موضوعها: 21
سپاسها: 64
32 سپاس گرفتهشده در 21 ارسال
سلام دوستان من می خوام برای بازیم یه موزیک بذارم حین اجرای بازی
الان که گذاشتم به این صورت پخش میشه هر وقت لیوت شروع میشه موزیک پخش میشه یعنی موسیقی وقت لیوت میره بعدی موسیقی باز از اول پخش میشه من می خوام به صورت متناوب پخش بشه ممنون
خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران
موضوعها: 6
سپاسها: 23
17 سپاس گرفتهشده در 10 ارسال
سلام دوست عزیز.
این چیزی که خواستید رو به صورت سورس واستون آماده کردم.
دانلود
نکته :
1 - با کلیک بر روی دکمه میرید به لیوت بعد.
2 - در لیوت یک تعریف شده که وقتی لیوت شروع شد ==> آهنگ رو پخش شد با تگ ahang ==> اگر صفحه بسته شد ==> اهنگ رو pause (نگه دار) کن ==> و در لیوت دوم ==> وقتی صفحه شروع شد ==> اهنگ رو با تک ahang رو از ادامه (resume) پخش کن.
هرکاری نیاز به تمرین و خلاقیت و علاقه داره پس سعی کن هرچه بهتر این سه مورد رو روش پیاده کنی.
موضوعها: 21
سپاسها: 64
32 سپاس گرفتهشده در 21 ارسال
(1398/2/15، 08:35 عصر)ShervinBrs نوشته است: سلام دوست عزیز.
دانلود
نکته :
2 - در لیوت یک تعریف شده که وقتی لیوت شروع شد ==> آهنگ رو پخش شد با تگ ahang ==> اگر صفحه بسته شد ==> اهنگ رو pause (نگه دار) کن ==> و در لیوت دوم ==> وقتی صفحه شروع شد ==> اهنگ رو با تک ahang رو از ادامه (resume) پخش کن.
آقا ممنون الان یه مشکل هست من مراحل بازیم تمام لیوت ها همش تو یه ایونت هست یعنی یدونه شروع لیوت و پایان داره این مدلی که شما گفتید باید هر مرحله یه لیوت و ایونت داشته باشه امیدوارم درست توضیح داده باشم ممنون
خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگران
موضوعها: 6
سپاسها: 23
17 سپاس گرفتهشده در 10 ارسال
(1398/2/15، 10:29 عصر)mahdibnn نوشته است: (1398/2/15، 08:35 عصر)ShervinBrs نوشته است: سلام دوست عزیز.
دانلود
نکته :
آقا ممنون الان یه مشکل هست من مراحل بازیم تمام لیوت ها همش تو یه ایونت هست یعنی یدونه شروع لیوت و پایان داره این مدلی که شما گفتید باید هر مرحله یه لیوت و ایونت داشته باشه امیدوارم درست توضیح داده باشم ممنون
سلام.
عزیز من درست نفهمیدم ولی بنظرم میتونی بجای On Start Of Layout مثلا اگر اسپرایت فلان Visible بود شروع کن رو بزاری.
حالا بازم یک توضیح واضح تر بدید.
هرکاری نیاز به تمرین و خلاقیت و علاقه داره پس سعی کن هرچه بهتر این سه مورد رو روش پیاده کنی.