انتشار بازی در گوگل پلی
سلام دوستان
کسی میتونه منو راجب تبلیغات درون برنامه ای تو گوگل پلی راهنمایی کنه؟چطوری باید تبلیغ گیم پلی بازیمونو تو بازی های دیگه گوگل بزاریم؟ و از اون مهمتر هزینه ی انجام این کار چه قدره؟ ایا این هزینه رو باید به گوگل بدیم یا به اون بازی ساز؟ چطوری که من وقتی دارم یک بازی خارجی رو بازی میکنم تبلیغ یک بازی یا اپ ایرانی رو برا من پخش میکنه؟

و سوال بعدیم راجب نشر بازیه.به نظرم روش درست و اینده نگرانه اینه که خودت تو گوگل اکانت داشته باشی(شرایط ساخت اکانت تو گوگل رو دارم و از نظر حساب بانکی مشکلی ندارم) وخودت بازیتو نشر کنی تا تبدیل به یه برند بشی و از اعتبار اکانتت واسه بازی های بعدیت استفاده کنی ولی چیزی که دیدم اکثر بازی های مرغوب ایرانی(مثلا linn path of orchards و یا shadow blade ) بازیشونو دادن کسه دیگه ای نشر کرده.علت این قضیه چیه؟اقا ما فرض رو بر این میزاریم که بازیمون باکیفیته و تجربه خوبی رو ارائه میده.ایا برای دیده شدن باید هزینه ی زیادی بکنیم؟

به نظرتون بهترین راه برای مارکتینگ بازی موبایل چیه؟ من چیزایی که راجب این قضیه خوندم کارایی مثل اینکه بازیتو بدی رسانه ها ریوی یو کنن .بازیتو واسه جشنواره های مختلف بفرستی.تو رسانه های اجتمائی فعالیت و تبلیغات بکنی و...
ولی خودم معمولا برای دانلود بازی موبایل(تاکید میکنم بازی موبایل) سراغ هیچ کدوم از اینا نمیرم. یه راست میرم تو گوگل پلی و با توجه به عکس گیم پلی بازی ها بازی دانلود میکنم و یا تو تبلیغات بازی ها اگه از ویدیو بازی ای خوشم بیاد دانلودش میکنم

اگه کسی راجب این موارد اطلاعاتی داره و منو از غفلت نجات بده ممنونش میشم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
برای پخش بازیتون توی بازی های دیگه باید به تبلیغاتی های بین الملی بدید یه جورایی مثل تپسل هست
اگر میخایید خود گوگل واستون تبلیغ کنه باید به خودش پول بدید این چیکار میکنه پول میدی توی سرچ ها برنامه تو برنامه اول نشون میده

مثلا تو بری بنویسی Clash of clans یا Pubg mobile هیچ وقت به راحتی خود اصلشو نشون نمیده همش برنامه های ملتو نشون میده که پول واسه تبلیغات دادن و الان در بالای لیست قرار دارن (اصلا توصیه نمیشه که از این روش استفاده کنی به صرفه نیست )

برای سوال دومت که گفتی چرا بدیم به بقیه که نشر کنه خب مشخصه بازی شمشیر تاریکی رو یکی دیگه ساخته اما فن افزار یک سایت مطرح شده توی ایران هست و صد درصد تعداد بیشتری به این بخش سر میزنن تو اگه بازی خیلی عالی و درجه 1 بسازی بدی به اینا واست تبلیغ کنن و واست منتشر کنن صد در صد دانلود بیشتری میخوره تا اینکه خودت منتشرش کنی یه بازی چرت و داغون هم بسازی و اگه بتونی بدی سوپرسل واست پخش کنه میتونم باهات شرط ببندم توی 1 هفته 10 کا دانلود رو میخوره (کم کمش) البته این کار هم باید بهشون درصد بدی مفتی پخش نمیکنن کارتو

درمورد سوال آخرت هم باید بگم احتمال اینکه کسی از طریق بنر تبلیغاتی عضو بازی و برنامه ت بشه بشدت پایینه حتی تو جشنواره ها و ... دیده بشه و جایزه ببره باز خیلی آمار دانلودیت تغییری نمیکنه نهایت 10 تا دونه اونم رفاقتی نصب کنن 21 معمولا همه به همون صورتی که خودت گفتی انجام میدن از طریق دیدن عکساش و فیلم گیم پلی یا از طریق شنیدنش از اینور اونور

اگه سوالی باز بود بپرس اگه تونستم کمکت میکنم
  پاسخ

سپاس شده توسط: arian
(1398/1/19، 03:16 عصر)v_buqs نوشته است: سلام
برای پخش بازیتون توی بازی های دیگه باید به تبلیغاتی های بین الملی بدید یه جورایی مثل تپسل هست
اگر میخایید خود گوگل واستون تبلیغ کنه باید به خودش پول بدید این چیکار میکنه پول میدی توی سرچ ها برنامه تو برنامه اول نشون میده

مثلا تو بری بنویسی Clash of clans یا Pubg mobile هیچ وقت به راحتی خود اصلشو نشون نمیده همش برنامه های ملتو نشون میده که پول واسه تبلیغات دادن و الان در بالای لیست قرار دارن (اصلا توصیه نمیشه که از این روش استفاده کنی به صرفه نیست )

برای سوال دومت که گفتی چرا بدیم به بقیه که نشر کنه خب مشخصه بازی شمشیر تاریکی رو یکی دیگه ساخته اما فن افزار یک سایت مطرح شده توی ایران هست و صد درصد تعداد بیشتری به این بخش سر میزنن تو اگه بازی خیلی عالی و درجه 1 بسازی بدی به اینا واست تبلیغ کنن و واست منتشر کنن صد در صد دانلود بیشتری میخوره تا اینکه خودت منتشرش کنی یه بازی چرت و داغون هم بسازی و اگه بتونی بدی سوپرسل واست پخش کنه میتونم باهات شرط ببندم توی 1 هفته 10 کا دانلود رو میخوره (کم کمش) البته این کار هم باید بهشون درصد بدی مفتی پخش نمیکنن کارتو

درمورد سوال آخرت هم باید بگم احتمال اینکه کسی از طریق بنر تبلیغاتی عضو بازی و برنامه ت بشه بشدت پایینه حتی تو جشنواره ها و ... دیده بشه و جایزه ببره باز خیلی آمار دانلودیت تغییری نمیکنه نهایت 10 تا دونه اونم رفاقتی نصب کنن 21 معمولا همه به همون صورتی که خودت گفتی انجام میدن از طریق دیدن عکساش و فیلم گیم پلی یا از طریق شنیدنش از اینور اونور

دمه شما بسیار گرم که پاسخ دادی 1 

این تبلیغاتی های بین المللی رو چتور پیدا کنم؟(چی بسرچم؟) نمی دونی هیزینه هاشون چجوریه؟

حاجی شمشیر تاریکیو مگه فن افزار نساخته؟ اخه ناشرش که crescent moon games اه!!

پس نتیجه گیری که از حرف های شما می شه کرد اینه که واسه داشتن یک اکانت پر کاربر فقط بازیه با کیفیت کافی نیست .یه سرمایه ای هم می خواد که از اون اکانت تبلیغات کنی.باید بفهمم این سرمایه چه قدره

پاسخ

سپاس شده توسط: v_buqs
(1398/1/19، 03:41 عصر)arian نوشته است:
(1398/1/19، 03:16 عصر)v_buqs نوشته است: سلام

دمه شما بسیار گرم که پاسخ دادی 1 

این تبلیغاتی های بین المللی رو چتور پیدا کنم؟(چی بسرچم؟) نمی دونی هیزینه هاشون چجوریه؟

حاجی شمشیر تاریکیو مگه فن افزار نساخته؟ اخه ناشرش که crescent moon games اه!!

پس نتیجه گیری که از حرف های شما می شه کرد اینه که واسه داشتن یک اکانت پر کاربر فقط بازیه با کیفیت کافی نیست .یه سرمایه ای هم می خواد که از اون اکانت تبلیغات کنی.باید بفهمم این سرمایه چه قدره

والا نه از شرایطش خبر دارم نه از میزان قیمتش و نه میدونم چطوری میشه پیداشون کرد 1
باید از افراد با تجربه پرسید
فک کنم همین تپسلم بتونه کار کنه

تبلیغات هوشمندانه بهتره تا هزاران هزار تبلیغ قدیمی (البته اینم اضافه کنم اگه چیز جدیدی برای رو کردن داشته باشی میتونی خیلی زود معروف بشی مثل بازی کلش آف کلنز)
  پاسخ

سپاس شده توسط: arian
توصیه ام اینه که فعلا بازار جهانی رو بیخیال بشید و برای بازار ایران بازی بسازید. پتانسیل بالایی داره بازار ایران. اینجوری تجربه تون هم برای ارائه بازی قابل قبول جهانی هم بیشتر میشه و تو سالهای بعد میتونید یه نیم نگاهی بهش داشته باشید. بازار ایران فرصت خوبیه برای این که ببینی بازیت واقعا بدرد وقت گذاشتن و سرمایه گذاری میخوره یا نه. اصلا بازار ایران می‌تونه پلی باشه برای شما که بتونید هزینه تبلیغات توی گوگل پلی رو برای بازیتون تامین کنید. درکل روزی هزاران بازی توی گوگل پلی میاد و اینکه بازی شما بین اون همه دیده بشه خیلی سخته.
نمونه اش هم بازی پسرخوانده که الان تونسته تو بازار ایران عملکرد قابل قبولی داشته باشه و سازنده هاش به کمک سرمایه گذار خارجی قراره بازی رو بزودی برای بازارهای خارجی منتشر کنن.

شمشیر تاریکی هم بله فن افزار ساخته البته برای کارای حقوقیش یه شرکت توی خارج ثبت کردن به اسم dead mage که مشکلی پیش نیاد.
  پاسخ

سپاس شده توسط: hamid5700 ، arian

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  لیست بسیار کامل از پابلیشرهای خارجی 2020 Mehrdad 16 10,688 1403/12/24، 08:04 عصر
آخرین ارسال: xcmpunkgtsx
  قبول کردن سفارش شما (:--ALI--:) 0 594 1403/1/30، 09:06 عصر
آخرین ارسال: (:--ALI--:)
  استخدام چند ردیف شغلی در تهران hasansanaei 0 755 1402/6/1، 02:13 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
Heart یلدا مبارک ? oak 2 2,449 1400/10/4، 09:46 عصر
آخرین ارسال: amin hosseini
  پرداخت درون برنامه M.Y 3 2,266 1400/9/27، 03:59 عصر
آخرین ارسال: mostafanastary

پرش به انجمن: