سیستم لایسنس
سلام عزیزان.
من میخوام یک سیستم لایسنس بسازم از طریق هاست باشه.

بخش مهم اینجاس که من میخوام هر موقعه خواستم لایسنس اضافه کنم و بعده استفاده لایسنس اون لایسنس مورد استفاده قرار گرفته از هاست پاک بشه و یا به روایتی دیگه نشه استفاده کرد ازش. 

نکته : من میتونم تقریبا این کار رو با سیستم امیتازه آقا مجتبی اجرا کنم ولی در بخش خوندن و ارسال و پاک کردن لایسنس مورد استفاده قرار گرفته مشکل دارم.

هرکاری نیاز به تمرین و خلاقیت و علاقه داره پس سعی کن هرچه بهتر این سه مورد رو روش پیاده کنی.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
شما سوالتون رو دقیق و کاربردش رو درست توضیح بدید که متوجه بشیم که منظورتون چیه.
ممنون
موفق باشید
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: ShervinBrs ، علیرضا_
(1398/2/10، 06:16 عصر)محمد هادی نوشته است: سلام
شما سوالتون رو دقیق و کاربردش رو درست توضیح بدید که متوجه بشیم که منظورتون چیه.
ممنون
موفق باشید
با سلام من کلا سوالم برای سیستم لایسنسم اینه :

1 - میخوام داخل هاست مثلا یک فایل بنام license.php باشه که توش لایسنس ها باشه و از اون بخونه و پاک کنه لایسنس هارو و اضافه بشه بهش.
2 - چجوری وقتی یک نفر لایسنس برای مثلا 1234 رو زد از هاست پاک شه.
3 - چجوری لایسنس اضافه کنم به صفحه ای که برنامم بهش دسترسی داره و میتونه لایسنس هارو بخونه از روش و یا همون پاک کنه.

هرکاری نیاز به تمرین و خلاقیت و علاقه داره پس سعی کن هرچه بهتر این سه مورد رو روش پیاده کنی.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بلحاظ تئوری توی دیتابیس یک ستون از نوع Boolean بسازید که رکوردهاش True باشند، که در صورت استفاده کاربر از مقدار لایسنس، مقدار فیلدش False میشه .
توی کانستراکت هم اول مقدار ستون بولین رو چک میکنه(البته بعد از ID)، اگه False بود که نمیتونه استفاده بکنه .
پیاده سازیش هم با همون کد که گفتین بنظرم قابل انجام هست .

ا
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/2/10، 03:29 عصر)ShervinBrs نوشته است: سلام عزیزان.

بخش مهم اینجاس که من میخوام هر موقعه خواستم لایسنس اضافه کنم و بعده استفاده لایسنس اون لایسنس مورد استفاده قرار گرفته از هاست پاک بشه و یا به روایتی دیگه نشه استفاده کرد ازش. 

نکته : من میتونم تقریبا این کار رو با سیستم امیتازه آقا مجتبی اجرا کنم ولی در بخش خوندن و ارسال و پاک کردن لایسنس مورد استفاده قرار گرفته مشکل دارم.

سلام
کاری که میخواید انجام بدید بسیار آسون هست .
همونطوری که گفتید تقریبا پایه کار رو بلد هستید .

برای اضافه کردن بهتره که بصورت کد استفاده نشه و دستی اون رو از طریق مای اس کیو ال اینزرت کنید یا به عبارتی یک لایسنس جدید درونش ایجاد کنید .
برای سوال دیگتون که گفتید چطوری حذف کنم ؛ من توصیم اینه که به جای حذف کردن به آپدیت کردن تغییر بدید بهتره . دلیلش هم تقریبا واضح هست .

مثال میزنم ، شما میخواید یک نرم افزار بسازید که مثلا لایسنسش پولیه ، خب اگر بیاید مثلا ی پلان بذارید که این نرم افزار روی فلان قدر سیستم عامل میتونید از لایسنستون استفاده کنید ...

با روشی که شما میگید هر نفر ی لایسنس رو فقط یک بار میتونه استفاده کنه .
اما اگر بحث ارتباطات با دیتابیس برقرار باشه عقل اینطور میگه که یکم خلاقیت خرج کنیم و بیایم لایسنس رو مثلا جوری بسازیم که مثلا روی 1 سیستم استفاده شد بسته بشه . اما اگر لایسنس محدودیتش 3 سیستم هست مثلا وقتی 3 تا شد ببنده . و ... .

برای اینکه درک کافی از نحوه آپدیت کردن دیتابیس داشته باشید لینک زیر رو بررسی کنید :

http://www.tahlildadeh.com/ArticleDetail...date-MySQL
  پاسخ

سپاس شده توسط: ShervinBrs
(1398/2/10، 08:49 عصر)hesam3 نوشته است:

سلام

برای اضافه کردن بهتره که بصورت کد استفاده نشه و دستی اون رو از طریق مای اس کیو ال اینزرت کنید یا به عبارتی یک لایسنس جدید درونش ایجاد کنید .
برای سوال دیگتون که گفتید چطوری حذف کنم ؛ من توصیم اینه که به جای حذف کردن به آپدیت کردن تغییر بدید بهتره . دلیلش هم تقریبا واضح هست .

مثال میزنم ، شما میخواید یک نرم افزار بسازید که مثلا لایسنسش پولیه ، خب اگر بیاید مثلا ی پلان بذارید که این نرم افزار روی فلان قدر سیستم عامل میتونید از لایسنستون استفاده کنید ...

اما اگر بحث ارتباطات با دیتابیس برقرار باشه عقل اینطور میگه که یکم خلاقیت خرج کنیم و بیایم لایسنس رو مثلا جوری بسازیم که مثلا روی 1 سیستم استفاده شد بسته بشه . اما اگر لایسنس محدودیتش 3 سیستم هست مثلا وقتی 3 تا شد ببنده . و ... .

برای اینکه درک کافی از نحوه آپدیت کردن دیتابیس داشته باشید لینک زیر رو بررسی کنید :

خیلی ممنون واقعا بدردم خورد فقط یک سوال میمونه که من از سیستم ثبت امتیاز برای بررسی صحیح  بودن لایسنس استفاده کنم اوکیه؟ یعنی همون سیستم توکن اد منتهی بجای Set Text از اونت Compare Text استفاده کنم درسته؟

و یک سوال دیگه که گفتید از بین نره خب میخوام بدونم چجوری میتونم کاری کنم که دیگه نتونه روی همون سیستمش از همون لایسنس استفاده کنه؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/2/10، 08:58 عصر)ShervinBrs نوشته است:
(1398/2/10، 08:49 عصر)hesam3 نوشته است:

سلام

خیلی ممنون واقعا بدردم خورد فقط
1 - یک سوال میمونه که من از سیستم ثبت امتیاز برای بررسی صحیح  بودن لایسنس استفاده کنم اوکیه؟ یعنی همون سیستم توکن اد منتهی بجای Set Text از اونت Compare Text استفاده کنم درسته؟

2 - یک سوال دیگه که گفتید از بین نره خب میخوام بدونم چجوری میتونم کاری کنم که دیگه نتونه روی همون سیستمش از همون لایسنس استفاده کنه؟
خواهش میکنم ؛ جواب این دوتا سوالتون خودش باز دو سوال بوجود میاره ، یکی اینکه شما میخواید حرفه ای این سیستم رو بیارید بالا که گمون نمیکنم ( بخاطر اینکه اطلاعات کمی از Php دارید و برنامه نویسیش رو بلد نیستید ) / اینکه شما میخواید فقط این سیستم رو پیاده بکنید و زیاد براتون حرفه ای بودن یا نبودنش مهم نیست .

خب احتمالا الان دارید با خودتون میگید فرقش چیه که قبل اینکه دوباره برای این موضوع بخواید ازم سوال کنید جواب اینم بهتون میدم ؛
اولی به این صورت هست که ما فقط اطلاعات رو از طریق کانستراکت دریافت میکنیم و همه کار ها ( حتی بررسی لایسنس و ... ) رو بصورت کد نوشته شده توسط PHP و سرور انجام میدیم که این روش تفاوتش به روش معمولش اینه که امنیتش 99% هست ، یعنی برنامه هیچ وقت مود یا هک نمیشه . که البته این روش احتیاج داره که شما برنامه نویسی PHP رو حرفه ای بلد باشید که امنیت بسیار بالایی رو بتونید براش درست کنید وگرنه تفاوتی با روش معمولش نداره .

دومی هم که روش معمول و مبتدی هست ، یعنی شما باز باید اینجا کانستراکت رو حداقل درست و درمون تا حدودی بلد باشید .

این روش رو اینطوری میایم پیش میبریم که همه اطلاعات اعم از شماره لایسنس و آیدی اون و مقدار اون ( اینکه مقدار استفادش چقدر بوده رو ) توی کانستراکت دریافت میکنیم و اون هارو به عنوان یک متغیر استفاده میکنیم ؛ حالا کارمون راحته دیگه ، میاید میگید مثلا اگر مقدار متغیر فلان که مربوط به مقدار استفاده شدن لایسنس هست مساوی با 0 بود که بدون مشکل برنامه اجرا بشه اما در صورتی که عددش 1 بود یعنی این کاربر قبلا این لایسنس رو استفاده کرده و ارور فلان ...

1 - متاسفانه من اون آموزشی که میگید رو ندیدم و نمیفهمم منظورتون دقیقا چی هست . اما خب اگر منظورتون این هست که میخواید با استفاده از Compare Text میخواید مقدار متغیر هارو چک بکنید که شدنی هست ؛ البته بهتر هست که مقدار های دریافتی از سرور اگر زیاد نیست ( کمتر از 5 تا هست ) اون هارو توی ی متغیر معمولی توی کانستراکت ذخیره کنید و از اون طریق بررسی کنید . اینطوری باز بهتره .
2 - در رابطه با اون هم توضیحات رو کامل دادم توی متن های بالا ؛ اگر اون حالت آپدیت کردن مشخصات رو توی دیتابیس ازش استفاده کنید ، اینطوری میتونید وقتی کسی از لایسنس استفاده کرد اون مقدار رو به مقدار دلخواه تغییر بدید تا دیگه نتونه استفاده کنه ازش .
  پاسخ

سپاس شده توسط: ShervinBrs
بازم ممنون ازتون و در آخر یک مثال بزنم واستون :

من وارد برنامه شدم لایسنسم که 12345678 رو میزنم بعد اینجا با چه اونتی SQL رو چک میکنه ؟ یعنی اول باید لایسنس رو چک کنه درست بود بعد باید 1 یا 0 بودن رو اوکی کنه میخوام بدونم چجوری با چه اونتی این دو رو چک کنم؟ این رو بگید هم چی تمومه.

و همچنین بگم که این یک برنامه انبوهه اون روش متغییر رو بلدم ولی میخوام از طریق همین هاست و روشی که گفتم اجرا شه فقط شما الان اونت هایی که در سوال بالا خواستم رو پاسخ بدید تمومه. ممنون
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/2/10، 09:26 عصر)ShervinBrs نوشته است: بازم ممنون ازتون و در آخر یک مثال بزنم واستون :

من وارد برنامه شدم لایسنسم که 12345678 رو میزنم بعد اینجا با چه اونتی SQL رو چک میکنه ؟ یعنی اول باید لایسنس رو چک کنه درست بود بعد باید 1 یا 0 بودن رو اوکی کنه میخوام بدونم چجوری با چه اونتی این دو رو چک کنم؟ این رو بگید هم چی تمومه.

با همون ایونتی که توی بخش امتیاز های آنلاین گفتید یاد گرفتید میتونید مقادیر دیتابیس رو دریافت کنید .
چک کردنش هم توی خود کانستراکت خودتون باید ردیف کنید .

بعد از از اون با اون لینک سایتی که بهتون دادم میتونید اون عدد مثلا 0 یا 1 رو آپدیت کنید ...
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 180 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,597 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: