سیستم سفارش
سلام دوستان
می خوام یه بازی بسازم که به یه سیستم سفارش دادن به سبک بازی بقالی یا بازی دوستمون کبابی عمو اکبر نیاز دارم
کاری که می خوام اینه که سیستم یه سفارش بده و اونو توی یه زمان مشخص ازمون بخواد که و اگر قبل از پایان زمان سفارش رو انجام دادیم چند ثانیه صبر کنه و بعد دوباره یه سفارش جدید با یه زمان جدید بیاره
یه تلاشی هم زدم که شد این سورس ولی اونی نشد که می خوام
یه کمکی بدین لطفا 4
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/4/28، 03:41 عصر)amin COD نوشته است: سلام دوستان
می خوام یه بازی بسازم که به یه سیستم سفارش دادن به سبک بازی بقالی یا بازی دوستمون کبابی عمو اکبر نیاز دارم
کاری که می خوام اینه که سیستم یه سفارش بده و اونو توی یه زمان مشخص ازمون بخواد که و اگر قبل از پایان زمان سفارش رو انجام دادیم چند ثانیه صبر کنه و بعد دوباره یه سفارش جدید با یه زمان جدید بیاره
یه کمکی بدین لطفا 4

یکی از خاصیت هایی که استفاده کردید رو بنده ندارم و برام باز نشد سورس .

اما خب شما خیلی راحت میتونید این سیستم رو درست کنید .

روی اسپرایت مشتری که قراره ساخته بشه کلیک کنید و دو متغیر مخصوص براش بسازید ؛ یکی برای تایم مشتری و یکی برای اینکه بررسی کنه مشتری جنسشو دریافت کرده یا نه ، حالا میاید بصورت رندوم از اون میسازید ، برای اینکه راحت تر بشید ی متغیر گلوبال هم بسازید که تعداد مشتریا رو بتونید مدیریت کنید ( مثلا حداکثر 5 مشتری داشته باشید ) ؛ و حالا برای ایونت نویسی میگید که اگر تعداد متغیر مشتریان کمتر از 5 بود بیا این اسپرایت رو ازش ی دونه بساز ، و حالا زمان برای هر اسپرایت مشتری از زمانی که ساخته شده محاسبه میشه ، وقتیم که جنس و بهش دادید اون متغیر دومی رو مثلا از False , تبدیل به True میکنید و جایزه یا پولی چیزی که قراره بهش بدید رو میدید و تمام 1
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdikmnh ، hiddendanger ، amin COD ، shazde
(1398/4/28، 03:41 عصر)amin COD نوشته است: سلام دوستان
یه کمکی بدین لطفا 4

سلام
بفرمایید یه سورس براتون ساختم فکر می کنم همون چیزی شد که می خواستین . لینک[url=http://s8.picofile.com/file/8367172176/project001.capx.html]
  پاسخ

سپاس شده توسط: hiddendanger ، amin COD ، shazde
ممنون از آقا حسام و محمد جواد
روش آقا حسام رو فردا تست می کنم فکر می کنم که جواب بده ولی اونی که می خواستم دقسق نیست چون می خوام زمانش به این صورت بره که مثلا یه خط زمان به پایان برسه
سورس آقا محمد جواد هم باز نشد برام
و مشکل همچنان باقیست 4
[تصویر:  Capmbture.JPG]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوستان چطور این سورس رو بیارم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/4/29، 12:17 عصر)amin COD نوشته است: دوستان چطور این سورس رو بیارم

سورس سالمه ، تازه نسخه کانستراکت من 259 هست !!

[تصویر:  Ok.png]
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin COD
(1398/4/29، 12:17 عصر)amin COD نوشته است: دوستان چطور این سورس رو بیارم

سلام مجدد
چند بار تستش کردم .مشکلی نداره . از پلاگین جانبی هم استفاده نکردم !
کانستراکت رو ببندید دوباره پروژه رو باز کنید احتمالا مشکل رفع میشه
  پاسخ

نسخه من 247 ولی مشکلی برای باز کردن سورس ندارم (از روس مهمدی ابراهیمی استفاده کردم) ولی برای اجراش مشکل دارم
شانسو دارید 39
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/4/29، 12:47 عصر)amin COD نوشته است: نسخه من 247 ولی مشکلی برای باز کردن سورس ندارم (از روس مهمدی ابراهیمی استفاده کردم) ولی برای اجراش مشکل دارم
شانسو دارید 39

پس مشکل از نسخه است
اگر میتونید نسخه جدید کانستراکت رو دانلود کنید (من از r265 استفاده می کنم )
اگر هم نمیتونید بگید تا من همین رو دوباره با یه نسخه قدیمی بسازم
  پاسخ

شرمنده ها لطف می کنی اگه بسازی 63
فعلا نمی تونم دانلود کنم نسخه جدیدو
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: