موضوعها: 24
مکان: شیراز
سپاسها: 753
626 سپاس گرفتهشده در 365 ارسال
دوستان الان پلاگین بازار برای کوردووا وجود داره
کافیه یکی برای کانستراکت بهینه اش کنه
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
موضوعها: 121
مکان: قـــــم
سپاسها: 321
1532 سپاس گرفتهشده در 537 ارسال
بابا چرا حاشیه سازی می کنید من همین الان با مدیر adplay در حال صحبت کردن بودم گفت با کافه بازار و مایکت کاملا صحبت کردیم و بدون هیچ مشکلی می تونید بازیتون را با این تبلیغات منتشر کنید و در مورد ایران اپس هم در حال مذاکره هستند لطفا حاشیه نسازید
موضوعها: 44
سپاسها: 125
75 سپاس گرفتهشده در 46 ارسال
همون تبلیغ هم عالیه اما متاسفانه بعید میدونم بازار این نوع تبلیغ رو قبول کنه همونطور که در دو سه تا پست بالاتر گفتم...
موضوعها: 44
سپاسها: 125
75 سپاس گرفتهشده در 46 ارسال
دوست عزیز میدونم و بابت تمام این زحمات بی نهایت ازتون ممنونم..بحث من هم سر این نیست،اما میگم نکنه یه وقت بازار در ابتدا قبول کنه بعد که ببینه بعد از چندماه بازی های درون پرداختش افت کردن و کسی سمت تبلیغ عدد نرفت ،جلوشو بگیره...به نظر شما این امکان داره... بازر رو که میشناسید وقتی کاری رو بخواد انجام بده کاملا منافع خودش مهمه نه دیگران... بازهم عذر میخوام اگر بی ادبی کردم...
موضوعها: 121
مکان: قـــــم
سپاسها: 321
1532 سپاس گرفتهشده در 537 ارسال
اینم جواب حیرت انگیز اپ استور ایران اپس:
ا سلام.
سیاست ایران اپس با دیگر مارکت ها ممکن است متفاوت باشد و همین تفاوت است که کیفیت مارکت را بالا خواهد بود.
به قول معروف شاید اولین نبوده ایم، اما می توانیم بهترین باشیم پس تمام مواردی نیز که در این هدف نیاز باشد را به کار خواهیم بست.
- در رابطه با adplay در این هفته جلسه مذاکره ای برای قرارداد تجاری با توسعه دهندگان این سیستم خواهیم داشت.
- کتابخانه درون پرداخت Construct2 هم به زودی به عنوان اولین مارکت در ایران ارائه خواهیم نمود.