مشکل با سیو کردن local storage
سلام
با local storage مشکل دارم

الان من یک قسمت دارم تو بازیم که قدرت پلیر هارو میشه قوی کرد. اومدم با local storage این کگارو کردم:

[تصویر:  ttby_7-28-2015_6-53-40_am.png]
اما سیو نمیشه بازم!!

الان مرورگر رو که باز و بسته میکنم و دباره بازی رو روش ران میکنم همه متغیر ها از صفر میان!!

ایونت دیگه ای هم اید اضافه کنم؟
[تصویر:  iyi4_6-28-2015_6-38-49_am.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام

خوب الآن بعد از get کردن کار خاصی انجام نمی‌دین؟
Get item یعنی مقدار keyها رو برای استفاده در دسترس قرار بده.
بعد اگه مقدار اون‌ها رو کاری نداشته‌باشید، نباید اتّفاقی بیفته!

چون لوکال استوریج ASync هست، باید بگین وقتی فلان آیتم گرفته شد (On item get) مقدارش رو بریز تو فلان متغیّر.
معجزات طبیعت هایی هستند که با آن‌ها مأنوس نشده‌ایم
و طبیعت معجزه‌ایست که با آن انس گرفته‌ایم
علی صفایی حائری
  پاسخ

سپاس شده توسط: esmail33
(1394/5/7، 09:54 عصر)Mojtaba نوشته است: سلام

خوب الآن بعد از get کردن کار خاصی انجام نمی‌دین؟
Get item یعنی مقدار keyها رو برای استفاده در دسترس قرار بده.
بعد اگه مقدار اون‌ها رو کاری نداشته‌باشید، نباید اتّفاقی بیفته!

چون لوکال استوریج ASync هست، باید بگین وقتی فلان آیتم گرفته شد (On item get) مقدارش رو بریز تو فلان متغیّر.

بعد از این ایونت هایی که عکسشو گزاشتم گفتم که اگه فلان متغیر فلان قدر باشه چه کاری رو انجام بده

"مقدارش رو بریز تو فلان متغیّر" رو چطور باید بگم؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
کد:
On start of layout -> Get item "myKey"

On item "myKey" get -> Set myVar to LocalStorage.ItemValue
علی صفایی حائری
  پاسخ

سلام

الان با این روشی که شما گفتید یک مشکلی وجود داره. اونم اینه که دیگه نمیشه متغیر گلوبال رو
کم و زیاد کرد

این رو ببینید (الان چیزی که بالا گفتید رو غیر فعال کردم و درست کار میکنه اما بعد فعال کردنش دیگه نمیشه تغیرش داد چون لوکال استوریج متغیر گلوبال رو "1" میکنه (با کلیک روی باتن "+" یکی به گلوبال اضافه میشه)) اا
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/5/8، 09:56 صبح)esmail33 نوشته است: سلام

الان با این روشی که شما گفتید یک مشکلی وجود داره. اونم اینه که دیگه نمیشه متغیر گلوبال رو
کم و زیاد کرد

این رو ببینید (الان چیزی که بالا گفتید رو غیر فعال کردم و درست کار میکنه اما بعد فعال کردنش دیگه نمیشه تغیرش داد چون لوکال استوریج متغیر گلوبال رو "1" میکنه (با کلیک روی باتن "+" یکی به گلوبال اضافه میشه)) اا

سلام

نکته ۱: شما موقع ذخیره‌ی متغیّرتون در لوکال استوریج نوشتید، عبارت "shield_player" رو در یک کلید به اسم "shield" در لوکال استوریج ذخیره کنه، و همون طور که می‌دونید، این کار مثل این می‌مونه که یک متغیّر متنی ساخته باشید و متن داخلش رو بنویسید shield_player. شما عین همین متن رو داخل لوکال استوریج ذخیره کردید (چون بین دابل کوتیشن گذاشتید). و مقدار متغیّر shield رو به هیچ وجه ذخیره نکردید.

نکته ۲: حتّی موقع دریافت آیتم هم اشتباه عمل کردید. شما نوشتید On item "shield_player" get، با اینکه کلید شما shield بوده و باید می‌نوشتید On item "shield" get (و به همین صورت برای اکشن Get item).

نکته ۳: ایونت On end of layout هنگام رفتن از یک لیوت به لیوت دیگه اجرا می‌شه، نه موقع بستن پنجره‌ی بازی.
علی صفایی حائری
  پاسخ

(1394/5/8، 09:30 عصر)Mojtaba نوشته است:
(1394/5/8، 09:56 صبح)esmail33 نوشته است: سلام

کم و زیاد کرد

سلام

نکته ۱: شما موقع ذخیره‌ی متغیّرتون در لوکال استوریج نوشتید، عبارت "shield_player" رو در یک کلید به اسم "shield" در لوکال استوریج ذخیره کنه، و همون طور که می‌دونید، این کار مثل این می‌مونه که یک متغیّر متنی ساخته باشید و متن داخلش رو بنویسید shield_player. شما عین همین متن رو داخل لوکال استوریج ذخیره کردید (چون بین دابل کوتیشن گذاشتید). و مقدار متغیّر shield رو به هیچ وجه ذخیره نکردید.

نکته ۲: حتّی موقع دریافت آیتم هم اشتباه عمل کردید. شما نوشتید On item "shield_player" get، با اینکه کلید شما shield بوده و باید می‌نوشتید On item "shield" get (و به همین صورت برای اکشن Get item).

نکته ۳: ایونت On end of layout هنگام رفتن از یک لیوت به لیوت دیگه اجرا می‌شه، نه موقع بستن پنجره‌ی بازی.
4
یک دنیا تشکر
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: