چگونگی ساخت یک انیمیشن ساده و نمایش آن در کانستراکت
سلام دوستان
من قبلا هم این موضوع رو مطرح کرده بودم . من میخوام یه انیمیشن کوتاه بسازم در حد مثلا یه شخصیتی که وایستاده و داره حرف میزنه و دستاش و لبش تکون میخوره (روش صدا هم میخوام بزارم) . برای اینکار چه نرم افزاری رو پیشنهاد میدید که ساده باشه و نیازه به تخصص خاصی نداشته باشه ؟؟؟ یکی از دوستان قبلا اسپرایتر رو پیشنهاد داد ولی الان که نگاه کردم دیدم بیشتر واسه ساخت انیمیشن شخصیت ها که در حال ایستاده و دویدن و ... هستن خوبه . واسه ساخت یه انیمیشن خوب نیست به نظرم . حالا راهنمایی کنید . 
و بعد اینکه اون انیمیشن ساخته شده رو چطوری خروجی بگیریم ؟؟؟ فک میکنم در قالی فیلم یا mp4 باید باشه . درسته ؟؟؟ 
حالا اون رو توسط چه پلاگینی وارد کانستراکت کنیم ؟؟؟ پلاگین video ؟؟؟ من یبار از این پلاگین استفاده کردم ولی جواب نداد . حالا مشکل از پلاگینه یا من اشکال داشتم ؟؟؟
ممنون
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام. قبلا هم درباره اش بحث کردیم فکر کنم.
ببینید تقریبا هیچ بازی اندروید کم حجمی ویدیو نداره. فقط اون بازیهای دیتادار سنگین هستن که ویدیو دارن. ویدیو هم حجمش زیاده و هم بهینه نیست و هم با خروجی کانواس پلاس سازگار نیست. پس گزینه ویدیو گذاشتن بصورت مستقیم رو حذف کنید.
حالا برای گذاشتن کات سین توی بازیتون دو راه دارید : 1) از نرم افزارای انیمیشن سازی استفاده کنید و خروجیش رو وارد کانستراکت کنید 2) حرکات رو با خود انجین بسازید
راه دوم رو که فکر نکنم بخواید انجام بدید کلا. هر چند اگه حرکات کاراکترتون زیاد نیست من پیشنهادم همین روشه.
میمونه راه اول که خودش به دو صورت قابل انجامه : 
الف) اجزای کاراکتر رو وارد نرم افزار انیمیشن میکنید و کارهای انیمیت رو انجام میدید و بعد خروجی png بصورت فریم به فریم میگیرید و وارد کانستراکت میکنید.
ب) با نرم افزارهای انیمیشن ساز انیمیت رو انجام میدید بعد با استفاده از پلاگین اون نرم افزار بصورت مستقیم کاراکتر رو وارد انجین میکنید. ( مثلا spriter , creature2d برای کانستراکت پلاگین دارن )
حالا از این دو روش کدوم بهینه تره ؟ روش ب. 

شما میخواید مشابه کات سین های بازی ای مثل 41148 داشته باشد درسته ؟ خب اون نیومده بصورت مستقیم ویدیو بزاره داخل بازی. اومده با ترکیب روش های بالا یچیزی شبیه ویدیو دراورده. یعنی کاراکتر رو تو خود یونیتی انیمیت کرده ( یونیتی ابزار انیمیت داخل خودش داره ) و بعد با کدنویسی دوربین بازی یه کاری کرده که حس پخش ویدیو به آدم دست بده.

و در آخر هم spriter که من معرفی کردم دقیقا به درد همین کارا میخوره دیگه  4 یعنی شما میخوای کاراکترت یه سری حرکات محدود داشته باشه که داخل انجین عمل کنه. چون معمولا این کات سین ها با دیالوگ همراهه که دیگه دیالوگ رو نمیشه داخل ویدیو گذاشت باید تو خود انجین کدنویسی اش انجام بشه.

امیدوارم خوب توضیح داده باشم !
  پاسخ

سپاس شده توسط: محمد 82 ، shazde
بله ممنون از توضیحاتتون . ولی دنبال راه بهتری بودم . ببینید الان یه کاراکتر از روبه رو دارید . یه ادم . حالا میخواد حرف بزنه . فک نمیکنید یخورده این نرم افزار براش مناسب نباشه ؟؟؟
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/4/13، 12:18 عصر)محمد 82 نوشته است: بله ممنون از توضیحاتتون . ولی دنبال راه بهتری بودم . ببینید الان یه کاراکتر از روبه رو دارید . یه ادم . حالا میخواد حرف بزنه . فک نمیکنید یخورده این نرم افزار براش مناسب نباشه ؟؟؟

همه ی نرم افزارهای انیمیشن همین شکلی هستن. من نمیدونم شما دقیقا چه قابلیتی رو میخواید ؟ 
برای انیمیشن حرف زدن شما باید چنتا فرم دهان یا لب رو تو نرم افزارای گرافیکی مثل فتوشاپ بسازید و بعد تو نرم افزارهای انیمیشن انیمیت کنید. اصل کار همینه حالا فرقی نداره دیگه نرم افزار مورد استفاده چیه و چه قابلیت هایی داره.
[تصویر:  94901020-talking-lips-sync-animation-car...animat.jpg]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ok . منظورم اینه تو این نرم افزار میشه به صورت مبتدی انیمیشن از رو به رو ساخت ؟؟؟

و نمیشه همونجا روش صدا گذاشت و یه خروجی گرفت که خودش اجرا بشه ؟؟؟ منظورم اینه وقتی گذاشتیش تو کانستراکت نیاز به کد نویسی نداشته باشه و خودش اون حرکاتی رو که میخوای و در نرم افزار مشخص کردی انجام بده ؟؟؟
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
1- بله میشه.
2- صدا ربطی به نرم افزار انیمیشن سازی نداره. اونجوری انگار شما ویدیو میخواین وارد کانستراکت کنید که گفتم شدنی نیست. 
شما اگر حرکاتتون مشخصه کدنویسی لازم نیست، با پلاگین اسپرایتر فایل انیمیشن رو وارد کانستراکت کنید.
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اونم وارد کردنش پلاگین میخواست درسته ؟؟؟ 
و اینکه اسپرایتر بهتره یا اسپرایتر پرو ؟؟؟
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
رایگانش که محدودیت داره پس spriter pro رو باید استفاده کنید ( وقتی کرک کنید pro میشه )
پلاگینش رو از اینجا میتونید بگیرید : https://www.construct.net/en/construct-2...77/spriter
سورس مثال هم تو انجمن سیرا بگردید موجوده + ویدیو آموزشی تو یوتیوب.
برنامه creature2d هم برنامه خوبیه. اگر خواستید چک کنید.
پلاگینش هم اینجاست : https://www.construct.net/en/forum/exten...e2d-106561
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ممنون . امتحان میکنم . 
حالا از این بگذریم اگه ویدئو داشتم و میخواستم خروجی کانواس پلاس بگیرم چطوری وارد کانستراکت کنمش ؟؟؟ 
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
ویدیو ( فرمت mp4، mkv، avi و ... ) با خروجی کانواس پلاس سازگار نیست و پخش نمیشه.
تنها راهش که اصلا هم بهینه نیست و حجم بازی رو بشدت بالا میبره اینه که بصورت فریم به فریم وارد کانستراکتش کنید.
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: