خرید درون شبکه برای کانستراکت2
دوستان الان پلاگین بازار برای کوردووا وجود داره
کافیه یکی برای کانستراکت بهینه اش کنه
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/5/12، 12:10 صبح)mostafanastary نوشته است:
(1394/5/11، 09:24 عصر)Americanboy نوشته است: برای کی رقیبه دوست عزیز؟
اما من هرچی درمورد این تبلیغات ادپلی فکر میکنم با عقل جور در نمیاد،شما فکر کنین ما یه بازی با پرداخت درون برنامه ساختیم که وقتی کاربر سکه میخواد حداقل 300 400 تومان باید خرج کنه تا سکه بخره اما با این تبلیغا فقط 22 تک تومانی به جیب ما میره،این به نظر شما منطقی هست؟

دوست عزیز

وقتی یک شرکت مثل ادپلی داره پلاگینی بیرون میده که قراره تبلیغات رو پخش کنه و صد درصد یه مبلغی از تبلیغ دهنده بگیره و به صورت درصدی به توسعه دهنده ی بازی یا برنامه بده و یه مبلغی خودش برداره،

اونوقت همین شرکت بیاد پرداخت درون برنامه بنویسه که دیگه هیچی ازش گیرش نیاد، این کار منطقی نیست، مگه اینکه عشقشون کشیده به این کار....

رقیبش میشه خود همون درون پردخت، چون اینطوری چیزی گیرش نمیاد برعکس پخش تبلیغات..

(1394/5/11، 09:55 عصر)Tartilla نوشته است: کجاش غیر منطقیه ؟
کسایی که میتونن پرداخت درون برنامه بخرن 
یعنی حساب دارن 
یعنی سنشون زیاده
ولی تبلیغات بهتره
کوچکترا هم میتونن کلیک کنن
تازه احتمال اینکه بچه ها رو تبلبغ کلیک کنن زیاده

موافقم...
حالا کاملا قانع شدم اما اما اما... به نظر شما بازار میاد این تبلیغات رو تایید کنه؟؟؟ به هیچ عنوان همچین کاری انجام نمیده چون برای خودش ماست هم نمیمونه دیگه،هم پرداخت درون برنامش نابود میشه هم تبلیغات عددش...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بابا چرا حاشیه سازی می کنید من همین الان با مدیر adplay در حال صحبت کردن بودم گفت با کافه بازار و مایکت کاملا صحبت کردیم و بدون هیچ مشکلی می تونید بازیتون را با این تبلیغات منتشر کنید و در مورد ایران اپس هم در حال مذاکره هستند لطفا حاشیه نسازید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/5/12، 04:52 عصر)wowxpria نوشته است: بابا چرا حاشیه سازی می کنید من همین الان با مدیر adplay در حال صحبت کردن بودم گفت با کافه بازار و مایکت کاملا صحبت کردیم و بدون هیچ مشکلی می تونید بازیتون را با این تبلیغات منتشر کنید و در مورد ایران اپس هم در حال مذاکره هستند لطفا حاشیه نسازید

موضوع تبلیغ نیست، بحث پرداخت درون برنامه است..
  پاسخ

سپاس شده توسط:
همون تبلیغ هم عالیه اما متاسفانه بعید میدونم بازار این نوع تبلیغ رو قبول کنه همونطور که در دو سه تا پست بالاتر گفتم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/5/12، 05:01 عصر)Americanboy نوشته است: همون تبلیغ هم عالیه اما متاسفانه بعید میدونم بازار این نوع تبلیغ رو قبول کنه همونطور که در دو سه تا پست بالاتر گفتم...

آقا ببخشید من بوقم؟؟؟؟
از وقت خودم بزنم بیام اینجا پست الکی بزارم؟؟
میگم به بازار و مایکت ایمیل کردم والا کی رو قسم بخورم ایمیل کردم گفتن مشکلی نداریم فقط ایران اپس گفت در حال مذاکره ایم اگر باور نمی کنید قسم بخورم؟؟؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست عزیز میدونم و بابت تمام این زحمات بی نهایت ازتون ممنونم..بحث من هم سر این نیست،اما میگم نکنه یه وقت بازار در ابتدا قبول کنه بعد که ببینه بعد از چندماه بازی های درون پرداختش افت کردن و کسی سمت تبلیغ عدد نرفت ،جلوشو بگیره...به نظر شما این امکان داره... بازر رو که میشناسید وقتی کاری رو بخواد انجام بده کاملا منافع خودش مهمه نه دیگران... بازهم عذر میخوام اگر بی ادبی کردم...
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/5/12، 02:08 عصر)Tartilla نوشته است: دوستان الان پلاگین بازار برای کوردووا وجود داره
کافیه یکی برای کانستراکت بهینه اش کنه

برای cordova هست !؟؟؟  13 13 13 13 13 13 13
یه لینک میتونی بدی ؟!؟!؟!!! 
اینطوری که اصلا مشکل پرداخت ندریم پس چون راحت با xdk میشه گذاشتش
شما لینک اینو بده اگه واقعا هست من خودم یه آموزش براش میزارم که همه راحت استفاده کنن
__
همین منظورتون هست ؟
https://github.com/hamedjj/cordova-plugin-purchase
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/5/12، 01:01 عصر)mehdi70 نوشته است:
(1394/5/12، 12:13 عصر)mahdi71 نوشته است: دوستان نگران نباشید اگر اونا هم ندادن خودم مجبورم برای بازیم بسازم
بازار و ایران اپس در اولویتم هستند پلاگین رو cordova میسازم و با Cocoon نسخه جدیدش که هنوز آزمایشی هست و هم با Xdk crosswalk میتونید استفاده کنید
ولی یه مدتی زمان میخواد چون اول باید بازی رو بسازم (یعنی نسخه جدید بازی رو باید بسازم)

میتونید برای بازار هم درست کنید؟

که واسه بیسیک هم جواب یده

چقدر طول میکشه؟
عزیز من این خروجی که شما با بیسیک میگیری همون webview هست که میتونی با xdk هم بگیری فقط روی android باید بزنی یعنی وقتی cordova رو داشته باشی میتونی اونطوری که هم میخوای یعنی webview هم بگیری ولی من توصیه نمیکنم برای اندروید زیر 5 از webview استفاده کنید چون بازیتون یه جا اجرا میشه یه جا نمیشه !
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اینم جواب حیرت انگیز اپ استور ایران اپس:
ا سلام.

سیاست ایران اپس با دیگر مارکت ها ممکن است متفاوت باشد و همین تفاوت است که کیفیت مارکت را بالا خواهد بود.
به قول معروف شاید اولین نبوده ایم، اما می توانیم بهترین باشیم پس تمام مواردی نیز که در این هدف نیاز باشد را به کار خواهیم بست.
- در رابطه با adplay در این هفته جلسه مذاکره ای برای قرارداد تجاری با توسعه دهندگان این سیستم خواهیم داشت.
- کتابخانه درون پرداخت Construct2 هم به زودی به عنوان اولین مارکت در ایران ارائه خواهیم نمود.

پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark# ، ghasem ، mostafanastary

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Photo انتشار بازی پل آجری Hosseinjahanian 0 2,142 1400/11/11، 03:05 عصر
آخرین ارسال: Hosseinjahanian
Shocked خرید و فروش سورس های کانستراکت 《 construct.Source》 امیرعلی فیروزبخش 0 1,430 1400/9/18، 04:25 عصر
آخرین ارسال: امیرعلی فیروزبخش
  امکان multiple-apk به کافه بازار هم رسید ! hasansanaei 2 3,361 1400/1/5، 05:11 عصر
آخرین ارسال: mostafanastary
  !!!روز جهانی برنامه نویس مبارک!!! Kiarash 1 3,903 1399/6/22، 12:51 عصر
آخرین ارسال: oak
Star تایپک تبادل سورس Zahra By 6 5,159 1399/5/24، 08:43 عصر
آخرین ارسال: Zahra By

پرش به انجمن: