موضوعها: 284
سپاسها: 544
1602 سپاس گرفتهشده در 917 ارسال
سلام
چطور باید متغیر های گلوبال رو سینک کنم . الان من میبینم که متغیر گلوبالم تو هاست تغییر میکنه اما تو پیر همونه .
موضوعها: 43
مکان: اصفهان
سپاسها: 1173
1097 سپاس گرفتهشده در 469 ارسال
سلام متغیر گلوبال نمیشه ولی متغیر محلی میشه.
ای بابا کمک کنید دیگه . گیرم.
حداقل بگید چطوری باید بگم وقتی کلاینت دریافت شد ؟؟؟ پیر یه کلاینتی رو میفرسته به هاست . حالا میخوام بگم وقتی مثلا کلاینت xsp رو دریافت کرد ، x یکی از اسپرایت ها بشه این کلاینت xsp دریافت شده . الان این اکشنه ، اونتش رو چی بزنم ؟؟؟ (کاندیشنش رو ؟؟؟)
موضوعها: 39
مکان: Tehran , Iran
سپاسها: 1942
3302 سپاس گرفتهشده در 1474 ارسال
جالبش اینجاست شما حتی نمیدونی بازی رو باید چطوری آنلاین کنی بعد اومدی سوالیم میپرسی که خودتم نمیفهمی اصلا چی گفتی ...
آموزش روان داخل یوتیوب هست ، دیگه اگر اونو ببینید و نتونید بسازید مشکل بچه های انجمن نیست که شما یاد نمیگیری !
بعدم اینه که شما وقتی بازی آنلاین میسازی دیگه احتیاج به متغیر گلوبال داخل کانستراکت نداری ، مستقیما همونایی که توی دیتابیس هست رو چه برای بازیکن ( هاست / پییر ) بروز رسانی میکنی و احتیاجی نیست که بخواید بازی رو سنگین کنید .
خب دقیقا اینکارو چطوری باید انجام داد ؟؟؟ با کلاینت ها ؟؟؟ چطوری ؟؟؟ بعدشم من نمیدونم دارم چی میسازم ؟؟؟ من میدونم ، فقط بلد نیستم بسازم که کمک گرفتم .
بزار جالبیش رو من بگم . جالبیش اینه هرکی سوال میپرسه یک ساعت بعد جوابشو میگیره از 1000 نفر . ولی وقتی من میپرسم دو روز بعد یه نفر جواب میده . یعنی کسی تو انجمن نیست بازی انلاین بلد باشه که بتونه جواب منو بده ؟؟؟؟
لینک ساخت بازی xo انلاین ؟؟؟؟
موضوعها: 36
سپاسها: 5825
2904 سپاس گرفتهشده در 1521 ارسال
سلام
مسئله همینه دوست عزیز.
اکثر ما مثل شماییم و هنوز بازی آنلاین درست نکردیم و یعنی نرفتیم سمتش.
پس من وقتی تایپیک شما رو میبینم که در این مورد سوال کردید , بدون اینکه بهش توجه کنم میبندمش
چرا؟
چون تا حالا بازی آنلاین نساختم من و وقتی یه ایده خوب برای بازی آنلاین ندارم , سمت یادگیریش هم نمیرم.
پس اینطوری فکر کنید که شاید اونایی که تا الان تایپیک شما رو دیدن , بازی آنلاین کار نکردن.
اخه مگه میشه ؟؟؟ من تاحالا فک میکردم همه کانستراکتو فولن به جز من ولی انگار اینطوری نیست .
ضمنا در جواب به دوست قبلی ، من سوالم خیلی واضح بود . من فهمیدم دارم چیکار میکنم ، احتمالا شما نفهمیدی . گفتم تو بازی اونت زدم وقتی فلان چی شد ، یه کلاینت اینپوت استیت کنه و در واقع یه چیزی رو به هاست بفرسته . حالا میخوام بگم وقتی هاست اون رو دریافت کرد یه چیزی بشه . خیلی چیز سختیه ؟؟؟
این همه ادم میان ادعا میکنن دارم انلاین میسازم ، بازی تمام انلاین فلان و بهمان و ... اونا چین پس ؟؟؟