(1398/5/11، 07:03 عصر)hiddendanger نوشته است: سلام .
آقا حسام میشه لطفا تجربیاتت رو در زمینه کانس باهامون ب اشتراک بزاری ؟ و اینکه بگی واسه ساخت همچین بازی ای با کانس نیاز ب یادگیری چ چیزهایی هست ؟ کلیاتش منظورمه .
برای یادگیری کانس چجور آموزش هایی رو گذروندی ؟
من قصد دارم ی بازی مدیریتی بسازم . اما هنوز تجربه و مهارت کافی ندارم . ممنون میشم ی راهنمایی کلی بهم بکنی ... .
برای ساخت بازی آنلاین مثل شتاب ، باید PHP رو بصورت کاملا حرفه ای بلد باشید ، در غیر اینصورت به این راحتیا نمیشه راه اندازیش کرد ، علاوه بر اون باگ هایی هم میخوره که شاید به تنهایی نتونید حل کنید .
من دقیقا نمیدونم قصد چه جور بازی مدیریتی دارید ، اما بنده سر ساخت بازی شتاب به مشکلاتی بر خوردم بین راه که از پلاگین های Array و Json و Function استفاده کردم .
استفاده هاشون هم به شکلی بستگی به بخش بازی داشت ؛ مثلا برای بخش گاراژ بازی که لازم بود حتی اگر کاربر 100 ماشین هم داشت هر 100 ماشین لود بشه و مشکلی پیش نیاد مجبور بودم از پلاگین Array استفاده کنم که دقیقا همون چیزی بود که من میخواستم ...
در نسخه بعدی بازی که احتمالا 2 ماه بعد از نسخه پایدار منتشر میشه برای ست کردن تمامی مقادیر از جیسون استفاده کردم تا درصد خطا در برنامه تا 100 درصد کاهش پیدا کنه .
پلاگین فانکشن برای انجام موارد تکراری و صدا زدن حرکات و مقادیری هست که میخوایم یک بار دریافت بشه که اینطوری اگر با فانکشن کار نمیکردم مسلما تعداد ایونت ها از 6 تا به 8 . 12 هزار تا افزایش پیدا میکرد که این میشد الکی سنگین شدن بازی ...
مورد بعدی که توی ساخت بازی مدیریتی اونم بصورت آنلاین باید به کار میبردم بحث زمان بود که باید در سرور محاسبه بشه که به جای استفاده از تایم و تاریخ میلادی از ثانیه شمار timestamp استفاده کردم و با چند خط کد نویسی اون هارو به هر زمانی که بخوام تبدیل میکنم و به این شکل دیسیپلینی که میخواستم حفظ میشد ...
مانند تاریخ و ساعتی که در عکس های قبلی در بخش پیام ها نمایش داده بودم ... یا خیلی از جاهای دیگه بازی ...
مطمئنا یادگیری پی اچ پی مهم ترین بحث ساخت این بازی بود
البته اگر میخواید آفلاین بسازید که دیگه دردسر های بنده رو ندارید و ساختش بسیار براتون آسون تر خواهد بود .