پیشنهاد مهم!!!
(1398/5/2، 12:02 صبح)amin COD نوشته است: سلام
بنظر من که پیشنهاد عالیه...ممنون از آقا نریمان 41
ولی برای موفق شدنش نباید به سبک قدیم کار کرد ...ینی نباید صرفا یه سایت باشه که بچه ها بازی هاشون رو اونجا آپلود کنن و اگر کسی خواست بیاد تو سایت و بازی کنه...نه
بلکه باید مخلوطی از قدیم و جدید باشه...امروزه کسی نمیاد یه سایت رو دو ساعت تو گوگل سرچ کنه و منتظر لود شدنش بشه و بعد بره انتخاب کنه بازیو
میشه نرم افزاری درست کرد مثل کافه بازار که توی اون بازی ها به نمایش دربیان به علاوه توضیحات و عکس و بعد وقتی کاربر بازی مورد نظرشو انتخاب کرد نرم افزار گوشی رو به صفحه html مورد نظر هدایت میکنه
و چون نمیشه از خرید استفاده کرد یعنی بازی ها رو به فروش گذاشت که بنظرم خودش یه مزیته...جا برای تبلیغات گسترده باز میشه که میشه اونها رو بین بازی یا در صفحه بازی به نمایش گذاشت که قطعا سود خوبی نصیبمون میکنه
اگر بچه های خبره انجمن بیان پای کار منم مثل شازده که گفت هزینه میکنه حاضرم برم کار کنم که کمک هزینه بکنم برای سایت
بنظر من اگه بشینیم پاش و برنامه ریزی پشتش باشه میتونه به موفقیتی حتی بهتر از بازار برسه 3

بلعکس ، به راحتی میشه از طریقشون فروشی هم کرد 1
مثل خرید های درون برنامه ای ...
اما خب با موضوع تبلیغات موافقم چون وقتی تحت وب باشه دستمون برای تبلیغات باز تره ، یعنی به عبارتی میشه به جای مثلا گذاشتن عدد که ماشالله مثل خود بازار دزد تشریف دارند ، میتونیم تبلیغات کلیکی دیگه ( یا حتی خارجی ) استفاده بکنیم و درآمد خیلی خوبیم بهمون برسه حتی از تبلیغات ...

بذارید ببینم بنده میتونم با همکاری یکی دو نفر دیگه این کار و انجام بدم یا خیر . الان که بیشتر فکر میکنم بستر درآمد برای بازی سازان خیلی بهتر از کافه بازار و امثال اینها درست میشه .
  پاسخ

سپاس شده توسط: amin COD ، shazde ، nariman
بازیساز ها که جای خود
برای سازندگانش حتی میتونه درآمد میلیاردی داشته باشه بنظرم
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، hasansanaei
(1398/5/2، 12:12 صبح)amin COD نوشته است: بازیساز ها که جای خود
برای سازندگانش حتی میتونه درآمد میلیاردی داشته باشه بنظرم

بله ، اما از اونجایی که خود ما سازنده هستیم ، مسلما بخاطر پیشرفت درآمد خودمون برای دیگر بازی سازان هم تلاش بیشتری خواهیم کرد ...
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، nariman
ممنونم از لطف دوستان
اما احساس میکنم دغدغه ها داره به سمت اشتباهی میره.
تمام دغدغه های دوستان شده تکنیک اجرای این وب سایت و تامین هزینه ناچیز مالیش!!!
مگه راه اندااندازی همچین وب سایتی چقدر پیچیده هست؟؟؟
مگه هزینه راه اندازی این وب سایت نهایتا چقدره؟؟؟
دوستان نگرانیتون باید چیز دیگه ای باشه.
این وبسایت پتانسیل وحشتناکی برای فساد داره.
هزاران وبسایت خارجی خریدار بازی html5 هست که این وب سایت میتونه با در اختیار داشتن بازی بازیساز با کلی از این وب سایتها وارد معامله بشه اما فقط پول یکی دوتا فروشش رو به بازیساز بده.
این وب سایت قطعا کلی درآمد از کلیک و تبلیغات خواهد داشت اما ممکنه یک بخش کوچیکش رو خرج بازیسازها بکنه.
این وب سایت میتونه از شرکتهای بزرگ بازیسازی ایران رشوه بگیره و کار اونهارو بلد کنه.
پس نگران این باشید که طوری نشه که ما با دست خودمون یک هیولای جدید خلق کنیم.
لطفا دغدغه دوستان پیدا کردن مکانیزمی برای کنترل و صد البته موسسین و اداره کنندگان معتمد و آدم حسابی و قابل اطمینان باشه.
هرچند هرجا پول زیاد باشه قطعا سیستم رو به فساد میره.
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde
ما به آقا مجتبی و بچه خفن های انجمن اعتماد داریم ...چیزی نمیشه
بیشتر انجمن خودشون زخم خورده این ماجران نمیان این کار رو با بقیه انجام بدن
در ضمن هزینش هم میتونه زیاد باشه بنظرم حداقل شاید ماهی یه میلیون رو برداره
  پاسخ

سپاس شده توسط:
درود

بعضی مارکت های خارجی هستن که میشه بازی های HTML5 رو گذاشت و کسب درآمد کرد مثل این:

Buy HTML5 games - MarketJS /

اما همچنان این فرمت توی دنیا برای فروش بازی جایی به اون صورت نداره

پاسخ

سپاس شده توسط: shazde ، Alireza3d
من اطلاع چندانی راجع به نحوه ی اجرای بازی های html ندارم ولی فکر کنم یکی از دلایل استقبال کم از این بازیها این باشه که بازیکن هر بار که بخواد بازی کنه انگار در هر مرتبه داره بازی رو دانلود میکنه و این از نظر مصرف ترافیک به صرفه نیست 
  پاسخ

سپاس شده توسط: alireza24
نه دیگه دانلودی نیست که . مثل برنامه های انی بازاره . اما چون بازی های افلاین هم نیاز به اینترنت پیدا میکنن ، باعث استقبال کم میشه .
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1398/5/2، 09:38 عصر)alirezaa82 نوشته است: من اطلاع چندانی راجع به نحوه ی اجرای بازی های html ندارم ولی فکر کنم یکی از دلایل استقبال کم از این بازیها این باشه که بازیکن هر بار که بخواد بازی کنه انگار در هر مرتبه داره بازی رو دانلود میکنه و این از نظر مصرف ترافیک به صرفه نیست 

سلام
فکر کنم فقط یکبار نیاز به اینترنت برای دانلود شدن هست.
به این فایل ها در خروجی html دقت کنید : 
[تصویر:  Capture.PNG]
  پاسخ

سپاس شده توسط: MohammadHadi ، amin COD ، shazde ، Alireza3d
اولین تجربه بازیسازی آماتوری بنده همین بازی کابوس هست که لینکش تو قسمت امضام هست که به صورت html5 تو سایت قرارداده شده. بازی بسیار آماتوری هست اما نحوه ارایه بر مبنای خروجی html5 تحت وب هست.
  پاسخ

سپاس شده توسط: shazde

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حل شده حل مشکل نبود کادر سفید برای تایپ در انجمن M.Y 2 4,454 1399/12/12، 10:06 صبح
آخرین ارسال: Hossein
  حل شده ایراد big-man 2 2,497 1399/11/25، 04:00 عصر
آخرین ارسال: big-man
  ایرادات سایت big-man 11 7,235 1399/8/12، 12:32 صبح
آخرین ارسال: big-man
  پیشنهاد در مورد قالب وبسایت(اصلاح شده) big-man 1 1,968 1399/8/11، 12:54 عصر
آخرین ارسال: mostafanastary
  پیشنهاد برای تازه کار های انجمن Hossein 6 3,733 1399/8/2، 01:20 صبح
آخرین ارسال: hasansanaei

پرش به انجمن: