خبر خون
(1398/4/28، 06:40 عصر)hesam3 نوشته است:
(1398/4/28، 01:35 صبح)Morj1 نوشته است:
(1398/4/27، 03:15 عصر)hesam3 نوشته است: اینها اخبار کامل رو ارائه نمیدن ، شما حتی نمیدونی AJAX چی هست ، بعد میخوای خبر خوان بسازی ؟؟؟
علاوه بر اون این RSS ها داخلشون از کد HTML و لینک استفاده شده که باید در کنار اینها کامپایلر HTML هم باشه توی برنامتون ، موفق باشید .
مرسی از توضیحتون هیچ وقت شما معلم نشو فقط 
طرف یه ایده به ذهنش میرسه میره تحقیق میکنه سوال میکنه ویدیو میبینه یاد میگیره حالا اگه یکی مثل شما بخواد تو مسیر این طرف که تازه پا گذاشته هی بگه تو که اینو نمیدونی تو که اونو نمیدونی هی بخوایین بکوبین تو سر ما باعث دلسردی میشه واقعا  من ajaxرو نمیدونم چی هست برا من مشکلی نیست دوست عزیز  23 خداروشکر الانم یه ویدیو از اقای ابراهیمی دیدم که خیلی کمک کرد بازم ممنون از شما همون گفتن rss کمک بزرگی کرد سپاس 

من کمکم رو کردم ، واقعا نمیدونم شما چی میخواید ؟؟؟
من AJAX رو گفتم ؛ RSS رو هم گفتم و گفتم برای استفاده از اون باید کامپایلر HTML هم استفاده بکنید !

تقصیر من هست شما یک کلمه هم از حرف های من رو نمیفهمید ؟؟؟

(1398/4/28، 02:17 صبح)kiarash نوشته است: من با ایشون کاملا موافقم .
لازم نیست کسی که چیزی بلد نیست بکوبی تو سرش کافیه فقط حوصله کنی و بهش اموزش بدی .
یا اگه وقتش رو نداری حداقل واسش یه اموزش داخلی یا خارجی بفرستی تا یاد بگیره.
قرار نیست چون شما ادم رکی هستی ، هرچی بخوای بگی!!!!
یا جواب نده یا کامل توضیح بده!!!
(1398/4/28، 01:35 صبح)Morj1 نوشته است: مرسی از توضیحتون هیچ وقت شما معلم نشو فقط 
طرف یه ایده به ذهنش میرسه میره تحقیق میکنه سوال میکنه ویدیو میبینه یاد میگیره حالا اگه یکی مثل شما بخواد تو مسیر این طرف که تازه پا گذاشته هی بگه تو که اینو نمیدونی تو که اونو نمیدونی هی بخوایین بکوبین تو سر ما باعث دلسردی میشه واقعا  من ajaxرو نمیدونم چی هست برا من مشکلی نیست دوست عزیز  23 خداروشکر الانم یه ویدیو از اقای ابراهیمی دیدم که خیلی کمک کرد بازم ممنون از شما همون گفتن rss کمک بزرگی کرد سپاس 

دوست عزیز غیر از من کسی دیگه ای بوده جواب ایشون رو بده ؟؟؟
شما خودت جواب ایشون رو اگر غیر این بود بده ، سورس هم بهش بده !!!

من توضیحات لازم رو دادم ، فکر کردید خود من چطوری کانستراکت رو یاد گرفتم ؟
ی نگاهی به پست هایی که من از اولی که توی انجمن اومدم و ساختم بندازید بد نیست ، تعداد سوالات و جواب سوالات رو هم بخونید حتما ، میبینید کسی جوابی نداده و یا اگر داده کم بوده و من خودم رفتم دنبالش تا تونستم یاد بگیرم .
من کلا روزی 2 . 3 میام انجمن ی نگاه میندازم میرم ، تا حالام به خیلیا جواب سوالاتشونو دادم و یا مشکلاتشونو حل کردم غیر این نبوده که وظیفه دونستم اما بعضیا که دیگه پایه های کانستراکت رو بلد نیستن که من نمیتونم دونه دونه جواب بدم .

(1398/4/28، 03:36 صبح)shazde نوشته است: سلام
مشکل اینه که بعضی دوستان میخوان برای مسابقه اسب سواری , " الاغ " ببرن!!!!
حالا یعنی چی این؟
یعنی ساخت یک برنامه برای اندروید که اصولا باید با اندروید استدیو یا پلتفرم هایی که خروجی Apk رو بزاریم کنار چون سخته و حال نداریم یادشون بگیریم و بجاش بیاییم از یه انجین بازیسازی به اسم کانستراکت 2 برای ساخت برنامه مون استفاده کنیم.این میشه استفاده از الاغ برای مسابقه اسب سواری

بعد انتظار دارید شمایی که میخوای برنامه درست کنی با کانستراکت 2 , همه بیان و جواب دقیق بهت بدن و شمام خط به خط بخونی و انجام بدی اون کار رو.
حالا این دوتا جوابی هم که دادن کسی نیومد لااقل یه سپاس بزاره براش.

چرا به جز آقای ثنایی کسی نیومد جواب شما رو بده؟؟
چون تا حالا کسی به فکرش نرسیده با کانستراکت 2 بره خبرخوان بسازه!!!!!!!!!!!! یا اگه به فکرش رسیده شاید چون نتونسته انجامش بده بی خیال شده.
و آقای ثنایی هم همون چندجمله ای که توضیح میدن رو بعضی دوستان مثل اون ضرب المثل , میگن پیف پیف بو میده.

گفتن از rss استفاده کنید 
توی گوگل سرچ کنید شاید آموزشی در این مورد پیدا کردید.
حتما نباید منتظر بمونید جواب کامل رو بگیرید , کما اینکه با شناختی که از ایشون دارم بازم امکان داشت توضیحات بیشتری رو به شما میدادن در ادامه ی تایپیک.

استفاده از کانستراکت 2 برای ساخت برنامه هییییییییییچ اشکالی نداره , شما مختارید
منتهی اینجا یه بحث میمونه , اونم اینکه نباید انتظار داشت کاری که شما میخوایید انجام بدین رو همه بلد باشن و توضیح بدن , چرا که بحث ساخت برنامه با بازی فرق زیادی داره.

اون دوست عزیزی هم که گفتن یا کامل جواب بدین یا جواب ندین واقعا حرف خیلی خوبی زدن.
کاربرای انجمن شما هم اگه باهاش موافق هستید , از این به بعد پایین تایپیک هاتون یه لیست بزارید و بگید این نفرات جواب تایپیک من رو ندن. 4

خیلی شیک و مجلسی 16

واقعا دست شما درد نکنه محمد جان  3

(1398/4/28، 12:58 عصر)Morj1 نوشته است:
(1398/4/28، 03:36 صبح)shazde نوشته است: سلام
مشکل اینه که بعضی دوستان میخوان برای مسابقه اسب سواری , " الاغ " ببرن!!!!
حالا یعنی چی این؟
یعنی ساخت یک برنامه برای اندروید که اصولا باید با اندروید استدیو یا پلتفرم هایی که خروجی Apk رو بزاریم کنار چون سخته و حال نداریم یادشون بگیریم و بجاش بیاییم از یه انجین بازیسازی به اسم کانستراکت 2 برای ساخت برنامه مون استفاده کنیم.این میشه استفاده از الاغ برای مسابقه اسب سواری

بعد انتظار دارید شمایی که میخوای برنامه درست کنی با کانستراکت 2 , همه بیان و جواب دقیق بهت بدن و شمام خط به خط بخونی و انجام بدی اون کار رو.
حالا این دوتا جوابی هم که دادن کسی نیومد لااقل یه سپاس بزاره براش.

چرا به جز آقای ثنایی کسی نیومد جواب شما رو بده؟؟
چون تا حالا کسی به فکرش نرسیده با کانستراکت 2 بره خبرخوان بسازه!!!!!!!!!!!! یا اگه به فکرش رسیده شاید چون نتونسته انجامش بده بی خیال شده.
و آقای ثنایی هم همون چندجمله ای که توضیح میدن رو بعضی دوستان مثل اون ضرب المثل , میگن پیف پیف بو میده.

گفتن از rss استفاده کنید 
توی گوگل سرچ کنید شاید آموزشی در این مورد پیدا کردید.
حتما نباید منتظر بمونید جواب کامل رو بگیرید , کما اینکه با شناختی که از ایشون دارم بازم امکان داشت توضیحات بیشتری رو به شما میدادن در ادامه ی تایپیک.

استفاده از کانستراکت 2 برای ساخت برنامه هییییییییییچ اشکالی نداره , شما مختارید
منتهی اینجا یه بحث میمونه , اونم اینکه نباید انتظار داشت کاری که شما میخوایید انجام بدین رو همه بلد باشن و توضیح بدن , چرا که بحث ساخت برنامه با بازی فرق زیادی داره.

اون دوست عزیزی هم که گفتن یا کامل جواب بدین یا جواب ندین واقعا حرف خیلی خوبی زدن.
کاربرای انجمن شما هم اگه باهاش موافق هستید , از این به بعد پایین تایپیک هاتون یه لیست بزارید و بگید این نفرات جواب تایپیک من رو ندن. 4

خیلی شیک و مجلسی 16

سلام محمد عزیز خیلی چاکرم 
والا منم میخوام بازی بسازم باهاش و قصد برنامه ساختن ندارم 
این قسمت خبر خوان  قبلا تو انجمن سرچ کردم و چند نفری میخواستن بسازن و طبق اون چیزی که خودشون نوشتن موفق هم شدن انگاری 
من انتظار جواب دقیق و درست ندارم من فقط خواهش کردم سر کوفت این که شما فلان چیزو بلد نیستی رو نزنن 
اگه یه معلم به شاگرداش بخواد هی بگی شما ها که فلان درس بلد نیستین نمیتونین  این یکیرو هم یاد بگیرین مطعمن باشید کل شاگرداش از درس دلسرد میشن 

اپدیت شدن برنامه و feed شدن از یک جا
اپلیکیشن خبر خوان

ساخت برنامه خبر خوان هم خیلی اسون اصلا نیاز به کانستراکت و برنامه نویسی هم نیست 
Moved Permanently (301)

ولی چیزی که هست من تو بازیم نیاز به خبر خوان دارم و قسمتی از بازی من هست و اصلا قصد ساخت برنامه ندارم 
اگه من اشتباهی کردم از شما و دوستان انجمن اقا ثنایی عذر میخوام موفق باشید

شما اگر بخواید از سایت خاصی RSS بگیرید به مشکل میخورید ، چون اکثرا از HTML استفاده میکنند و قالب درست و درمونی ندارن ، به عنوان مثال همون سایت خبری رو بخواید پوشش بدید به مشکل میخورید در آینده و این و مطمئن هستم .

باید یک سیستم وبلاگ سازی پیدا کنید که دسترسی RSS کامل رو بهتون بده ، فکر میکنم رزبلاگ برای این کار خوبه ؛ مورد بعدی اینکه باید به عنوان پست چیز هایی که میخواید رو توی وبلاگ منتشر کنید و از طریق RSS اون هارو بررسی کنید و قالبی که داره رو با AJAX دریافت کنید و داخل برنامه یا بازیتون منتشر کنید .

من هم نگفتم بلدم گفتم حداقل تو سر کسی که هنوز چیزی بلد نیست نزن، یه آموزش کوچیکی بهش بده.
وگرنه قصد جسارت نداشتم که بخوام بی ادبی کنم 1 1 1
کانال مطالب آرشیوی کانستراکت 2

آیدی کانال
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: