بازی ایرانی آنلاین نبرد فرمانده هان
سلام
نبرد فرماندهان - یک بازی ایرانی رایگان تحت مرورگر است که در آن میتوانید پایگاه و نیروهای خود را بسازید و بر علیه دیگر بازیکنان به نبرد بپردازید
این بازی مخصوص ایران طراحی شده است و نیازی به حجم و سرعت بالای اینترنت نیست لذا ساعت ها بازی کنید و نگران حجم اینترنت خود نباشید فقط ثبت نام کنید و به بازی بپردازید
این بازی بدون نیاز به دانلود است و میتوانید مستقیما از طریق مرورگر خود مستقیما بازی کنید
مرورگر پیشنهادی ما گوگل کروم است ولی با یکی از مرورگرهای (chrome,firefox,opera) میتوانید وارد بازی شوید
لطفا توجه داشته باشید بازی هنوز در نسخه آزمایشی هست و ممکن است مشکلاتی داشته باشد ولی بازی به سرعت آپدیت میشود و مشکلات آن رفع میشود
با تشکر

تصاویر بازی

[تصویر:  ms8dzjd6qr6eanmwnimd.png]

[تصویر:  4x7edmuk8ik4dpuy9n32.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: bahram12 ، Mojtaba ، seyed ، mostafanastary ، majid tarh ، makan parsi ، ik3d ، shazde ، GAME MOEIN ، ᔕinaᗪehghani
(1394/5/6، 09:29 عصر)mahdi71 نوشته است: سلام
نبرد فرماندهان - یک بازی ایرانی رایگان تحت مرورگر است که در آن میتوانید پایگاه و نیروهای خود را بسازید و بر علیه دیگر بازیکنان به نبرد بپردازید
این بازی مخصوص ایران طراحی شده است و نیازی به حجم و سرعت بالای اینترنت نیست لذا ساعت ها بازی کنید و نگران حجم اینترنت خود نباشید فقط ثبت نام کنید و به بازی بپردازید
این بازی بدون نیاز به دانلود است و میتوانید مستقیما از طریق مرورگر خود مستقیما بازی کنید
مرورگر پیشنهادی ما گوگل کروم است ولی با یکی از مرورگرهای (chrome,firefox,opera) میتوانید وارد بازی شوید
لطفا توجه داشته باشید بازی هنوز در نسخه آزمایشی هست و ممکن است مشکلاتی داشته باشد ولی بازی به سرعت آپدیت میشود و مشکلات آن رفع میشود
با تشکر

تصاویر بازی

سلام دوست من اگه بشه برای اندروید یا کامبیوتر خروجی بگیر لطفا
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من الان یک ربعه که وار بازی شدم و نوشته درحال اتصال (بعد از ثبت نام و لود شدن 100%)

سوال: از انجین یونیتی استفاده کردید؟
[تصویر:  iyi4_6-28-2015_6-38-49_am.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/5/6، 09:56 عصر)bahram12 نوشته است: سلام دوست من اگه بشه برای اندروید یا کامبیوتر خروجی بگیر لطفا
سلام چرا ؟!
حجم بازی زیاد نیست زیر 20 مگ و همچنین فقط یک بار لازمه دانلود شه برای دفعه های بعد هیچی دانلود نمیشه و سریع بالا میاد
احتمالا در اینده نسخه دانلودی هم میزاریم
و همچنین برای گوشی هم باید بهینه بشه و تاچ و رابط کاربری گوشی و خرید مربوط به مارکت های مربوطه رو هم براش درست کنیم که برای گوشی یکم زمان میبره
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/5/6، 10:00 عصر)mahdi71 نوشته است:
(1394/5/6، 09:56 عصر)bahram12 نوشته است:
(1394/5/6، 09:29 عصر)mahdi71 نوشته است: سلام
با تشکر

تصاویر بازی

سلام دوست من اگه بشه برای اندروید یا کامبیوتر خروجی بگیر لطفا
سلام چرا ؟!
حجم بازی زیاد نیست زیر 20 مگ و همچنین فقط یک بار لازمه دانلود شه برای دفعه های بعد هیچی دانلود نمیشه و سریع بالا میاد
احتمالا در اینده نسخه دانلودی هم میزاریم
و همچنین برای گوشی هم باید بهینه بشه و تاچ و رابط کاربری گوشی و خرید مربوط به مارکت های مربوطه رو هم براش درست کنیم که برای گوشی یکم زمان میبره
اینو با کانستراک ساختی یا برنامه های دیگه ساختی؟

چجوری ساختی؟
  پاسخ

سپاس شده توسط: milad1
(1394/5/6، 09:59 عصر)esmail33 نوشته است: من الان یک ربعه که وار بازی شدم و نوشته درحال اتصال (بعد از ثبت نام و لود شدن 100%)

سوال: از انجین یونیتی استفاده کردید؟
سلام برای پینگ بهتر سرور ایرانی هست و میخواد به سرور وصل شه پس از هیتلر شکن استفاده نکنید و همچنین از اخرین نسخه مرورگر گوگل کروم استفاده کنید بهتره
اما اگر میشه بگید مرورگرتون چیه ؟
با همین کانستراکت ساختم انجین مهم نیست مهم نتیجه و سرعت کاره
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/5/6، 10:31 عصر)bahram12 نوشته است: اینو با کانستراک ساختی یا برنامه های دیگه ساختی؟

چجوری ساختی؟

ُسلام با کانستراکت 2 ساختم
به سختی !  3
  پاسخ

سپاس شده توسط: majid tarh
(1394/5/6، 11:17 عصر)mahdi71 نوشته است:
(1394/5/6، 10:31 عصر)bahram12 نوشته است: اینو با کانستراک ساختی یا برنامه های دیگه ساختی؟

چجوری ساختی؟

به سختی !  3
کانستراکت!! دمت گرم بابا
چقدر زمان برد؟
و یه چیز دیگه: گرافیک بازیتون برام آشنا هستش. فکر میکنم یک بازی دیگه با گرافیکی مشابه این قبلا انجام دادم. درسته؟ یا اشتباه میکنم؟
[تصویر:  iyi4_6-28-2015_6-38-49_am.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/5/6، 11:23 عصر)esmail33 نوشته است: کانستراکت!! دمت گرم بابا
چقدر زمان برد؟
و یه چیز دیگه: گرافیک بازیتون برام آشنا هستش. فکر میکنم یک بازی دیگه با گرافیکی مشابه این قبلا انجام دادم. درسته؟ یا اشتباه میکنم؟

نگفتین مرورگرتون چی بود و این که اتصال پیدا کرد آخرش یا نه ؟!
و اینکه این بازی رو توی 3 ماه ساختم حدودا البته تجربه بازی سازی با کنستراکت و یونیتی و .. زیاد دارم و به خاطر این که پروژه تحت مروگر هست و این که سرعت ساخت با کنستراکت بالا هست از این انجین استفاده کردم 
و راجع به گرافیک با توجه به این که من خودم یه گرافیست که کار بلد باشه پیدا نکردم و اونایی هم که پیدا کردم کلی بهم ضرر زدن و چیزی که میخواستم رو تحویلم ندادن و آخر مجبور شدم از گرافیک های یک بازی خارجی استفاده کنم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/5/6، 11:17 عصر)mahdi71 نوشته است:

چجوری ساختی؟

به سختی !  3

بابا دمت گرم
بگو ما هم بسازیم 

سورسشو بده 4
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بازی جورچین خیلی ساده Hadika 4 600 1404/3/15، 04:26 عصر
آخرین ارسال: Hadika