جدال با شیاطین 1 | 1 Battle with demons
Star 
سلام دوستان اومدم بازی جدیدمو معرفی کنم که با موتور قدرتمند و محبوب کانستراکت 2 ساخته شده..

بازی جدال با شیاطین یک بازی چند اپیزودی با سبک ماجرایی،فکری و ترسناک میباشد که داستان مردی را روایت میکند که در عالم برزخ بین مرگ و زندگی قرار دارد و به او فرصتی داده میشود تا به دنیا بازگردد... اما وقتی به دنیا  باز میگردد.....

توجه: دوستان تنها کسانی که میتونن به پیشرفت گیم در ایرانمون کمک کنند فقط شما هستید..و ما از شما درخواست داریم با به اشتراک گذاشتن بازی و ***** ستاره به پیشرفت این بازی کمک کنید...

منتظر نقد ها و نظرات شما عزیزان برای بهبود هر چه بهتر بازی هستیم

دانلود:  لینک دانلود از کافه بازار

[تصویر:  aradia.Battlewithdemons.sjh.ir4.jpg]

[تصویر:  aradia.Battlewithdemons.sjh.ir3.jpg]

[تصویر:  aradia.Battlewithdemons.sjh.ir2.jpg]

[تصویر:  aradia.Battlewithdemons.sjh.ir1.jpg]

راستی ی چیزی رو یادم رفته بود...
از دوست خوبم حسین آقا ( tartilla ) ی تشکر ویژه میکنم...
خداییش از اول بازی تا الان باهام بود و بهم ایده میداد و کمکم میکرد

اي قلم در حرفهايت اثري نيست 

از آشنا براي من خبري نيست 

آمد اين جمعه هم گذشت اي خدا  

از يوسف فاطمه خبري نيست 
  پاسخ

بسیار زیبا
انشاالله همیشه موفق باشی
و بازیهای بهتری ببینیم ازت
! KEEP CALM AND LOVE CONSTRUCT 2 
آرام باش و به کانستراکت 2 عشق بورز !
  پاسخ

سپاس شده توسط: seyed
سلام

بازی جالبی بود

اما...

صرفا چون گفتی منتظر نقد و پیشنهادم اینا رو مینویسم

بازی خیلی خیلی زود به پایان میرسه و چیز خاصی نداره کلا من یک ربعه تمومش کردم و چیز خاصی ازش نفهمیدم یعنی اگر همین یک خط از داستان رو هم خودت نمیگفتی ما اصلا نمیفهمیدیم داستان بازی از چه قراره دیالوگهای داخلی بازی هم مقداری گنگ هستش

داستان پردازی مشکل داره نحوه بازگو کردن داستان جای کار بسیاری داره در اینجور مواقع بهتره که اول بازی شما با کات سین یک داستان پردازی اولیه میکردید یعنی همون اول بازی که مثلا توی جهنمه همون قسمت رو به صورت کات سین درمیاوردید و بعد از کات سین بازیکن به داخل بیمارستان هدایت میشد که نوی همون کات سین هم درواقع خط سیر داستان روشن بشه برامون این روش توی اکثر بازیا مرسومه

کنترلر بازی و دکمه بازگشت به منو هم زیاد جالب نیست به نظرم همون فلش روبه بالا شکلکش باید عوض بشه و transparent نداشته باشه و به جای دو دکمه برای عقب و جلو رفتن کاراکتر از لمس استفاده بشه یعنی اینکه دکمه ای نباشه و با لمس به قسمت جلو کاراکتر جلو بره و برای عقب هم همینطور اینطوری کنترلر بازی خیلی بهتر میشه و اول بازی میتونی با عکس یک دست  آموزشی شکل برای کاربر هم توضیح بدی که چطوری باید کاراکتر رو حرکت بده و برای انتقال به هر اتاق هم یک لمس کافیه ولی من باید چندبار لمس کنم تا بره توی اتاق

درآخر هم ادامه دارد زیاد جالب نیست میشد بعد از خروج از بیمارستان یک کات سین جذاب و نسبتا سینمایی درست کنی که مثلا بیمارستان منفجر میشه و طرف از بیمارستان میاد بیرون و داستان رو جوری روایت میکنی واسه کاربر که بدونه باید منتظر قسمت بعدی داستان باشه و اسم خودت رو هم آخر کات سین مینوشتی

قسمت راهنما رو هم میشد داخل بازی بگذاری و زیر نویس بشه توی بازی موقع انجام کار مورد نظر

ولی از کاراکترش خوشم اومد کارت درسته از نحوه طراحیت خوشم اومد

کاراکترشو خودت طراحی کردی؟

بهتره در ورژن بعدی کاراکتر سریع تر بشه یعنی علاوه بر راه رفتن قابلتهای دویدن و پرش و بالا رفتن از موانع و فرار کردن رو داشته باشه یعنی درکل قابلیتهای جذابی بهش اضافه کنی و در ورژن بعد اینگونه نباشه که فقط آروم راه بره چون بازی دیگه جذابیت نداره

موزیک قسمت منوی بازی جالب بود

نتیجه گیری

داستان و نحوه داستان پردازی ضعیف

گیم پلی متوسط رو به ضعیف

گرافیک متوسط (البته گرافیک کاراکتر و انیمیشن خوب بود)

صداگذاری نسبتا ضعیف (بهتر بود از موزیکهای تم ترسناک و صداهای جانبی استفاده بکنی)

در ورژن بعدی اگر برات مقدور بود و مشکلی نداشتی میتونی صدای خودت یا یکی دیگه رو ضبط کنی و توی بازی استفاده بکنی مثلا اونجایی که فرشته مرگ میاد بجاش صدای طرف به صورت ترسناک پخش بشه نه اینکه متن زیر نویس بشه اگه اینکارا رو بکنی بازی خیلی هیجانی و ترسناک و جذاب میشه

در بازیهای ترسناک 50 درصدش از صدا تشکیل میشه یعنی باید صدای ترسناکی داشته باشه که بتونه حس ترس و وحشت رو به کاربر القا کنه و 50 درصد دیگه هم اتفاقات ناگهانی که توی بازی میفته که کاربر رو قافلگیر میکنه

داستان نباید کوتاه باشه چون گیم پلی این بازی کلا 10 دقیقه دیگه بیشتر نیست و باید حداقل یکی دو ساعت گیم پلی داشته باشه با داستان پردازی جذاب گرافیک جذاب بکگراندهای متحرک ترسناک و صداگذاری ترسناک با صدای فارسی دیالوگ بگی ترسناک بشه

................................

لطفا اگر امکانش هست در ورژن بعدی با توجه به این نکات بازی رو ارتقا بده چون با چهارتا تکنیک ساده میتونی به طرز معجزه انگیزی بازی رو جذاب بکنی که هر کسی بازی کرد دهنش آب بیفته  4

با تشکر از وقتی که برای ساخت بازی گذاشتی
  پاسخ

سپاس شده توسط: seyed ، Vizmark# ، mehrad77 ، mostafanastary ، majid tarh ، GAME MOEIN ، ᔕinaᗪehghani
یه باگ :

روی اون عکسه که طرف انگشتش رو دماغشه به معنای ساکت باشید روش میزنی میگه : باشه بابا ولی دیگه نوشتش نمیره
  پاسخ

سپاس شده توسط:
(1394/5/15، 06:14 صبح)kabood نوشته است: یه باگ :

روی اون عکسه که طرف انگشتش رو دماغشه به معنای ساکت باشید روش میزنی میگه : باشه بابا ولی دیگه نوشتش نمیره

آره درسته. اینو حسین آقا tartilla قبلا بهم گفته بود... که رفعش کردم و دوباره فرستادم... ولی متاسفانه هنوز منتشر نشده تو ایران اپس... نسخه بدون مشکل ان شاالله تا یکی دو روز دیگه تو کافه بازار منتشر میشه

(1394/5/15، 04:02 صبح)mehdi70 نوشته است: کاراکترشو خودت طراحی کردی؟

بهتره در ورژن بعدی کاراکتر سریع تر بشه یعنی علاوه بر راه رفتن قابلتهای دویدن و پرش و بالا رفتن از موانع و فرار کردن رو داشته باشه یعنی درکل قابلیتهای جذابی بهش اضافه کنی و در ورژن بعد اینگونه نباشه که فقط آروم راه بره چون بازی دیگه جذابیت نداره

در ورژن بعدی اگر برات مقدور بود و مشکلی نداشتی میتونی صدای خودت یا یکی دیگه رو ضبط کنی و توی بازی استفاده بکنی مثلا اونجایی که فرشته مرگ میاد بجاش صدای طرف به صورت ترسناک پخش بشه نه اینکه متن زیر نویس بشه اگه اینکارا رو بکنی بازی خیلی هیجانی و ترسناک و جذاب میشه

............

آره کلا بازی کار خودمه...
تو ورژن بعدی تو فکر این بودم که قابلیت دویدن رو هم طراحی کنم..
و در مورد وارد شدن به اتاق های دیگه باید عرض کنم که باید دوبار پشت سر هم تاچ میکردید...
البته قبلا دوستم خوبم حسین جان tartilla  گفت که یک بار تاچ کافیه... تو بروز رسانی بعدی اینا درست میشه

از يوسف فاطمه خبري نيست 
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark# ، mehdi70
(1394/5/15، 04:02 صبح)mehdi70 نوشته است: صرفا چون گفتی منتظر نقد و پیشنهادم اینا رو مینویسم

ممنونم ازتون آقا مهدی... من به هیچ عنوان از اینکه بکارم نقد بزنن ناراحت نمیشم..

خداییش خوشحالم میشم...
چون ایرادات کارمو میفهمم. ممنون

از يوسف فاطمه خبري نيست 
  پاسخ

سپاس شده توسط: Vizmark# ، mehdi70
طراحی کاراکتر و انیمیشن کاراکتر با چه نرم افزاری بوده؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
آقا تبریک میگم بازی عالی هست+ضعف هایی که عزیزان عرض کردند...
فقط دوتا سوال:

1- منبع درآمدش چیه؟ و اینکه آیا تبلیغ Adplay رو درش قرار دادی؟
2- چرا اول به بازار ارائه نکردی؟
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام،بازی خوب و جالبی هست، امیدوارم در ادامه کار موفق باشین و بازیتون بهتر از این هم بشه، و دراپیزودهای بعدی درآمد زیادی هم

نصیبتون کنه 4 فقط یک سوال: طراحی کاراکترها رو با poser انجام دادید؟
--------------\\\\\\\\\\*******\\\\\\\\---------------------------\\\\\\\\\\**********\\\\\\\---------
[تصویر:  vngames_mobarez.png]

*«يَرْفَعِ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا مِنْكُمْ وَ الَّذِينَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجاتٍ//خداوند کسانی را که ایمان آورده اند و کسانی را که دانش به آنان عطا شده است.درجات عظیمی می بخشد.»(قرآن کریم، المجادلة، 11 ‏)*

*پیامبر اکرم (ص) فرمود:«علم آموزي بر هر مرد و زن مسلمان، واجب است.»(مصباح‏ الشريعة، ج 13)
  پاسخ

سپاس شده توسط: seyed
(1394/5/15، 06:53 عصر)vng نوشته است: سلام،بازی خوب و جالبی هست، امیدوارم در ادامه کار موفق باشین و بازیتون بهتر از این هم بشه، و دراپیزودهای بعدی درآمد زیادی هم

نصیبتون کنه 4 فقط یک سوال: طراحی کاراکترها رو با poser انجام دادید؟

سلام. فقط تصویر منو... همونی که عکس مرده و زنه داخلشن+خودمم با فتوشاپ ی تغییراتی توش انجام دادم... بقیه چیزا همگی با فتوشاپ بود...

(1394/5/15، 04:42 عصر)Americanboy نوشته است: آقا تبریک میگم بازی عالی هست+ضعف هایی که عزیزان عرض کردند...
فقط دوتا سوال:

1- منبع درآمدش چیه؟ و اینکه آیا تبلیغ Adplay رو درش قرار دادی؟
2- چرا اول به بازار ارائه نکردی؟

سلام . ممنون.
نه فعلا کامل بصورت رایگان عرضه شده...
من با هم برای همه مارکت ها بازیو ارسال کردم....
مدت بررسی ها فرق میکنه... ی مارکت زود تر و ی مارکت دیر تر

(1394/5/15، 01:51 عصر)mehdi70 نوشته است: طراحی کاراکتر و انیمیشن کاراکتر با چه نرم افزاری بوده؟

فتوشاپ+ قلم نوری wacom

از يوسف فاطمه خبري نيست 
  پاسخ

سپاس شده توسط: vng ، Vizmark# ، mehdi70

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بازی جورچین خیلی ساده Hadika 4 602 1404/3/15، 04:26 عصر
آخرین ارسال: Hadika
  بازی فضاپیما در مایکت ya mahdi 0 241 1404/1/5، 09:50 صبح