تعیین رشته
سلام دوستان.
امسال یکی از حساس ترین سال های عمرمه چون قراره تایین رشته کنم.
من خیلی به برنامه نویسی و مهندسی کامپیوتر علاقه مندم ولی خانوادم و حتی معلم کامپیوترم  2به خاطر بازار کارش به من میگن ک برو تجربی بخون و دکتر شو.
حالا من بین این دو راهی تجربی و ریاضی موندم.
از کسایی که مهندس کامپیوتر خوندن تقاضا دارم ک اگه میشه ی راهنمایی بکنن و یه اطلاعاتی درباره این رشته و درامدش(اگه امکانش هست به طور دقیق)در اختیارم قرار بدن.چون واقعا دیگه گیج شدم.
ممنون ک وفت گذاشتید 54
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/2/23، 10:05 عصر)hamed008 نوشته است: سلام دوستان.
من خیلی به برنامه نویسی و مهندسی کامپیوتر علاقه مندم ولی خانوادم و حتی معلم کامپیوترم  2به خاطر بازار کارش به من میگن ک برو تجربی بخون و دکتر شو.
از کسایی که مهندس کامپیوتر خوندن تقاضا دارم ک اگه میشه ی راهنمایی بکنن و یه اطلاعاتی درباره این رشته و درامدش(اگه امکانش هست به طور دقیق)در اختیارم قرار بدن.چون واقعا دیگه گیج شدم.
ممنون ک وفت گذاشتید 54

سلام دوست عزیز 
بنده هم مثل شما سال اخرم و مثل شما خانواده ای دارم که بدلیل شرایط حاکم بر جامعه درامد رو بر علاقه و هدف اصلی برتر میدونن ! اما خب بزار برات بگم مگه یک انسان قراره چقدر عمر کنه ؟ تا سن 19 سالگی داریم درس میخونیم و خیلی از ماها از خیلی از درس های که میخونیم نه تنها لذت نمی بریم بلکه یجورایی تنفر هم داریم از اون ها ! من اعتقاد دارم که برای موفقیت ادم باید علاقه و در مرحله بعدش هدفی داشته باشه که برای رسیدن به اون تلاش کنه و تا یک انسان علاقه ای به هدف نداشته باشه برای رسیدن به اون خودشو به ابو اتیش نمیزنه ! 3 سال دبیرستان داخل مدرسه نمونه دولتی درس خوندم ، اولش که میخواستم وارد مدرسه بشم محیطش واقعا ترسناک بود برام ، همه کتاب دستشون بود و یجورایی جو مدرسه طوری بود که گفتم کارم ساختس باید قید بازی سازی رو بزنم ! اما جلو تر ک رفتم دیدم نه خیر قضیه اصلا اونطور نبود که فکر میکردم ؛ در واقعا اون سطح علمی ای که توی مدرسه نمونه دولتی وجود داشت باعث شده بود که دید معلم ها و دانش اموز ها خیلی باز تر باشه ، به نحوی که شمارو محدود نمیکردن به شغل هایی که توی جامعه ما روی بورس هستش ! علم معلم ها این دیدگاه رو بهشون داده بود که شغلی رو باید ادم داشته باشه که بهش عشق بورزه و براش تلاش کنه و از انجام کار های اون لذت ببره ! و میدونستن کاری که با عشق و علاقه انجام بگیره قطعا نتیجه خواهد داد ! حتی اگه کار با اب و خاک باشه ! 
اینارو براتون گفتم که بهتون تفهیم بشه تنها درامد مهم نیست ! عشق و علاقه به کار و هدف شما نه تنها موفقیت میاره بلکه شاید فورا نه ، ولی قطعا برای شما درامد خواهد داشت چون حاضرید براش وقت بزارید و از تمام وجود براش کار کنید ، دوست دارم شماهم مثل من خانواده تون رو قانع کنید که به نظر شخصیتون احترام بزارن و بزارن بری دنبال علاقه اصلیت ، حالا هر رشته ای که میخواد باشه ، اتفاقا من هم مثل شما متقاضی رشته مهندسی کامپیوتر هستم و امیدوارم شمارو توی یک دانشگاه خوب ببینم . 

درسته یکم سخته قانع شدن خانواده ولی غیر ممکن نیست ، تلاشتو بکن تا به هدفت برسی (اگه واقعا بهش ایمان داری و علاقه مندی بهش) بهت تضمین میدم که قطعا هم خودت هم خانوادت ثمره این تصمیم رو خواهند گرفت و در مرحله بعد اگر همه ی ما بریم دنبال کاری که بهش علاقه داریم ، ما تمام وجود اون رو به سرانجام میرسونم و در اخر جامعه ما شایسته سالار میشه و به سمت پیشرفت قدم بر میداریم ! برای پیشرفت این قدم های کوچیک و این انتخاب ها بسیار مهم هستن ! 

با ارزوی موفقیت برای شما  53

پ.ن : تعیین دوست عزیز  4

پاسخ

سپاس شده توسط: wof team ، shazde ، hamed008
(1398/2/23، 10:05 عصر)hamed008 نوشته است: سلام دوستان.
ممنون ک وفت گذاشتید 54

سلام

بازار کار ؟
اون افراد فهیم و دانایی که به شما گفتن برید تجربی خودشون مدرک تحصیلیشون چی هست ؟
مسلما اگر واقعا آدمای فهیمی بوده باشن همچین پیشنهادی رو به شما نمیدن .

دور رشته تجربی میتونید یک خط قرمز بکشید . سخت نیست ، بسیار هم آسونه اما خیلیام هستند که به این رشته میرن و تقاضا زیاد هست .

رشته ریاضی رو میتونید انتخاب کنید ، اما به سال سوم نرسیده پشیمون میشید و با حجم عظیمی از درس های تجدید شده نهایتا دل به دریا میدید و میرید سربازی ...

در رابطه با بازار کار آی تی و کامپیوتر و برنامه نویسی بهتون بگم .

برنامه نویسی از مهندسی کامپیوتر با هم نیستند ، مجزا هستند .

مسلما بازار کار هیچ کدوم از اینا محدود نیست .

شما برنامه نویسی رو لازم نیست بری مدرسه یا دانشگاه ، دانشش رو داشته باشی بسه . بنده چندین زبان برنامه نویسی بلدم ، مدرک تحصیلیم ریاضی هست ولی اصلا علاقه ای نداشتم ، نهایتا هم توی اوج درسمو ول کردم ، یعنی با نمره 19 و 18 درسمو ول کردم ...

من درآمد از برنامه نویسی داشتم ، زیادم داشتم و دارم .

اما در رابطه با کاری که میکنم دوست دارم بهش علاقه داشته باشم که انجامش بدم نه اینکه دیگران دوست داشته باشن .
ترجیح میدم بمیرم تا بخوام به چراغ سبز دیگران زندگیمو به آتیش بکشم ، هرچند شاید دیگران راست هم بگن ، اما این زندگی من و شما هست نه اونا ، پس باید کاری رو انجام بدید که خودتون ازش لذت میبرید نه دیگران .
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، Mehrdad ، hamed008
ریاضی مغزتو ورزش میده .
لیسانس هم ریاضی محض بخون(یه موقع نری کاربردی 13 )
و فوق و دکتری هم کامپیوتر بخون اگه دوس داشتی
و نسبت به بقیه برتر باش

پ.ن: تعیین رشته صحیحه 39
  پاسخ

سپاس شده توسط: hamed008
سلام
من چون خودم تو این وضعیت بودم ماجرای خودمو میگم تو نتیجشو بگیر
منم کلاس نهم می خواستم برم کامپیوتر ....خیلی علاقه داشتم...ولی خونوادم مخالفت کردن گفتن بیا برو رشته ریاضی اون هم کامپیوتر داره ...بعدنا هم اگه نخواستی بری کامپیوتر رشته های مهندسی متفاوت جلوی پاته
منم بدون یه ذره فکر گفتم باشه میرم ریاضی درس می خونم میشم مهندس ...ولی وقتی اومدم با درسای مسخره ای مثل شیمی و زمین شناسی و فیزیک روبرو شدم کلا متنفر شدم از درس...اینطور بت بگم که من از معدل 19/5 تو کلاس نهم رسیدم به معدل 16/5 تو کلاس دهم ...بعد از اون هم دست و دلم به درس نرفت تا الان که کنکور دارم ولی یه خط نخوندم...
الانم عین سه نقطه پشیمونم که چرا یه ذره بیشتر فکر نکردم اونموقع ...تازه من رشتم خدایی یه جورایی به کامپیوتر مربوطه ینی هر موقع که اراده کنم بخونم میتونم مهندس کامپیوتر بشم ولی تو میگی تجربی که هیچ ربطی به کامپیوتر نداره..
اینو گفتم که بدونی بدون فکر نباید انتخاب رشته کنی و بگی اره حالا میزنم تا بعد ببینم چی میشه ...نه...سه سال دبیرستانت وقتی بگذره دیگه گذشته...دقت کن
خلاصه نظر من اینه که دنبال علاقت باش...یکی از راه هایی که میتونی پدر و مادرت رو قانع کنی اینه که بری تو نت یه سرچ در مورد انتخاب رشته زوری بهشون نشون بدی که چه عاقبتی برای بچشون داره تا اونا هم زیاد اصرار نکنن ...مثل این سایت

البته اگه هم به هر دو علاقه داری ...ینی تو خودت میبینی که میتونی روزی 8 ساعت درس بخونی...واسه دکتری این حداقله...بنظرم برو تجربی تابستونا هم چار تا کلاس برنامه نویسی برو تا بعد کنکور که آزاد بشی کلا بیوفتی دنبالش
همش بستگی به خودت داره

و یه چیز ریز... تعیین اینطوریه 3

شرمنده زیاد گفتم...موفق باشی و خداحافظ
  پاسخ

من خودمم کلاس نهمم من با یکی از نخبه های کامپیوتر حرف زدم میفهمی نخبه (بورسیه کانادا) گفت فنی حرفه ای آخرش میشه خدمات فنی سر کوچه، اگرم نگران کار عملی هستی هیچ نترس دانشگاه وقت یاد گرفتن کار عملیه فعلا مثل خر بخون و کنکورو رد کنم . اگر از کنکور رد شی دیگه راحت صد در صدی بازه میشی یکی مثل من.

فک نکنی اینارو ازخودم گفتم من اینارو دارم از زبون یک فرد نخبه (سیاسی) که الان سرور ارگان نظامی و انرژی هسته ای دستشه میگم !!!
 خلاصه منم مثل تو فک میکردم اما الان کاملا دیدم عوض شده.

- اینم بگم اگه میخوای موفق بشی باید نمونه قبول شی و واقعا بخونی این چندسالو.

*حالا دیگه تصمیم با خودته*
سایت سی - لایف سایتی نوین و واقعاً عالی در زمینه بازی سازی امید وارم شما هم به ما سر بزنید:

کانال آپاراتی :

تلگرام : 

[تصویر:  c_life.jpg]
  پاسخ

بدون دانشگاه رفتن و مدرک بالا بالا داشتن هم میشه موفق بود
فقط باید بخوای
مثال: اکثر اشخاص معروف و ثروت مند دنیا حتی مدرک دانشاگاهی هم ندارن
نمیخوام جلوتو بگیرم
برو و درستو بخون ولی اصلا به دانشگاه تکیه نکن
فقط به یه جرقه تو ذهنت نیازه تا مسیرتو شروع کنی...
  پاسخ

سپاس شده توسط: danials008 ، Mehrdad

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  لیست بسیار کامل از پابلیشرهای خارجی 2020 Mehrdad 16 10,687 1403/12/24، 08:04 عصر
آخرین ارسال: xcmpunkgtsx
  قبول کردن سفارش شما (:--ALI--:) 0 594 1403/1/30، 09:06 عصر
آخرین ارسال: (:--ALI--:)
  استخدام چند ردیف شغلی در تهران hasansanaei 0 755 1402/6/1، 02:13 عصر
آخرین ارسال: hasansanaei
Heart یلدا مبارک ? oak 2 2,449 1400/10/4، 09:46 عصر
آخرین ارسال: amin hosseini
  پرداخت درون برنامه M.Y 3 2,266 1400/9/27، 03:59 عصر
آخرین ارسال: mostafanastary

پرش به انجمن: