onstorage
(1398/5/11، 05:32 عصر)محمد 82 نوشته است: مطمئن بودم در این قسمت به مشکل میخورید . چون اون دوست عزیز این رو توضیح نداده بودن . 
وارد صفحه اصلی هاست در cpanel بشید اگه هاست دهنده تون سی پنل هست . بعد وارد دیتابیس بشید و یه دیتابیس جدید بسازید . نام کاربری رو هم با اسکرول کردن به پایین بسازید و حالا نام و دیتابیس ساخته شده رو به هم وصل کنید . حالا همین اطلاعاتی که اینجا نوشتید رو وارد اون استوریج کنید که الان گیر کردید . وارد دیتابیس بشید میفهمید چطوریه . فقط باید یه دیتابیس بسازید که پلاگین استوریج به اون متصل بشه . 

همچنین برای ورود هم این ادرس رو تو مرورگرتون وارد کنید .
کد:
[yoursite.your domin/name folder/login.php]

نام سایتتون و دامنه تون / نام فولدری که onstorage داخلشه (احتمالا همین نامه) / login.php

میتونید مستقیم برید تو سایتتون ، و اونجا روی پوشه مورد نظر که پلاگین توشه کلیک کنید و بعد این login.php رو وادر کنید . از داخل file manager هم میشه
منظورتون اینه که پوشه ای که تو onstorage بود که توش install نوشته یکیش sql هست و یکیش php  رو توی دیتا بیس خودم به on storage وصل کنم مثل آقای قاسم زاده که جدول امتیازات ساخته بود؟ 22 
و بعد وارد لاگین در هاست خودم بشم 1

فقط یه چیز دیگه پوشه install رو باید تو دیتا بیس بریزم 
این پوشه توی پوشه ی پلاگین آقا میلاد بود
  پاسخ

سپاس شده توسط:
و یه سوال دیگه تو بخش لاگین نوشته سایت خودتون رو وارد کنید این رو وارد کنم
https://yourdomain.gigfa.com
یا
gigfa.com
یا
وبلاگ خودم رو بنویسم

و یه سوال دیگه تو بخش admin لاگین هر چیزی رو خواستم مثلا دلخواه وارد کنم؟
واقعا بنده عذر میخوام اینقد براتون مشکل میسازم
اگه اینارو پاسخ بدین من دیگه اصلا سوال نمیکنم به سوالات کاربران هم با کمال میل پاسخ کامل میدم 1
  پاسخ

سپاس شده توسط:
تورو خدا یه کسی یه جوابی بده
  پاسخ

سپاس شده توسط:
بله باید همونطوری هاست رو به دیتابیس وصل کنید و وارد همون install.php بشید . البته همونطور که گفتم میتونید مستقیم با کلیک رو پوشه onstorage تو سایتتون وارد همین اینستال بشید . 

بله اطلاعات رو هرچی میخواید بزنید . ولی چیزی که یادتون بمونه

ضمنا واسه وصل کردن اینجا نیازی به اون برنامه phps.exe نیستااا!!!

همون ادرس سایتتون یا درواقع هاستتون . مثلا هاست رایگان گیگفا اخرش گیگفا داره ولی اگه پولی بخرید ، دیگه اون گیگفا رو نداره . مثلا شما یه هاست میخرید و میزنید mehdi و دامنه ir رو هم میخرید . حالا ادرس سایت یا هاست میشه mehdi.ir
اما اگه مثلا هاست رایگان گیگفا رو استفاده کنید میشه mehdi.gigfa.ir
استودیو بازیسازی ایروید
جدید ترین ها : شهرزاد ، دربند;1357 و ATOM
[تصویر:  ads.gif]
  پاسخ

سپاس شده توسط: mahdi.paradox
سلام دوباره
من فایل db.sql رو توی دیتا بیس کپی کردم 
بعد در ثبت نام اینطور نوشتم
yourdomain.gigfa.com
db name data base
my sql host name
my sql username
و بعد رمز گیگفای خودم رو وارد کردم البته اون رمزی که برای مثال اینظوری هست رو وارد نکرد gigfa-46444889 رمز دوم رو وارد کردم

مشخصات مدیر رو هم دلخواه وارد کردم
الان مشکل من از کجاست

لطفا کمک کنید من سه روزه با این درگیرم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام موفق شدم ایولااااااا

اگه یه سوال دیگه بپرسم فک کنم منو از انجمن بیرون میندازین 24
چجوری تو پنل مدیریت onstorage کار کنم 39
  پاسخ

سپاس شده توسط:
همون ادرسی که گفتم دیگه . باید وارد فایل login.php بشید.
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
کاربر گرامی موتور مای بیبی و محمد82 منظور من اینه که من وارد پنل در اون استوریج شدم توش یه دکمه ای برای افزودن بازی بود منم از اون صحبت میکنم توی اون دکمه یه چن تا متغییر از نوع strinوbolean و...بود الان من با اونا چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
و یه چیز دیگه لطفا درخواست دوستی بده برام یا جیمیلتو بفرست در مورد موشن گرافیک بحرفیم
  پاسخ

سپاس شده توسط:
دوست عزیز همه اینها توی سورس خود اقا میلاد هست . به تاپیک مراجعه کنید . من هم اولش هیچی نمیدونستم با سورس کاملا متوجه شدم . ضمنا من خودمم اولش یه مشکلی داشتم تاپیک زدم . به اون مراجعه کنید مشکلتون حل میشه + سورس
استودیو بازیسازی ایروید
  پاسخ

سپاس شده توسط:
سلام خودم مشکلمو حل کردم واقعا از hsam3ومحمد82و اون یه کسی که در اول پاسخ داد ممنونم از راهنماییتون

الان چطور این تاپیک رو به حل شده تبدیل کنم
  پاسخ

سپاس شده توسط:

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Information پرداخت درون برنامه مایکت کوردوا ya mahdi 0 230 1404/1/17، 05:43 عصر
آخرین ارسال: ya mahdi
  نحوه خروجی اندروید کوردوا ya mahdi 0 182 1404/1/11، 04:06 عصر
Wink حل شده مقادير لازم در environment variable ᔕinaᗪehghani 24 11,598 1403/10/23، 12:10 صبح
آخرین ارسال: Tggi
  تپسل .....فروشگاه Hamidreza 3 1,932 1403/10/22، 11:57 عصر
آخرین ارسال: Tggi
  خروجی اندروید با Intel xdk ya mahdi 0 130 1403/8/25، 02:08 عصر

پرش به انجمن: