+construct2 به زودی
با سلام .
اگه امکانش هست قابلیت سرچ در اکشن ها و اونت ها رو ایجاد کنید . وقتی تعداد اونت ها میره بالا ، خیلی سخت میشه اونت مورد نظر رو پیدا کرد . 
با تشکر !
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi ، Mahdi Azimi
سلام.
ایده ی خوبی دارید و اگه بتونید کاملش کنید خیلی عالی میشه. 41 
فقط اگه میشه و اگه می تونید قسمت edit که مال اسپرایت و بک گراند هستش رو یکم پیشرفته تر کنید. مثلا مثل فتوشاپ قابلیت حذف بکگران اضافه کنید. می دونم کار سختیه.

موفق باشید! 54
همیشه باید از سختی ها گذشت
باید تجربه اندوخت
و از شکست درس گرفت! 54
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام  

واقعا دارید کار خوبی میکنید ولی به نظر من کامل تغییرش بدین و به عنوان انجین جدید منتشرش کنید یعنی کلا گرافیک و اینا رو عوض کنید 
بعد بخش هایی رو پیشرفته کنید  مثل بخش ادیت،ایونت نویسی و...
بعدش کلا پلاگیت و رفتار ها رو ازش پاک کنید و خودتون پلاگین ورفتار های جدید و بدوت مشکل بسازید از پلاگین های ساده مثل تکست باکس کرفته تا... و زبانشم فارسی کنید

خروجی مستقیم هم اضافه کنید که دیگه تمومع
  پاسخ

سپاس شده توسط: hiddendanger
سلام
بعضی از دوستان اشاره میکنند ک کامل کانستراکت رو تغییر بدید و تبدیل به یه انجین دیگش بکنید . اما به نظرتون این مشکل پیش نمیاد که نتونیم از سورس های آموزشی ای ک توی سایت ها و انجمن های خارجی وجود داره استفاده کنیم ؟ یا اینکه نتونیم از آموزش های یوتیوب و سایت های خارجی استفاده کنیم ؟
همچنین ممکنه نتونیم پلاگین های جدید رو نصب کنیم !
البته اگه هم کلا تغییرش بدید هم امکاناتی ک بالا رو گفتم رو حفظ کنید واقعا عالی میشه .
یعنی اضافه کردن ویژگی های جدید و خاص و در عین حال حفظ ویژگی های اصلی کانس !
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi
(1398/4/2، 07:54 عصر)hiddendanger نوشته است: سلام
بعضی از دوستان اشاره میکنند ک کامل کانستراکت رو تغییر بدید و تبدیل به یه انجین دیگش بکنید . اما به نظرتون این مشکل پیش نمیاد که نتونیم از سورس های آموزشی ای ک توی سایت ها و انجمن های خارجی وجود داره استفاده کنیم ؟ یا اینکه نتونیم از آموزش های یوتیوب و سایت های خارجی استفاده کنیم ؟
البته اگه هم کلا تغییرش بدید هم امکاناتی ک بالا رو گفتم رو حفظ کنید واقعا عالی میشه .

دقیقا
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: hiddendanger ، علیرضا_

اول سورس و اموزش ها اینکه شما انجین جدید رو بسازید من سورس و اموزش هاش رد میسازم واستون 
21
پلاگین ها رو هم که باید برنامه نویسا جمع شن و بسازن داریم راجب یه انجین جدید صحبت میکنیم

اگه مثل کانس ۳ بشه کدنویسی مستقیم کرد هم که عالی چون خودم دارم جاوا اسکریپت یاد میگیرم
  پاسخ

سلام پیام هاتون رو خوندم،اگه تمام کارایی که میگید رو بتونید بکنید میتونید تحت عنوان یک موتور جدید انتشار بدید در ضمن بهتره که فارسی نباشه (انتشار در مارکت های خارجی-مشکلات زبان فارسی با نرم افزار ها و...) پس برای طراحی آیکون ها و کار های گرافیکی و حتما حتما برنامه نویسی منم هستم فقط نه برای اینکه پول در بیارم یا اینجور چیزا، خیلی وقته دلم میخواد یه همچین کاری کنم در ضمن حتما باید از یه سیستم یکپارچه سازی استفاده کنیم(گیتهاب یا یه چی دیگه)
ایمیل من:
[email protected]
اگه خواستید منم هستم.
  پاسخ

نه منظور ما این نیست که بیاییم و زیر ساخت های کانستراکت رو عوض کنیم
منظور ما اینه که فقط ظواهر رو عوض کنیم و یک چیز هایی هم اضافه کنیم 
ما که نگفتیم فرمت فایل هاش رو عوض کنه
گفتیم یکم از سیرا مستقل ترش کنه
مثلا لینک به سایت سیرا رو برداره
یکم هم ظاهرش رو تغییر بده تا تنوعی بشه
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: wof team ، hiddendanger
داداش یه چیزی این پلاگین دوربین رو برام اپ میکنی بعدشم بیزحمت بگو چجوری این خروجی جدید رو بهش اضافه کردی واقعا ممنونتم اگ
ه بگی

راستی دستکاری فایل exe کانستراکت غیر ممکنه یه فایل توش مشکل داره کلا به مشکل میخوره موقع کامپایل خوب مخی داشته جنین کاری کرده ها
  پاسخ

سپاس شده توسط:
فایل exe رو دستکاری نمیکنم .نصب شده کانستراکت رو دستکاری میکنم
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط: hasansanaei ، hiddendanger ، علیرضا_

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  وینوس - خروجی آفلاین اندروید miladesign 476 263,396 1403/10/23، 02:18 عصر
آخرین ارسال: Tggi
Wink سوال در مورد تبلیغ بازی در تپسل _1515Team_ 2 1,966 1403/10/22، 08:05 عصر
آخرین ارسال: Tggi