت 3 اعمال میشه نه 2 . همچنین یه مدت دیگه قراره آندروید 64 بیتی جایگزین بشه که باز هم احتمالا فقط شامل حال ورژن 3 میشه. همچنین پورت های نینتندو سوییچ و غیره الان فقط برای 3 است و حرفی از 2 دیگه نمیزنن. وگرنه جاوا اسکریپت و Html5 و غیره که موضوع بحث ما نیست.

تنها راه نجات کانستراکت 2 اینه که اوپن سورسش کنه. اون وقت خیال همه راحت میشه و توسعه دهندگان براحتی بروز رسانیش میکنن. کاری که در مورد کانستراکت کلاسیک انجام شد.
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، Alireza3d ، ghasem ، hp_cod
خیلی از موتورها دارن شبیه کانستراکت میشن .
بازی سازی بدون کد نویسی و خروجی html5 
الان موتور gdevelope هم نسخه 5اش مثل کانستراکت کدنویسی نمیخواد و برای دسکتاپ و وب موجوده و خروجی مستقیم اندروید میده .
البته فکر کنم روزی 3 تا خروجی میشه بگیری و بقیه اش پولیه

پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/11/28، 12:21 عصر)hamid5700 نوشته است: خیلی از موتورها دارن شبیه کانستراکت میشن .
بازی سازی بدون کد نویسی و خروجی html5 
الان موتور gdevelope هم نسخه 5اش مثل کانستراکت کدنویسی نمیخواد و برای دسکتاپ و وب موجوده و خروجی مستقیم اندروید میده .
البته فکر کنم روزی 3 تا خروجی میشه بگیری و بقیه اش پولیه

بله . ایشون درست میگن
این انجین و انجین های دیگه مثل یونیتی و.. هم دارن اینطوری میشن تا کاربر بیشتری داشته باشند و درآمد بیشتری داشته باشند.
خوشبختی نمیتونه مسافرت کردن باشه، داشتن باشه، بدست آوردن باشه یا حتی پوشیدن !
خوشبختی یک تجربه معنوی از زندگی کردن هر دقیقه از زندگیتان با عشق، لذت و قدردانی است
__دنیس ویتلی
  پاسخ

سپاس شده توسط: hamid5700

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: