کمبود و پشتیبانی نکردن کانستراکت
Exclamation 
می خواهم در این بخش کمبود ها ، مشکل ها و پشتبانی نکردن کانستراکت را معرفی کنیم، هر کس کمبودی از کانستراکت دیده می تواند دراین بخش معرفی کند. این یک مرجع است که کاربران می توانند با دیدن آن اشکالات خود را برطرف کنند و کاری را می خواهند با کانستراکت آغاز کنند اگر مشکل در این تاپیک نبود، با خیالی آسوده پروژه خودشان را انجام دهند.
همچنین راهکاری برای زدایش و از میان برداشتن چالش ها و کمبود های کانستراکت هست هرکسی که راهکاری می داند ، در این بخش مطرح کند. امیدواریم هر کاستی و اشکال را بتوانیم برطرف کنیم. من فهرست هرمشکل را در زیر می نویسم و اگر راهکاری پیدا شد در روبروی آن لینک آن را قرار می دهم. همه دوستان یاری دهند. 
کمبود ها: ویژگی هایی که کانستراکت ندارد
چالش ها: راهکاری دارد ولی بهینه و منطقی نیست 
ناپشتیبانی: ویژگی کانستراکت دارد ولی برای هر زمان یا هر جا یا هر پلتفرمی درست کار نمی کند

آ. کمبودها
1. افزونه کانستراکت امکان فراخوانی ویرایشگر تازه نمی دهد.
2. چند زبان بودن
3. نوشتن متن چند خطی و پیچیده و افکت دار
4. نداشتن اس دی کی برای گسترش انجین و ساخت افزونه برای خود انجین
5. نبود ابزار پویانمایی
6. نداشتن ساخت انیم درون برنامه ای

ب. چالش ها
1. ساخت شی رندم

پ. ناپشتیبانی
1. افزونه multiplayer در برون ریزی کردوا پشتیبانی نمی شود
2. همه افزونه های Form در برونریزی برپایه کانوس پلاس پشتیبانی نمی شود
  پاسخ

سپاس شده توسط: Mahdibabaei M.N ، shaygaaan ، keyhan ، rezamms
آ.1: من یک افزونه برای نوشتار ساختم و می خواهم از ویرایشگر نوشتاری خودم بکار ببرم. ولی کانستراکت اجازه اینکار رونمی دهد وتنها باید از ویرایشگر های خود انجین بکار برد.
آ.2: می خواهید بازی را برای چند زبان نوشت. راهکارهایی هست ولی باید بدانم که برونریزی کردوا پشتیانی می کند یانه؟ نوشته در بازی ها در سه بخش زیر بکار می رود.
1. میانجی ها کاربری
2. راهنما
3. زیرنویس ها
آ.3: کانستراکت بیشتر تک خط است و چند خطی بخوبی پشتیبانی نمی کند.
آ.4: اگر می شد افزونه هایی را برای انجین نوشت که کاریی انجام دهد مانند کپی جدولی، این افزونه ها برای نرم افزار کانستراکت کاربرد دارد و نیازهایی که انجین دارد را می تواند برطرف کرد. مانند من یک افزونه ساختن نمونه می ساختم که شما روی آن کلیک می کردی یک پنجره باز می شد و شما شی را انتخاب چند سطر و چند ستون و فاصله هرنمونه از هم را  وارد می کردی روی دکمه ok کلیک می کردی برای شما می ساخت.
5. افزونه ها یک بخش پویانما افزوده می شد. شما یک فریم می ساختید زمان را به 2 ثانیه می بردیو شی را جابجا می کردی و فریم انیمشن کامل می شد. و نمونه هایی که می خواهند این فریم اجرا شود را انتخاب می کردید. بدون هیچ کدی ، رفتاری می بینید که شی در حال جابجا شدند است.
6. برای ساخت انیمشن درون بازی بکار می برد مانند زمانی که بازیکن با یکی صبحت می کند و از ساختمان خارج می شود و بازی شروع می شود.
  پاسخ

سپاس شده توسط: keyhan ، rezamms

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,596 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: