کانستراکت 3 کرک شده
(1398/4/22، 02:46 عصر)hiddendanger نوشته است:
(1398/4/22، 02:29 عصر)Amir soft نوشته است: کانس 3 به این راحتیا کرک نمیشه، اگر هم بشه باز هم محدودیت هایی داره، از جمله اینکه خروجی نمیده و محدودیت هایی توی نوشتن ایونت ها یا استفاده از رفتار ها و پلاگین ها هست! من تست کردم، من با اینکه کانس 3 دارم حتی وقتی که آفلاین هم میخوام باهاش کار کنم محدودیت زمانی میده! 
[تصویر:  6phy_screenshot_(324).png]

اگه اینطوره ک واسه آفلاین کار کردن محدودیت زمانی داره ، پس به درد نمیخوره . (لااقل برای من) من واسه اندروید استودیو ک یه لحظه باید به نت وصل شد تا کتابخونه ها رو دان کنه ، خیلی اذیت میشم و هزار تا دنگ و فنگ داره . حالا بیام کل زمان کد نویسیو اونت زنی آنلاین باشم ؟؟
بعدشم اگه تحریم شدیم چی ؟؟ با vpn بریم توش ؟؟ 22

فک کنم بچسبیم ب همین کانس ۲ بهتر باشه ....

آره 
به نظرم همین کانستراکت 2 از همه چیز بهتره
هم راحت کرک میشه و هم راحت باهاش بازی می سازی پولی هم باباتش نمیدی و اینترنت هم نمیره به فنا
چرا بیفتیم به جون کانس 3 که اصلا معلوم نیست ساختارش چجوریه؟؟
با همین کانستراکت 2 بازی می سازیم
مگه افرادی که از کانس 3 توی ایران نتیجه گرفتن چقدرن ؟؟ -100 %
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/4/22، 02:56 عصر)oak نوشته است:
(1398/4/22، 02:46 عصر)hiddendanger نوشته است:
(1398/4/22، 02:29 عصر)Amir soft نوشته است: کانس 3 به این راحتیا کرک نمیشه، اگر هم بشه باز هم محدودیت هایی داره، از جمله اینکه خروجی نمیده و محدودیت هایی توی نوشتن ایونت ها یا استفاده از رفتار ها و پلاگین ها هست! من تست کردم، من با اینکه کانس 3 دارم حتی وقتی که آفلاین هم میخوام باهاش کار کنم محدودیت زمانی میده! 
[تصویر:  6phy_screenshot_(324).png]

اگه اینطوره ک واسه آفلاین کار کردن محدودیت زمانی داره ، پس به درد نمیخوره . (لااقل برای من) من واسه اندروید استودیو ک یه لحظه باید به نت وصل شد تا کتابخونه ها رو دان کنه ، خیلی اذیت میشم و هزار تا دنگ و فنگ داره . حالا بیام کل زمان کد نویسیو اونت زنی آنلاین باشم ؟؟

آره 
هم راحت کرک میشه و هم راحت باهاش بازی می سازی پولی هم باباتش نمیدی و اینترنت هم نمیره به فنا

در نظر داشته باشیم که هر چیزی یه پایانی داره وکانستراکت دو هم داره از بین می‌ره در حالی که اوپن سورس نشده حالا سیرا می‌تونه هر لحظه اعلام کنه که دیگه کانستراکت دو رو آپدیت نمیکنه شاید اول به چشم نیاد البته تو بازی آفلاین چون شاید مولتی پلیر رو هم از کار بندازه ولی بعدا با اومدن امکانات جدید نرم افزاری و سخت افزاری مثلاً اندروید 64 بیتی ما از اونها بی بهره میمونیم
گروه بازی سازی دلفین
  پاسخ

سپاس شده توسط: wof team
(1398/4/22، 03:20 عصر)mahdikmnh نوشته است:
(1398/4/22، 02:56 عصر)oak نوشته است:
(1398/4/22، 02:46 عصر)hiddendanger نوشته است: اگه اینطوره ک واسه آفلاین کار کردن محدودیت زمانی داره ، پس به درد نمیخوره . (لااقل برای من) من واسه اندروید استودیو ک یه لحظه باید به نت وصل شد تا کتابخونه ها رو دان کنه ، خیلی اذیت میشم و هزار تا دنگ و فنگ داره . حالا بیام کل زمان کد نویسیو اونت زنی آنلاین باشم ؟؟

آره 

در نظر داشته باشیم که هر چیزی یه پایانی داره وکانستراکت دو هم داره از بین می‌ره در حالی که اوپن سورس نشده حالا سیرا می‌تونه هر لحظه اعلام کنه که دیگه کانستراکت دو رو آپدیت نمیکنه شاید اول به چشم نیاد البته تو بازی آفلاین چون شاید مولتی پلیر رو هم از کار بندازه ولی بعدا با اومدن امکانات جدید نرم افزاری و سخت افزاری مثلاً اندروید 64 بیتی ما از اونها بی بهره میمونیم

اونوقت می افتیم به جان کانس 3 و کرکش می کنیم 24 24
راستی یکی از دوستان داشت کاس + رو می ساخت می تونیم همون رو اونقدر ویرایش کنیم تا به یک موتور ایرانی تبدیل بشه
اگه روزی همچین اتفاقی افتاد من خودم یه موتور می سازم
[تصویر:  default-yellow.svg]
غایب
  پاسخ

سپاس شده توسط:
اگر هم کانستراکت ۲ دیگه قابلیت خروجی نداشت و مجبور به رفتن سراغ کانستراکت ۳ بشویم.خب چرا یه انجین بهتر نریم یاد بگیریم مثل یونیتی.
خوشبختی نمیتونه مسافرت کردن باشه، داشتن باشه، بدست آوردن باشه یا حتی پوشیدن !
خوشبختی یک تجربه معنوی از زندگی کردن هر دقیقه از زندگیتان با عشق، لذت و قدردانی است
__دنیس ویتلی
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi ، oak
(1398/4/22، 06:46 عصر)مهدی بابایی نوشته است: اگر هم کانستراکت ۲ دیگه قابلیت خروجی نداشت و مجبور به رفتن سراغ کانستراکت ۳ بشویم.خب چرا یه انجین بهتر نریم یاد بگیریم مثل یونیتی.
بالاخره هر کس با یه انجینی راحت تره.
بحث سخت یا آسون بودن و اینچیزاش نیست.
من خودم با هر دو انجین کار کردم و با اینکه امکانات کانستراکت از یونیتی پایین‌ترین ولی من کلا با همه چی کانستراکت خیلی بیشتر حال میکنم و بنظرم بازی ساختن تو کانستراکت خیلی بیشتر از یونیتی حس داره و خلاقیت آدم رو قلقلک میده.
  پاسخ

سپاس شده توسط: oak
اره کانستراکت ۲ خیلی راحته . تنها مشکلاتش اینه که تو وب نیستو واسه کامپیوتره و دوما که خروجی مستقیم نمیده که با داشتن وینوس میتونیم مستقیم هم خروجی بگیریم . اگه اون کانستراکت پلاس بتونه خودش بره وینوس رو تنظیم کنه با زدن دکمه خروجی در کانستراکت که دیگه این مشکلم حل میشه .
ولی خدایی نظرات خیلی باحاله ، یعنی یه ایرانی هرطور شده شرایط رو اونطور که میخواد فراهم میکنه و پول نمیده . اگر کانستراکت ۳ در ستاره ثریا هم باشد ، مردانی از سرزمین پارس اون رو کرک میکنن . 24 ایوال . به امید ساخت یه انجین بومی حتی بهتر از کانستراکت ۳ 
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: hiddendanger ، amin COD ، wof team ، oak
خواستم الان دانلودش کنم ببینم چیه ، زده بود فقط با اکانت پریمیوم میشه دانلودش کرد ! 22

یکی نیست بهش بگه لامصب ما خو اگه میخواستیم خود کانس 3 رو میخریدیم ، دیگه چرا بیایم اکانت پریمیوم تو رو بگیریم ؟!!!! 24
  پاسخ

سپاس شده توسط: Alireza3d
سلام دوستان . اینجا کسی لاینسیس خریده برای کانس 3 ؟ مشکلی برای استفادش پیش نیامده ؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
من نخریدم ولی مطمئنم هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد!!!
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
چند وقت پیش ها یکنفر بازی دونامینولا رو درست کرده بود که از کانستراکت 3 استفاده کرده بود میتونید از ایشون بپرسید
 توی این تاپیک
ایشون بودن Amir soft
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: