حل شده انتشار فیلم و پست گذاشت درون محیط برنامه
سلام.
میخواستم بدونم ایا میشه درون برنامه یه محیطی رو ایجاد کرد که بشه داخلش پست گذاشت.بقیه افراد هم بتونن نظر بدن و لایک و دیس لایک کنن و ....(مثل نرم افزار هایی مثل توییتر.اینستاگرام و ....)
توضیح کامل لطفا.
اگر کمکت کردم میتونی سپاس رو بزنی
یا مثلا یه اعتباری چیزی بدی... 3 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
این سورس به شما کمک میکنه

اینستاگرام

برای ظهور و سلامتی امام زمان صلوات بفرستید
  پاسخ

سپاس شده توسط: hiddendanger ، _1515Team_
(1397/3/6، 11:36 عصر)alireza24 نوشته است: این سورس به شما کمک میکنه

اینستاگرام
ممنون ولی منظور من این بود که مثلا یک نفر تو موبایلش که نظر میده برای همه نشون بده نه فقط برای خودش.
اگر کمکت کردم میتونی سپاس رو بزنی
یا مثلا یه اعتباری چیزی بدی... 3 
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1397/3/7، 12:05 عصر)_1515Team_ نوشته است:
(1397/3/6، 11:36 عصر)alireza24 نوشته است: این سورس به شما کمک میکنه

اینستاگرام
ممنون ولی منظور من این بود که مثلا یک نفر تو موبایلش که نظر میده برای همه نشون بده نه فقط برای خودش.
مشخصه برای اینکار باید داده ها رو به یک هاست منتقل کنین. اگر با یک زبان برنامه نویسی سمت سرور (ترجیحاً php) آشنایی دارین که کار خیلی براتون راحته. فرض کنین کاربر یک عکسی رو پُـست کرده و قراره برای همه نمایش داده بشه. با آژاکس خیلی ساده عکس رو در فضای هاست آپلود و ذخیره میکنید و بعد هم فراخوانی اش میکنید. (در این زمینه سورس های متعددی برای آپلود فایل با php وجود داره که با یک سرچ ساده میتونید بدست بیارید). ذر مورد ثبت نظرات هم که به مراتب کار راحت تره. نظرات به دیتابیس منتقل میشن و در صورت نیاز فراخوانی میشن. (در این زمینه هم سورس های فراوانی موجودن...)
اگر آشنایی اجمالی با php دارین میتونین سورس هایی که توی نت موجوده رو یک مقدار تغییر بدید و راحت اون چیزی که در ذهن دارین رو پیاده کنین. البته در این راه شاید یک مقدار به جاوا اسکریپت هم نیاز داشته باشین.
یـادتون باشه هنر شما اینکه که بتونید برنامه ای که به زبان مثلاً PHP رو نوشتید یا پیدا کردید رو بتونید با پروتکل های موجود در خود کانستراکت مثل وب سوکت و یا آژاکس مطابقت بدید.
موفق باشید 15
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 2 367 1404/7/2، 07:00 عصر
آخرین ارسال: mehdi1100
  دانلوذ کوکون amirgoli 3 1,641 1404/6/27، 03:32 عصر
آخرین ارسال: Klkj
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 457 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 399 1404/1/11، 04:06 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 12,405 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi

پرش به انجمن: