مشکل خروجی وب ویو
سلام دوستان 4
اگه به این تایپک نگاه کنین دوست عزیز (vng) یه سورس درباره حل مشکلات خروجی رو برای ما گذاشتن اما به صورت افقیه میشه یکی از دوستان سورس نمونه عمودی اون رو بزاره؟ خیلی ممنون میشم.  63 3
23 هدف های بزرگ، انگیزه های بزرگ ایجاد می کنند. 23
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام
دوست من چه فرقی داره

گام اول: برای سایز کادر نمایش  شما اگر aspect ratio و تناسب را بدرستی حفظ کنید قاعدتاً میتوانید از اندازه های مختلف استفاده کنید منتها اندازه ئی که در پائین اشاره شده یک اندازه دیفالت و نرمال است که امتحان خود را بدون مشکل پس داده است.پس بهتر است برای بازیهایی که با (orientations)جهت نمایش افقی(landscape) اجرا میشود سایز کادر نمایش(window size) را بر روی طول 854 (Width) پیکسل و ارتفاع را بر روی 480(Height) پیکسل تنظیم کنید و برای جهت نمایش عمودی(portrait) برعکس عمل کنید طول را 480 پیکسل و ارتفاع را 854 پیکسل انتخاب کنید. با توجه به جهت نمایش با انتخاب "landscape" یا "portrait" بازی خود را در یک جهت قفل کنید.برای عملکرد صحیح و بدون مشکل باید این تنظیم جهت را هم در کانستراکت و هم هنگام خروجی نهایی در سایت کوکون اعمال کنید.

تو این اندازه ها رو برعکس کن
  پاسخ

سپاس شده توسط: hiddendanger ، shazde
(1398/4/29، 09:09 عصر)amin COD نوشته است: سلام
دوست من چه فرقی داره

گام اول: برای سایز کادر نمایش  شما اگر aspect ratio و تناسب را بدرستی حفظ کنید قاعدتاً میتوانید از اندازه های مختلف استفاده کنید منتها اندازه ئی که در پائین اشاره شده یک اندازه دیفالت و نرمال است که امتحان خود را بدون مشکل پس داده است.پس بهتر است برای بازیهایی که با (orientations)جهت نمایش افقی(landscape) اجرا میشود سایز کادر نمایش(window size) را بر روی طول 854 (Width) پیکسل و ارتفاع را بر روی 480(Height) پیکسل تنظیم کنید و برای جهت نمایش عمودی(portrait) برعکس عمل کنید طول را 480 پیکسل و ارتفاع را 854 پیکسل انتخاب کنید. با توجه به جهت نمایش با انتخاب "landscape" یا "portrait" بازی خود را در یک جهت قفل کنید.برای عملکرد صحیح و بدون مشکل باید این تنظیم جهت را هم در کانستراکت و هم هنگام خروجی نهایی در سایت کوکون اعمال کنید.

تو این اندازه ها رو برعکس کن

اگه میشه لطفا یه سورس بزارید.ممنون می شم. 63
  پاسخ

سپاس شده توسط:
لطفا یکی کمک کنه لازم دارم 63 63 20 20 20
  پاسخ

سپاس شده توسط:
فقط گام چهارم رو انجام بدید مشکلتون حل میشه .
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
(1398/4/30، 05:56 عصر)hesam3 نوشته است: فقط گام چهارم رو انجام بدید مشکلتون حل میشه .

دوستان یه سورس خیلی ساده می خوام لطفا.
خودم به پی سی دسترسی ندارم.
اگه لطف کنین یه نمونه شو درس کنین. 2
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/4/30، 06:06 عصر)Amirreza-Yousefi نوشته است:
(1398/4/30، 05:56 عصر)hesam3 نوشته است: فقط گام چهارم رو انجام بدید مشکلتون حل میشه .

دوستان یه سورس خیلی ساده می خوام لطفا.
خودم به پی سی دسترسی ندارم.
اگه لطف کنین یه نمونه شو درس کنین. 2

ای بابا !
من نمیخوام خدایی چیزی بگم باز این کاربر نماها میان میگن شما کمک نکنی بهتره 22

شما زحمت به خودت دادی اصلا ببینی بخش چهارم چی هست که سورس میخوای ؟؟؟
آخه گذاشتن چهارتا مربع مستطیل و پارالاکسش 0 بشه سورس میخواد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اینم سورس 22
4 Cube
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: